Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Chainlink (LINK) скача на фона на Биткойн рали: Седмичен анализ и ценови цели

Chainlink (LINK) скача...
Chainlink (LINK) скача на фона на Биткойн рали: Седмичен анализ и...

Chainlink (LINK) показва обещаващ скок на цените на фона на Биткойн рали

Вследствие на бързото изкачване на Биткойн, пазарът на криптовалута е свидетел на забележителен скок, като алткойните се стремят да поддържат темпото с водещата криптовалута. Днес пазарното господство на Биткойн надхвърли 54%, сигнализирайки за значителните му печалби спрямо алтернативните криптовалути. Тъй като Ethereum надхвърля границата от $3600, очакванията за подобен възходящ тренд сред другите алткойни, по-специално включително известната мрежа на оракул, Chainlink (LINK), се увеличават.

Седмичен анализ за Chainlink (LINK)

Chainlink (LINK) показа силен отскок от значително ниво на съпротива, образувайки завладяваща формация на възходящ тренд. Алткойнът е готов да поддържа възходящата си траектория в близко бъдеще, подкрепен от скорошното си представяне. Трябва да се отбележи, че LINK надхвърли дългогодишния праг на съпротива от $18, консолидирайки го като страхотно ниво на подкрепа през предходната седмица.

Забележителният отскок породи всеобхватен бичи модел, сигнализирайки бичи импулс, тъй като инвеститорите активно купуват по време на малки спадове. Освен това, седмичният индекс на относителната сила (RSI) потвърди предишната низходяща линия на отклонение като подкрепа, което показва възходяща тенденция и засилва потенциала за по-нататъшно поскъпване на цената.

Следователно, алткойн LINK може потенциално да се насочи към следващата значителна хоризонтална съпротива при $28, което означава значително увеличение от 35,61% спрямо текущата му цена.

Преодоляване на краткосрочни препятствия

XMR ценови цели и анализ

LINK наскоро надмина краткосрочна линия на съпротива, консолидирайки я като стабилно ниво на подкрепа. Това развитие предполага потенциално завършване на фазата на краткосрочна корекция, като LINK е готов за нов възходящ скок.

4-часовият индекс на относителна сила (RSI) постоянно остава над нивото от 50 след пробива на краткосрочната съпротива, подчертавайки възходящия контрол върху пазарните настроения.

Следователно криптовалутата LINK може да се насочи към непосредствената хоризонтална съпротива при $22,6 през следващите дни. Преобладаващото настроение показва устойчив възходящ тренд с възходяща траектория към марката от $28.

Потенциални рискове и невалидни фактори

Въпреки това е изключително важно да се отбележи, че тази възходяща перспектива може да бъде обезсилена, ако криптовалутата LINK претърпи спад по-долу и последващо затваряне под региона от $18 на седмичната времева рамка. Подобен сценарий би довел до преоценка на пазарната динамика.

Към момента на докладване Chainlink (LINK) се търгува на $20,47, което е показателно за текущата му пазарна позиция на фона на тези обещаващи развития. Инвеститорите следят отблизо тези тенденции, докато се ориентират в динамичния пазар на криптовалутите.

Публикацията на Николай Кръстев: "Chainlink (LINK) скача на фона на Биткойн рали: Седмичен анализ и ценови цели" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Анализ на цената ...
Анализ на цената на Биткойн: възходящият импулс продължава на фона на малка корекция

Анализ на цените на Биткойн: възходящ импулс въпреки незначителната корекция В момента Биткойнът се търгува малко над $65 000, преживявайки...

Низходящият тренд...
Низходящият тренд на Cardano продължава въпреки скорошния отскок

Низходящият тренд на Cardano продължава въпреки скорошния отскок: Предстои меча перспектива Cardano (ADA) е в постоянен низходящ тренд на...

Цена на Биткойн, ...
Цена на Биткойн, обвързана с индекса на щатския долар: Анализатор прогнозира рали при спад на DXY

Движения на индекса на щатския долар: Ключ към ценовата траектория на Биткойн Джейми Кутс, известен анализатор от Real Vision, подчерта...

Solana (SOL): Ана...
Solana (SOL): Анализ на цените и бъдещи прогнози

Solana (SOL) се колебае на прага на пробив: Анализ на цените и бъдещи прогнози Solana (SOL) в момента е позициониран в решаващ момент,...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!