Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Book of MEME (BOME) инициира възстановяване

Book of MEME (BOME)...
Book of MEME (BOME) инициира възстановяване

Book of MEME (BOME) се възстановява след пазарен срив: Могат ли китовете да се възстановят?

Неотдавнашният пазарен срив предизвика шокови вълни в цялото пространство на криптовалутите, предизвиквайки вълна от мечи настроения, тъй като много монети претърпяха значителни загуби. Сред тях Book of MEME (BOME), мемкойн, базиран на Solana (SOL), отбеляза забележим спад в пазарната капитализация. Въпреки това, на фона на сътресенията, китовете в екосистемата Solana се възползваха от възможността да натрупат BOME токени, подготвяйки почвата за потенциално възстановяване.

Спад на пазара и натрупване на китове

След пазарния срив от миналата седмица, BOME, подобно на много други криптовалути, стана свидетел на значително намаляване на стойността. CoinMarketCap отчете зашеметяващ спад от 37% в стойността на BOME през последната седмица, отразявайки по-широкия спад на пазара. Въпреки този спад, китовете Solana демонстрираха увереност в дългосрочния потенциал на BOME чрез активно натрупване на memecoin. По-специално, скорошен туит от Lookonchain разкри значителна транзакция, при която кит изтегли 15 751 SOL, оценени на $2,25 милиона, от Binance и използва 4623 SOL, еквивалентни на $661K, за да придобие 67,53 милиона BOME токена на цена от $0,0098.

Започване на възстановяване сред възходящ импулс

Притокът на търсене от страна на китове послужи като катализатор за възстановяването на BOME, съвпадайки с промяната в пазарните настроения към по-бича перспектива. През последните 24 часа ценовата графика на BOME показа положителна инерция, със забележим ръст от над 5%. Към момента на писане BOME се търгуваше на $0,00894, като се похвали с пазарна капитализация над $493 милиона. Въпреки окуражителното ценово действие, анализът на настроенията, извършен от Santiment, показа, че мечите настроения продължават на пазара, отразени в ниско претеглените настроения на BOME и спада в социалния обем след кратък скок на 12 април.

Перспективи за пълно възстановяване и пазарен анализ

Book of Meme (BOME) скочи с 21% на фона на ралито на пазара на мемекойни

Тъй като BOME пое по пътя си към възстановяване, пазарните анализатори оцениха потенциала на монетата да възстанови напълно загубите си през текущата седмица. Според анализ, извършен от Hyblock Capital, BOME е изправен пред значителна зона на ликвидация близо до границата от $0,010, отвъд която може да започне да компенсира загубите си от предходната седмица. Ако настъпи успешен пробив, BOME може да се насочи към цена от $0,013 до края на седмицата. Пазарните индикатори обаче рисуваха смесена картина за BOME, като индексът на относителната сила (RSI) регистрира лек спад, а паричният поток на Chaikin (CMF) остана под неутралната граница. Тези индикатори предполагат възможност за подновен мечи натиск, потенциално възпрепятстващ краткосрочните усилия на BOME за възстановяване.

Устойчивостта и подобреното настроение на Солана

На фона на усилията за възстановяване на BOME, основната му блокчейн платформа, Solana, също показа признаци на устойчивост. След спад от 15% миналата седмица, SOL отбеляза почти 5% скок в стойността, търгувайки се на $148,84 с пазарна капитализация над $66,4 милиарда. Обнадеждаващо, претеглената графика на настроението на SOL отразява подобрение, което показва нарастващо доверие на инвеститорите в перспективите на токена.

В заключение, докато BOME управлява своето възстановяване на фона на пазарни турбуленции и предпазливи настроения, действията на китовете Solana и по-широкото представяне на екосистемата Solana остават влиятелни фактори за наблюдение. Докато BOME се стреми да си възвърне загубените позиции, инвеститорите остават бдителни за признаци на устойчив възходящ импулс и устойчивост на пазара.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Book of MEME (BOME) инициира възстановяване" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!