Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin е готов за 500% скок до $1, казва крипто анализатора DonAlt

Dogecoin е готов за...
Dogecoin е готов за 500% скок до $1, казва крипто анализатора DonAlt

Dogecoin (DOGE) е готов за огромно рали от 500%, според крипто анализатора DonAlt

Сега ли е моментът за покупка?

Dogecoin (DOGE), водещата мем монета, е подготвена за значителен скок на цените, който може да я тласне към нови рекордни стойности за всички времена, според последния анализ на изтъкнатия крипто анализатор DonAlt. В скорошен видеоклип в канала си в YouTube DonAlt изрази възходящото си настроение към DOGE, предполагайки, че криптовалутата потенциално може да достигне $1, което представлява зашеметяващото увеличение от 500% спрямо текущите й ценови нива.

Пътят на Dogecoin до $1: Доходоносна възможност за инвеститорите

Прогнозата на DonAlt за достигане на Dogecoin до $1 предизвика вълнение сред инвеститорите, тъй като представлява възможност за значителни печалби. Ако DOGE успее да постигне този крайъгълен камък, той не само ще надмине предишния си рекорд за всички времена (ATH) от $0,7376, но и ще се утвърди като страхотен играч на пазара на криптовалута.

Интересът на крипто анализатора към Dogecoin произтича от скорошния му спад в подкрепата на PTC графиката, което той намира за особено интригуващо. DonAlt предполага, че $0,1 може да послужи като атрактивна входна точка за тези, които искат да инвестират в DOGE, и самият той обмисля покупка, ако цената падне до това ниво.

Движение на цената на Биткойн: ключов фактор в траекторията на доджкойн

DonAlt също подчерта значението на движението на цените на Биткойн при определянето дали да се инвестира в Dogecoin при текущите му ценови нива. Ако Биткойнът потвърди възходящи настроения, анализаторът планира да купи DOGE независимо от цената му, предвид значителния потенциал за растеж по пътя му към достигане на $1.

Интересното е, че DonAlt твърди, че инвестирането в Dogecoin може да бъде по-доходоносно от инвестирането в Биткойн. Той заяви, че ако Биткойнът никога не падне обратно до диапазона от $60 000, DOGE потенциално може да търгува до $2. Това прави инвестирането в мем монетата по-привлекателно от закупуването на Биткойн на $60 000 и свидетелството за покачване до $90 000.

Shiba Inu (SHIB): Друга мем монета с огромен потенциал

Предупреждение за скок на цените на крипто: Биткойн ($250k), Dogecoin ($1), XRP и алткойни

Наред с Dogecoin, друга мем монета, която привлече вниманието на анализаторите, е Shiba Inu (SHIB). Крипто анализаторът и търговец Xanrox наскоро прогнозира, че SHIB може да изпита скок на цената от над 300%, потенциално достигайки нов ATH в текущия пазарен цикъл. По подобен начин анализаторът Джавон Маркс предположи, че SHIB може да изтрие още една нула и да се повиши до $0,0001553.

Битката на мем монетите: DOGE срещу SHIB

Огромните ценови прогнози както за Dogecoin, така и за Shiba Inu подчертават продължаващата битка между тези две мем монети за установяване на господство на пазара на криптовалута. От началото на годината и DOGE, и SHIB направиха значителни крачки, като SHIB може да се похвали с печалба от над 160% от началото на годината (YTD) в сравнение с 80% на DOGE.

Тъй като конкуренцията се засилва, има нарастващо мнение сред някои анализатори, че Shiba Inu потенциално може да изпревари Dogecoin по отношение на пазарната стойност. Бъдещето обаче остава несигурно и двете мем монети продължават да привличат вниманието както на инвеститори, така и на ентусиасти.

Заключение: Meme монети са готови за значителен растеж

Неотдавнашните възходящи прогнози за Dogecoin и Shiba Inu от видни крипто анализатори възродиха интереса към мем монетите и техния потенциал за значителен растеж. Тъй като DOGE се стреми към $1, а SHIB се насочва към нови рекорди за всички времена, инвеститорите следят отблизо тези цифрови активи за доходоносни възможности.

Въпреки това е от решаващо значение да подхождате предпазливо към всяка инвестиция и да провеждате задълбочено проучване, преди да вземете финансови решения. Пазарът на криптовалута е известен със своята нестабилност и въпреки че съществува потенциал за значителни печалби, съществува и рискът от значителни загуби.

Тъй като битката между Dogecoin и Shiba Inu продължава да се разгръща, общността на криптовалутите с нетърпение очаква да види коя мем монета ще излезе като краен победител. Независимо от резултата, възходът на мем монетите безспорно добави вълнуващо измерение към непрекъснато развиващия се свят на цифровите валути.

Публикацията на Георги Шопов: "Dogecoin е готов за 500% скок до $1, казва крипто анализатора DonAlt" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!