Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Дълбочинен анализ на MKR

3 Задълбочени портрети на притежатели на големи валути

Забележка: След изключване на партито на проекта, dex, cex, mev, междинен портфейл dex, междинен портфейл cex и други адреси, големите притежатели на валута държат Топ 100 адреса с брой MKR.

Горното е основната информация от обобщението на адресите на големите притежатели на валута.

1) ROI, от гледна точка на ROI, повечето хора са в състояние на печалба, медианата е 11%, а обхватът на печалбата и загубата на средните 50% от притежателите на големи валути е между -8% и 49% . Сред тях максималната печалба достигна 3600%, а максималната загуба беше -68%

2) TransactionsPerDay (TPD) се отнася до средното дневно време за прехвърляне на адреса, което се използва за измерване на активността на портфейла във веригата и може да прецени дали притежателят е дългосрочен или краткосрочен отстрани. От гледна точка на данните средният TPD на големите притежатели на валута на MKR е 0,03 пъти, т.е. има средно само веднъж на месец и те принадлежат към абсолютното будистко семейство.

3) От гледна точка на addressAge можем да открием, че средното време на портфейла е 1015 дни, а повече от три четвърти от портфейлите са били 370 дни, тоест повече от една година. Големите играчи в MKR определено са старците на крипто пазара.

4) HoldDay представлява продължителността на времето, през което даден адрес съхранява MKR, а медианата е 448 дни, което означава, че средното време на задържане надвишава една година.

Като цяло повечето от портфейлите на големите притежатели на валута на MRK са на печалба и се държат повече от година. Адресите за съхраняване на валута са всички стари портфейли с дълга история и те са относително будистки, а броят на ежедневните трансфери по веригата е много малък. Може да се прецени, че основните притежатели на MKR са дългосрочни притежатели.

Картината по-горе показва цената на големите притежатели на валута и връзката между техните притежания. Размерът на топката представлява времето за задържане. От фигурата по-горе можем интуитивно да видим това

1) Има голяма разлика в разходите за задържане на позиции на големите инвеститори. Сега има два вида големи инвеститори, които са печеливши. Единият е много дългосрочен холдинг. Те са държали позиции повече от 3 години (топката е сравнително големи на снимката.) Те са преживели целия бичи пазар Все още се държат и са най-големите холдинги във всички клъстери. Второто е, че кръгът е много малък, което показва, че е закупен наскоро.

2) Големи притежатели с цена от 2500~3000 и техните притежания не представляват голяма сума от общата сума. Тези адреси трябва да бъдат закупени на 21-годишен бичи пазар, което показва, че цената на високата цена е била продадена или покупката на ниска цена е намалила цената

3) Цената на държане на група големи инвеститори е между 1000 и 200, като броят им е среден.

16 август Анализ на анализ на BTC [Под K - линията тъмният прилив се увеличава и големият пазар е неизбежен! 】

Резюме: Сред големите притежатели на MKR, тези с най-голям брой сега са печеливши.Те са заемали позиции повече от 3 години и държат най-големия дял от MKR. Втората е партида от холдинги за повече от една година и цената е между 1000 и 2000. След това има големите позиции, които наскоро са закупени и са на печалба. Остава да видим дали те се задържат в дългосрочен план.

Картината по-горе показва общите активи на големите притежатели на валута (деноминирани в USD) и връзката между притежаващите MKR. Размерът на топката представлява останалите други активи, т.е. колкото по-голяма е топката, толкова по-малък е делът на MKR към нейните активи, което може косвено да отразява потенциала на големите притежатели на валута да увеличат допълнително своите притежания. От фигурата по-горе можем интуитивно да видим това

1) Активите на големи притежатели на валута, повечето от които са над 1 милион щатски долара.

2) Най-големият дял е между 1 милион и 10 милиона щатски долара, следван от 10 милиона до 100 милиона щатски долара.

3) От анализа на размера на сферата, около 50% от големите позиции, техните MKR представляват малко количество от общите активи.

Като цяло големите притежатели на валута на MKR имат относително големи активи и способността им да купуват активи е относително силна.

4 Анализ на заинтересованите страни

Картината по-горе показва данните за увеличението на притежанията на големите притежатели през последните 60 дни. в

1) % Увеличение на сумата представлява увеличената сума на MKR, което представлява съотношението на общите размазани позиции на големите притежатели. Тогава това съотношение е 5%, а броят на увеличените стопанства не е голям, с общо 14 000 бр.

2) % увеличение на притежателя от общия брой притежатели представлява съотношението на големите притежатели на валута, които са увеличили притежанията си.Има само 10 от тях, а 7 от тях имат особено голямо увеличение на притежанията. Общото увеличение на притежанията обаче не е високо и 90% от големите инвеститори не са увеличили притежанията си.

3) Сред големите притежатели на холдинги само 3 са сравнително нови портфейли, а портфейлите на други големи холдинги са портфейли с дълга история.

4) От гледна точка на източника на притежания, 8 са избрали да купуват от борсата, за да увеличат притежанията си, и само 2 са избрали да купуват директно от dex.

Публикацията на Роберт Петров: "Дълбочинен анализ на MKR" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Биткойн скочи със...
Биткойн скочи със 7% за 24 часа, тествайки критичното ниво на съпротива от $66 000

Биткойн пробива: скокове със 7% за 24 часа, тествайки ниво на съпротива от $66 000 В забележителен обрат на събитията Биткойнът (BTC) скочи...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Цената се покачва със 7,5%, очаква $74 000

Анализът на Биткойн предвижда следващата цел - 74 000 $, тъй като цената на BTC се опитва да задържи печалби от 7,5%. Биткойн (BTC) скочи до...

Знаково постижени...
Знаково постижение на MicroStrategy: Включване в MSCI World Index

Знаково включване на MicroStrategy в MSCI World Index: Прегръщане на възхода на криптовалутата MicroStrategy, известна с това, че държи...

Питър Шиф предупр...
Питър Шиф предупреждава за „Трифекта на стагфлацията“, сигнализира за потенциален скок на Биткойн

Питър Шиф обозначава последните икономически данни като „трифекта на стагфлацията“, поставяйки началото на приемането на Биткойн...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!