Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Dogecoin е изправен пред предстояща разпродажба, тъй като се очертават печеливши траншове

Dogecoin е изправен...
Dogecoin е изправен пред предстояща разпродажба, тъй като се...

Потенциални разпродажби се очертават, тъй като Dogecoin е изправен пред печеливш транш

Dogecoin, емблематичната мем монета, се движи на ръба на потенциална разпродажба, тъй като значителна част от монетите са готови да навлязат в територията на печалбата. Това предстоящо развитие може да окаже натиск надолу върху цената му, тъй като инвеститорите се стремят да капитализират печалбите.

10 милиарда DOGE са насочени към печалба

Скорошният скок в цената на Dogecoin, преминавайки границата от $0,17, носи както положителни, така и отрицателни последици. По-специално, значителен обем DOGE монети беше придобит в диапазона от $0,15 до $0,168, позиционирайки тези притежания за доходност след надхвърляне на прага от $0,17. Данните от IntoTheBlock разкриват, че приблизително 10 милиарда DOGE монети очакват този етап, което представлява над $1,58 милиарда потенциална печалба.

Въпреки че надхвърлянето на $0,17 означава благоприятен обрат за мем монетата, то също така повишава риска от разпродажба сред тези притежатели. Като се има предвид сравнително слабото представяне на Dogecoin през 2023 г., последвано от спорадичен ръст през март 2024 г., умората на инвеститорите се очертава, което кара някои да ликвидират притежанията си при първите признаци на печалба.

Въпреки това, за много инвеститори, движение над $0,17 може да не доведе до значителни маржове на печалба, което потенциално ги подтиква да изчакат по-високи ценови нива, преди да обмислят продажба.

Въздействие на потенциална разпродажба

Биткойн е изправен пред предстояща криза в предлагането

Понастоящем цената на Dogecoin се движи със 7% под границата от $0,17, което му дава малко място за глътка въздух, преди да достигне този критичен момент. Независимо от това, ако значителен брой инвеститори в DOGE изберат да разтоварят своите притежания, това може да върне цената обратно към нивото на подкрепа от $0,15.

Въпреки призрака на разпродажба, възходящите настроения преобладават в общността на Dogecoin, като няколко крипто анализатори прогнозират значителен потенциал нагоре. Анализаторът Altcoin Sherpa очаква възходяща траектория за Dogecoin през 2024 г., изпреварвайки множество алткойни по производителност.

По подобен начин анализаторът Али Мартинез разглежда текущата позиция на Dogecoin като подходяща за натрупване, предполагайки потенциален скок от 700% от настоящите нива, за да надхвърли границата от $1 и да установи нов рекорд за всички времена.

Заключение

Докато Dogecoin се справя със сложността на пазарната динамика и поведението за теглене на печалба, задаващата се перспектива за значителна разпродажба подчертава деликатния баланс между оптимизъм и предпазливост. Докато възходящите прогнози изобилстват, инвеститорите трябва да останат бдителни на фона на променящите се пазарни условия, за да се възползват от възможностите и да намалят ефективно рисковете.

Публикацията на Тодор Цонев: "Dogecoin е изправен пред предстояща разпродажба, тъй като се очертават печеливши траншове" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Средносрочна перс...
Средносрочна перспектива на Биткойн: Проучване на бичи и мечи перспективи

Оценка на средносрочната перспектива на Биткойн: съображения и съзерцания @AltcoinSherpa споделя прозрения за средносрочната траектория на...

Dogecoin (DOGE) и...
Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са изправени пред значителни загуби

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) на фона на спада на меме монетите Пазарът на криптовалути, особено на мем токени като Dogecoin (DOGE) и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!