Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Arbitrum Airdrop Успешен: Метриките се издигат навсякъде

Популярната блокчейн платформа Arbitrum постигна обещаващи резултати след еърдропа си през март 2023 г. Според доклад на платформата за анализ на блокчейн Nansen всяка мярка за активност на Arbitrum е нагоре в сравнение с преди еърдропа.

Airdrop Bucks Trend на Arbitrum

В доклада се отбелязва, че след еърдропа дневният обем на транзакциите и обемът на потребителите са били над историческата средна стойност за веригата. Най-важното: е, че стойността на транзакциите, трансферите и транзакциите, деноминирани в щатски долари (USD), следва подобен модел.

Въпреки първоначалния скок в броя на новите портфейли след еърдропа, броят на новите портфейли, които извършват първата си транзакция в Arbitrum, бавно намалява в продължение на два месеца.

Разходите за газ за Arbitrum обаче се увеличават, постоянно оставайки над нивата преди десантирането. Докладът на Нансен гласи, че от 17 000 ethereum (ETH), изразходвани за такси за транзакции на Arbitrum през последните 6 месеца, приблизително 71% са приписани на слой 1.

Това показва, че Arbitrum има голям дял от обема на мостовите транзакции на Ethereum. Междувременно по-малки предприятия като Starkware, zkSync, PulseChain и Across спечелиха значителен пазарен дял от март до май.

Докладът също така подчертава броя на портфейлите, извършващи първите си транзакции на Arbitrum, прокси за скоростта, с която новите потребители влизат в екосистемата. След еърдропа броят на новите потребители продължи да остава на високо ниво, надминавайки Optimism и доближавайки се до Ethereum.

Освен това докладът разкри, че 200 000 различни портфейла са избрали да делегират правото си на глас на други 16 000 различни портфейла. Първите пет портфейла с право на глас са Treasure, delegate.l2beat.eth, olimpio.eth, PlutusDAO и Griff Green, които колективно държат 49,7% от кворума за гласуване на Arbitrum.

Докладът също така проследява активността във веригата на получателите на airdrop на Arbitrum, като отбелязва, че процентът на транзакциите, произхождащи от получатели на airdrop, е намалял след airdrop. Той представлява около 5% до 6% от сделките на Arbitrum и Optimism.

Въпреки спада, докладите показват, че ежедневните активни потребители, транзакциите и стойността във веригата на Arbitrum са се стабилизирали над нивата преди пускането на пазара. Тенденцията към нарастване на разходите за такси за газ и създаването на нови портфейли също сочи към нарастващо използване на платформата.

Ето какво се случи с Arbitrum Post - airdrop

Arbitrum получава изключителен достъп до турнето на Snoop Dogg с NFT Pass

Variety съобщава, че известният рапър Snoop Dogg пуска NFT токен в мрежата за мащабиране Arbitrum на Ethereum, което позволява на феновете виртуално да се присъединят към предстоящото му концертно турне. Цената на пропуска Snoop Dogg Passport NFT е 0,025 ETH или $43.

Пропускът Snoop Dogg Passport NFT обещава изключителен достъп до актуализации от турнето на рапъра, включително видеоклипове зад кулисите и изображения, качени от Snoop и неговия екип.

Освен това, феновете, които закупят NFT Pass, също ще получат безплатни падания на подбрани произведения на изкуството от избрани NFT артисти, както и достъп до бъдещи падания на Snoop Dogg, плейлисти и възможност за закупуване на стоки и билети за събития.

Ходът на Snoop Dogg подчертава нарастващото приемане на блокчейн технологията в музикалната индустрия и потенциала на NFT да революционизират начина, по който артистите взаимодействат с феновете.

Като цяло, Snoop Dogg Passport NFT е вълнуваща нова разработка в NFT и блокчейн технологията, предлагаща на феновете уникален и изключителен достъп до любимите им изпълнители. Докато все повече музиканти и артисти изследват потенциала на блокчейн технологията, очаквайте по-нататъшни иновации и развитие в това пространство.

Непрекъснато актуализиране, харесване+следване, гледане на повече съдържание~

Приветствайте съмишленици на крипто пазара, за да дискутирате заедно~

Благодаря за гледането, приятели, които го харесват, могат да го харесат и да го последват, до следващия път!

Публикацията на Георги Шопов: "Arbitrum Airdrop Успешен: Метриките се издигат навсякъде" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!