Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Axie Infinity пуска нов модул за профил на играч с функцията Axie Hangouts

Ключови точки:

  • Axie Infinity пуска нов модул за профил на играч, Axie Hangouts и функция за дигитални колекционерски предмети и фонове.

  • Пускането на Axie Infinity: Origins в Apple App Store е важен крайъгълен камък за популярната блокчейн игра.

Axie Infinity пуска модул за профил на играч, Axie Hangouts и персонализирани дигитални колекционерски предмети и фонове, с Axie Infinity: Origins игра на карти в Apple App Store.

Axie Infinity, блокчейн играта, обяви стартирането на модула за профил на играч App.axie и новата функция за цифрово събиране, наречена „Axie Hangouts“. Тези функции позволяват на играчите да комуникират с техните дигитални любимци Axes чрез групови чатове и други средства, а също така да персонализират своите профили с до пет дигитални колекционерски предмети и фонове.

1/ Представяме ви: Профили на играчи в App.axie! Днес въвеждаме 2 нови функции чрез нова страница с потребителски профил в App.axie. Първо, ние сме развълнувани да разкрием Axie Hangouts; дигитална зона за срещи за вашите любими axies! Посетете вашия профил https://t.co/Rrd93roo87 pic.twitter.com/f1mSB80RBa

— Axie Infinity (@AxieInfinity) 13 юли 2023 г

С новата страница с профил на играч в App.axie, играчите могат да се насладят на новите функции, включително Axie Hangouts, което е виртуална зона за срещи за техните любими axie. Тази функция позволява на играчите да гледат как техните оси се разхождат като дигитални домашни любимци. Персонализиращите се фонове и цифровите колекционерски предмети също дават на играчите свободата да се изразяват по уникални начини.

Ценови анализ на Axie Infinity (AXS).

Пускането на играта с карти Axie Infinity: Origins в Apple App Store също беше съобщено пет месеца след дебюта й в Play Store на Google. Аржентина, Колумбия, Перу, Мексико, Венецуела, Индонезия, Малайзия и Виетнам са сред зоните за стартиране на играта, която се фокусира върху Латинска Америка и части от Югоизточна Азия. Той има 1,5 милиона инсталации във всички платформи и възнамерява да се разшири глобално чрез мобилните потребители на Google и Apple.

Axie Infinity винаги е била популярна игра сред крипто ентусиастите и пускането на Axie Infinity: Origins в Apple App Store е важен момент. Сега отваря играта за по-голяма аудитория и дава на играчите повече възможности да играят на различни платформи.

Пускането на модула за профил на играч App.axie, Axie Hangouts и персонализираните цифрови колекционерски предмети и фонове е значителна актуализация за играчите на Axie Infinity. Новите функции създават по-завладяващо и персонализирано изживяване за играчите, което прави играта по-приятна и ангажираща.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ: Информацията на този уебсайт се предоставя като общ пазарен коментар и не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме ви да направите свое собствено проучване, преди да инвестирате.

Прочетете още...

24 Crypto News

Публикацията на Наталия Иванова: "Axie Infinity пуска нов модул за профил на играч с функцията Axie Hangouts" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!