Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цените на STELLAR LUMEN: Ще преминат ли Биковете $0,100?

За да може цената да продължи да расте, тя трябва да остане над нивото на поддръжка от $0,092. След като се консолидира над границата от $0,090, цената на Stellar Lumens започна ново възходящо движение спрямо щатския долар. Двойката XLM/USD успешно надмина зоната на съпротива при $0,100, което показва преминаване към положително пазарно настроение.

Лумените не само надминаха съпротивата от $0,1120, но също така претърпяха скок до $0,1181, преди да претърпят коригиращ спад. По време на този спад цената падна под нивото на подкрепа от $0,105. Освен това имаше пробив под нивото на корекция на Фибоначи от 23,6%, което се изчислява въз основа на движението нагоре от суинг ниското от $0,0752 до високото от $0,1181.

Въпреки спада, биковете показаха активност около нивото от $0,0950, което помогна за поддържане на стабилност. В момента цената е над нивото на корекция на Фибоначи от 50%, което се изчислява въз основа на движението нагоре от суинг ниското от $0,0752 до високото от $0,1181. Въпреки това, XLM в момента се търгува под $0,098 и 100-часова проста подвижна средна.

В момента цената се сблъсква със съпротива около зоната от $0,100, където се формира значителна низходяща тренд линия на 4-часовата графика. Друго забележително ниво на съпротива се намира близо до $0,1020. Решителен пробив над това ниво потенциално може да тласне цената към марката $0,1050. Допълнителен възходящ импулс може да тласне цената към $0,1150 или дори $0,1180.

В случай, че XLM не успее да надмине съпротивата от $0,100, първоначалното ниво на подкрепа надолу е приблизително $0,095. След това следващата значителна подкрепа се намира около $0,0920. Ако възникнат допълнителни загуби, това потенциално може да тласне цената към нивото от $0,0850 в близко бъдеще.

Анализ на цените на STELLAR LUMEN: Ще достигнат ли Биковете $0,120?

Price Analysis изчислява, че пазарната капитализация на този XLM е $2,635,970,227. 24-часовият обем на търговия с монетата е около $31,831,016.

КЛЮЧОВИ НИВА:

НИВО НА СЪПРОТИВЛЕНИЕ: $0,1010-$0,1050

НИВО НА ПОДДЪРЖА: $0,0950-$0,0900

Отказ от отговорност: Крипто не е регулирано и може да предложи значителни рискове. Възможно е да няма налични регулаторни средства за защита в случай на загуби в резултат на анализ на цените. В резултат на това, преди да се включи в транзакции, включващи крипто продукти, всеки инвеститор трябва да извърши задълбочено проучване или да потърси независим съвет.

Публикацията на Георги Минев: "Анализ на цените на STELLAR LUMEN: Ще преминат ли Биковете $0,100?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!