Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Анализ на цените на монетите Shiba и бъдещи прогнози

Анализ на цените на...
Анализ на цените на монетите Shiba и бъдещи прогнози

Анализ на цените на монети Shiba и бъдещи прогнози: Изчерпателен преглед

В разгара на траекторията на нарастване на Биткойн, Shiba Coin отново показа своята устойчивост, като намали още една нула в цената си, сигнализирайки за потенциален импулс нагоре. Междувременно алтернативни криптовалути като SOL и AVAX показаха относително слаби движения. Всички погледи обаче са насочени към Shiba Coin, тъй като се люлее на ръба на потенциален пробив.

Коментар за монети Shiba

Забележителен скок на алткойните обхвана пазара, като няколко криптовалути пробиха решаващи нива на съпротива, обхващащи 500-700 дни. Тази тенденция предполага началото на междинно рали, подобно на декемврийския скок или появата на по-съществена възходяща траектория. Трябва да се отбележи, че Shiba Coin е готов да пробие дългогодишната низходяща тренд линия на съпротива, която е останала непоколебима в продължение на 570 дни.

Въпреки че срещна отхвърляне три пъти при тестване на тренд линията на съпротива, Shiba Coin все още не е осигурил седмично затваряне над нея, движейки се в хоризонтална зона на съпротива. Подобни модели бяха наблюдавани наскоро в други криптовалути като XRP Coin и MATIC, сигнализирайки за по-широка промяна на пазарните настроения. Докато се чака потвърждение за пробив, индексът на относителната сила (RSI) намеква за потенциално продължаване на възходящия импулс, в зависимост от устойчивата възходяща позиция на Биткойн.

Анализ на цените на Shiba Inu (SHIB): скорошен спад, формиране на бичи флаг и бъдещи прогнози

Макроикономическите фактори обаче могат да доведат до нестабилност, тъй като инвеститорите често избират избягване на риска през такива периоди, особено в светлината на отложените прогнози за намаляване на лихвените проценти до юли. Независимо от това, появата на спот Биткойн ETF може да катализира скок в цените, макар и придружен от периодични корекции, подчертавайки колко е важно инвеститорите да останат бдителни на фона на потенциални рискове от спад.

Прогноза за цените на монетите Shiba

По-внимателно разглеждане на дневната графика рисува по-ясна картина, показваща възходяща траектория. Неотдавнашното бързо възстановяване на пазара, макар и неясно отразено в седмичната графика, предлага ранни индикатори за възходяща тенденция. В момента Shiba Coin се движи в рамките на възходящ паралелен канал на дневната графика, готов да се освободи както от средата на дългосрочния канал, така и от съпротивата на краткосрочния канал.

Дневният RSI се изравнява с възходящата инерция, отразявайки увеличението на цената. В случай на очакван пробив, Shiba Coin може да се изкачи към съпротивата на дългосрочния канал при $0,0000128, което представлява потенциален скок от 25%. Обратно, неуспехът да се пробие каналът може да доведе до корекция към нивото на подкрепа от $0,0000080, макар и в рамките на очакваните пазарни колебания.

В заключение, ценовата траектория на Shiba Coin представя комбинация от обещаващи индикатори и потенциални предизвикателства, подчертавайки важността на внимателното наблюдение на пазарните развития и упражняването на разумни стратегии за управление на риска.

Публикацията на Николай Кръстев: "Анализ на цените на монетите Shiba и бъдещи прогнози" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!