Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

BOME срещу MEW: Анализ

BOME срещу MEW: Анализ
BOME срещу MEW: Анализ

Възходът и отстъплението на котката в света на кучетата (MEW) в Memecoin Arena

Cat in a Dogs World (MEW), мемкойн, базиран на Solana, избухна на сцената с прилив на вълнение, изпреварвайки за кратко Book of MEME (BOME) по пазарна капитализация. Въпреки това, приливите и отливите бързо се обърнаха и BOME възвърна позицията си, демонстрирайки нестабилния характер на пазара на мем монети.

Експлозивен растеж на MEW и обръщане на пазарната капитализация

MEW отбеляза бърз растеж през първия си месец, като стойността се повиши с над 200%, според CoinMarketCap. Това забележително покачване изстреля MEW в основната арена на мемекойни, като дори обърна BOME по отношение на пазарната капитализация, както се съобщава от SolanaFloor.

Въпреки този първоначален успех, управлението на MEW беше краткотрайно, тъй като BOME бързо възвърна лидерството си на пазарната капитализация поради високата волатилност на пазара. Докато цената на BOME се повиши с близо 4% през последните 24 часа, увеличението на цената на MEW изостава само с 1%.

BOME срещу MEW: Анализиране на социалните настроения

BOME срещу PEPE: Могат ли Meme монетите да достигнат $1 през 2024 г.?

Анализът на данните на Santiment разкри интересни прозрения за социалните настроения около MEW и BOME. Въпреки че и двата мемекойна имаха сравними социални обеми, MEW претърпя скок в претеглените настроения на 25 април, което показва повишени възходящи настроения. За разлика от това претегленото настроение на BOME остана отрицателно, което предполага преобладаващо мечи настроение.

Технически анализ и бъдещи перспективи

Разглеждайки дневните графики на двата мемекойна, MACD на BOME показа възходящо предимство, намеквайки за продължаващо покачване на цената. Въпреки това, неговият индекс на относителна сила (RSI) се движеше под неутралната марка, сигнализирайки за потенциален край на възходящото рали.

MEW, от друга страна, показа обещание, тъй като цената му остана над 20-дневната си проста пълзяща средна (SMA), а индексът на паричните потоци (MFI) остана над неутралната марка, което показва вероятност от увеличение на цената в близко бъдеще. Мечият сигнал от паричния поток на Chaikin (CMF) обаче предполага предпазливост.

Заключение: Нестабилното пътуване на MEW и BOME

Пътуването на MEW и BOME е пример за непредсказуемия характер на пазара на мемекойни. Докато първоначалният скок на MEW демонстрира неговия потенциал, устойчивостта и пазарното господство на BOME подчертават предизвикателствата, пред които са изправени новодошлите. Тъй като и двата мемекойна се движат през пазарните колебания, само времето ще покаже кой ще излезе като краен победител в лудостта на мемекойните.

Публикацията на Тодор Цонев: "BOME срещу MEW: Анализ" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Dogecoin (DOGE) в...
Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?

Анализ: Dogecoin (DOGE) готов за Златен кръст Dogecoin (DOGE), известен като най-голямата мем криптовалута в света, е на ръба на значителен...

Анализаторът Xanr...
Анализаторът Xanrox прогнозира скок на Биткойн до $70k

Анализ на Биткойн: Потенциален скок до $70 000, прогнозиран от анализатор Xanrox - Технически прозрения и стратегии за търговия Ентусиастите...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред потенциален „срив през лятото“

Анализаторът Бенджамин Коуен предупреждава за потенциален „срив през лятото“ за Биткойн: Какво трябва да знаят инвеститорите...

Solana надминава ...
Solana надминава Ethereum по обем на транзакциите на DEX

Solana надминава Ethereum: Обемът на транзакциите на DEX достига $1,3 милиарда, SOL показва силен импулс Скорошни данни разкриват, че Solana...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!