Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Casper (CSPR) скокове с 15% след ключово партньорство - какво следва?

Casper (CSPR) прави значителни крачки на пазара на криптовалута, привличайки вниманието с целта си да ускоряване на приемането на блокчейн технологията от предприятията и разработчиците. Като блокчейн с доказателство за дял на живо, изграден на базата на спецификацията на Casper CBC, Casper предлага уникални характеристики и потенциал за растеж, привличайки интерес както от инвеститори, така и от ентусиасти.

През последната седмица имаше значителен ръст в неговия обем във веригата. Casper претърпя значителен скок на цените през последните 24 часа, като стойността му се увеличи с 4,62%. Този скок предизвика вълнение сред инвеститорите, особено след като показа стабилен растеж през последните 7 дни , набирайки впечатляващите 14,58%. Положителното движение на цените генерира ентусиазъм и оптимизъм сред инвеститорите на Casper, които са доволни от възвръщаемостта си през този период.

Според последните данни Casper (CSPR) е класиран на 84-то място сред всички криптовалути с текуща цена от $0,04035. Циркулиращото предлагане на Casper възлиза на 11,202,499,993, което допринася за обща пазарна капитализация от $456,309,769. Неотдавнашното представяне на криптовалутата беше особено забележително, демонстрирайки впечатляващ краткосрочен и дългосрочен растеж.

Сътрудничеството с INX повишава настроенията на пазара

Фактор, допринасящ за скорошния растеж на Casper, може да се отдаде на стратегическото му партньорство с INX, регулиран от Съединените щати брокер-дилър. Капиталът на Casper беше токенизиран и листван чрез това сътрудничество, повишавайки доверието на инвеститорите и допълнително подкрепяйки възходящата траектория на криптовалутата. Този стратегически ход позволи на Casper да навлезе в нови пазари и да разшири обхвата си до по-широка аудитория.

Casper (CSPR) скочи с 15% след ключово партньорство – какво следва?

Ръстът на цените на Casper е в съответствие с оптимистичните пазарни нагласи към криптовалутите. Нарастващият интерес от страна на институционалните инвеститори и нарастващото масово приемане на дигитални активи вдъхнаха доверие в крипто. Освен това влиятелни фигури в индустрията на блокчейн споделят положителни възгледи за криптовалутите, включително Casper, което допринася за цялостната положителна перспектива.

Casper (CSPR) Ценови анализ

Casper имаше постоянна възходяща тенденция през юли, след като достигна дъно от $0,0365. Оттогава цената му се е повишила с 30% и е достигнала височини от $0,0405. Тази положителна тенденция вероятно ще продължи през следващите седмици с повече разработки, които се очаква да бъдат внедрени в Casper.

От гледна точка на техническия анализ Casper показва обещаващи сигнали. Дневната графика разкрива формирането на бичи модел на падащ клин, което показва потенциално обръщане на тенденцията. също надмина 25-дневната експоненциална подвижна средна и в момента тества 50-дневната MA. Ако възходящата тенденция продължи, следващата точка на съпротива е $0,40, докато мечи спад ще види подкрепата на $0,0397.

Тъй като Casper продължава да печели видимост и сцепление на пазара, бъдещият му потенциал за растеж остава обещаващ. Основната технология на криптовалутата, включително нейния консенсусен механизъм за доказателство за дял, предлага мащабируемост, сигурност и енергийна ефективност. Тези функции позиционират като атрактивен кандидат за корпоративно приемане и дългосрочно развитие.

(Съдържанието на този сайт не трябва да се тълкува като инвестиционен съвет. Инвестирането включва риск. Когато инвестирате, вашият капитал е подложен на риск).

Представено изображение от iStock, диаграма от TradingView

Публикацията на Наталия Иванова: "Casper (CSPR) скокове с 15% след ключово партньорство - какво следва?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Активността на Bi...
Активността на Bitcoin китовете достига годишно дъно на фона на потенциален бичи пробив

Дейност на Биткойн китове и пазарен анализ Спад на активността на китовете Активността на китовете на Биткойн (BTC) наскоро спадна до...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!