Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Бъдещето на PEPE: Ще се сринат ли още цените на Meme монетите?

Мрежовата мярка за реализирана печалба/загуба (NPL) се очерта като важен барометър в областта на мем монети, предлагащи представа за моделите на ценообразуване в средата .

Тази статистика сега показа бегъл поглед към ценовия праг за токена с тема жаба, който е видял своя справедлив дял от трудностите. В резултат на това се появи светлина на надежда за много инвеститори, които се надяваха на така необходимото възраждане на пазара на мем монети след продължителен период на спад.

По-задълбочено изследване на проблема обаче разкрива различна реалност, което показва, че проблемите на токена може да са далеч от края.

На пръв поглед намаляването на показателя NPL на PEPE изглеждаше положителен индикатор. Значителният спад в този показател в исторически план обикновено се свързва с дъно на цените в много криптовалути.

Въпреки че NPL подчерта възможен ценови праг, цялостното представяне на PEPE във веригата противоречи на тази концепция. Натискът от продажба на токена е непрекъснат и продължителен.

Китовете правят фурор, PEPE Meme монетите скачат с 15%

Притежателите продължиха да продават своите токени, дори мем монети, предотвратявайки значително възстановяване на цената. Спадът от 9,1% за седем дни подчертава продължаващите проблеми, пред които е изправен PEPE, поставяйки под съмнение краткосрочните перспективи за възстановяване.

Предизвикателството на PEPE не е изолирано. По-широкият сектор на криптовалутите е изправен пред няколко препятствия, включително регулаторна несигурност, колебания на пазарните настроения и макроикономически проблеми. Нестабилността, която се асоциира с крипто екосистемата, навреди на токени от всички сфери на живота, дори добре познати.

На фона на тази среда на несигурност инвеститорите са станали по-предпазливи. Според скорошно ценово проучване на PEPE, тяхната загриженост за бъдещи спадове на цените ги тласка да продадат притежанията си преди време, дори когато мерки като NPL изглеждат добри. Това колективно поведение води до продължаващия натиск върху продажбите на токени като PEPE, въпреки намеците за възстановяване на цената.

Бъдещето на PEPE и мем монетите

Въпреки че спадът в NPL на PEPE първоначално генерира очаквания за дъно на цените, внимателното изследване разкрива основните проблеми, които продължават да възпрепятстват възстановяването на токена. Данните във веригата показват стабилна тенденция за продажба на притежатели на токени, което засенчва възможността за бързо връщане на цената. Нещо повече, по-големите проблеми на крипто пазара усложняват проблема, което прави критично за инвеститорите да смекчат очакванията си.

Въпреки че мерки като NPL дават представа, те трябва да бъдат разгледани в контекста на по-широки пазарни фактори. В този изключително непредсказуем климат инвеститорите могат да правят само информирани избори, които ограничават рисковете и се възползват от възможностите чрез възприемане на холистичен подход и оценка на различни аспекти.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Бъдещето на PEPE: Ще се сринат ли още цените на Meme монетите?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!