Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT се продава за над $1 милион – завръща ли се NFT Frenzy?

Колекцията Bored Ape Yacht Club (BAYC) наскоро стана свидетел на важна сделка. Според скорошни доклади, bored Ape #1734, един от NFT от колекцията, достигна изумителната цена от 600 ETH, което се равнява на над $1,2 милиона, на 13 юли.

Тази забележителна продажба вдъхна новооткрит оптимизъм в колекцията BAYC и по-широкия пазар на незаменими токени (NFT), който преди това се бореше с низходяща тенденция. Въпреки вълнението около този крайъгълен камък обаче, някои гласове изразиха загриженост относно легитимността на транзакцията, определяйки я като възможна „измиваща търговия“.

Анализиране на статистиката: Минималната цена се повишава, но обемът и продажбите намаляват

Преди няколко седмици някои от най-популярните NFT проекти отбелязаха спад в стойността, което доведе до спад на пазара на NFT. Например, Bored Ape Yacht Club (BAYC) претърпя значителен спад в стойността, като минималната цена достигна дъно, невиждано от 20 месеца. Минималната стойност на BAYC NFT спадна до 30 ETH, в момента оценена на $58 000. За съжаление, този спад засегна и Apecoin (APE).

Независимо от това, скорошната важна транзакция изглежда опровергава очакванията. Анализирайки анализите на колекцията Bored Ape Yacht Club на OpenSea, долната цена показа възходяща траектория, преживявайки впечатляващото увеличение от 8% през последната седмица. Средната минимална цена сега се движи около 35 ETH, значително подобрение спрямо приблизително 32 ETH само преди седмица.

Колекцията обаче е изправена пред предизвикателства по отношение на обема и продажбите, тъй като и двата показателя отбелязват значителни спадове. Обемът се е сринал със зашеметяващите 91%, докато продажбите са свидетели на значителен спад от 92%.

Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT се продава за над $1 милион – завръща ли се NFT Frenzy?

Тези цифри показват значително намаляване на общата активност в колекцията BAYC. Макар скокът на минималната цена несъмнено да е окуражаващ, значителните спадове в обема и продажбите предполагат по-слаб пазар за BAYC NFT в последно време.

Колекцията BAYC доминира в ежедневните класации

Според данни от DappRadar, колекцията Bored Ape Yacht Club се очертава като водеща сила сред NFT колекциите, както се вижда от различни ежедневни показатели. Средната цена се повиши с впечатляващите 80%, сигнализирайки за значително увеличение на общата стойност.

Освен това пазарната капитализация на колекцията отбеляза ръст от близо 5%, което показва нарастващ инвеститорски интерес. Обемът на транзакциите също отбеляза значително увеличение, с впечатляващ темп на растеж от над 82%.

DappRadar освен това подчертава, че неотдавнашната продажба на Bored Ape#1734е най-високата регистрирана продажба през последните 30 дни във всички NFT колекции, добавяйки към значението на този крайъгълен камък.

Резултатът от тази значителна транзакция породи очакване в общността, тъй като мнозина се чудят дали ще запали положителна тенденция за колекцията BAYC и по-широкото NFT пространство. Само времето ще покаже дали тази продажба бележи началото на устойчиво възстановяване за BAYC NFT или предстоят още предизвикателства. Следващите седмици ще дадат ценна информация за посоката на пазара и бъдещето на NFT.

Публикацията на Сребрин Петров: "Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT се продава за над $1 милион – завръща ли се NFT Frenzy?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!