Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ежедневният обем на търговия с Litecoin нараства с 28% след халвинга; DigiToads вижда нарастващ социален шум

Ежедневният обем на търговия с Litecoin се срина с 28% през изминалата седмица, докато инвеститорите се подготвят за предстоящото халвинг събитие. Халвирането е планирано събитие, което ще намали наградата за блок за копаене на Litecoin наполовина. Скорошните разпродажби на крипто пазара обаче натежаха на Litecoin и сега токенът се търгува на $92. Спадът в обема на търговия предполага, че инвеститорите стават по-малко заинтересовани от Litecoin, което може да означава, че той се насочва към по-нататъшен спад.

Междувременно проектът DigiToads отбелязва нарастващ социален шум поради причини като неговата колекция от 3500+ уникални NFT, всеки със своята уникална индивидуалност и външен вид. NFT на DigiToads предизвикаха много шум в социалните медии. Нарастващият социален шум предполага, че има силен интерес към NFT, въпреки че общият крипто пазар е нестабилен. Проектът е добра инвестиция за тези, които искат да се включат в крипто пространството.

Ежедневният обем на търговия с Litecoin рязко пада – Какво предстои за инвеститорите в LTC?

Обемът на търговия с Litecoin се увеличава през последните седмици, тъй като цената на altcoin скочи над $100. Въпреки това, усвояването, което Litecoin видя през последните дни, съответства на рязък спад в обема на търговия.

Този спад в обема на търговията съвпада с ценовото действие на Litecoin, което постави алткойн в предимно низходяща тенденция. Във вторник Litecoin се търгуваше до $90, но мечките го дръпнаха обратно до $88 преди края на деня. Тази ниска инерция продължи и в сряда, като Litecoin все още се търгува под нивото на подкрепа от $90, въпреки лекото възстановяване. Само времето ще покаже какви са дългосрочните последици от спада в обема на търговия за Litecoin. Текущата ситуация обаче със сигурност не е възходяща за алткойна.

DigiToads прави вълни: Социалният шум във възход за предварителна продажба на TOADS

Мрежата Litecoin вижда нарастващ интерес към миньорите преди събитието за халвинга

DigiToads (TOADS) прави вълни в крипто пазара и шумът около него е наелектризиращ. Със завладяваща колекция от 3500+ NFT, DigiToads запали интереса на NFT колекционери и ентусиасти, създавайки жизнено присъствие в социалните медии. Предварителната продажба беше забележителен успех, събра впечатляващите $6,6 милиона и вдъхвайки доверие на инвеститорите.

Това, което наистина отличава DigiToads, е неговата страстна общност, насърчаваща подкрепяща среда, в която идеите процъфтяват и стремежите се извисяват. Участието в дискусии на различни платформи демонстрира вълнението и очакването за предстоящото официално пускане на токена. Освен финансовите печалби, DigiToads защитава достойна кауза. Като отделя 2,5% от приходите за защита на тропическите гори на Амазонка, проектът демонстрира своя ангажимент към устойчивостта на околната среда.

Играта Play-to-Earn (P2E) от DigiToads предлага революционен начин играчите да се забавляват и да печелят реални награди под формата на криптовалути. Този мотивиран модел привлече огромно количество последователи, с играчи от всички сфери на живота, нетърпеливи да се присъединят към действието. Тази собственост се простира отвъд виртуалния свят, позволявайки на играчите да търгуват, продават или дори да залагат своите спечелени награди, за да донесат повече печалби. Играчите не просто играят; те участват активно в оформянето на бъдещето на платформата.

Силният социален шум около DigiToads е свидетелство за неговата привлекателност и потенциал. Докато мълвата се разпространява за вълнуващия геймплей и доходоносни възможности, повече хора са привлечени да изпитат тръпката от P2E игрите.

Заключение

Тъй като Litecoin е изправен пред спад в дневния си обем на търговия преди събитието за халвинга, различна история се разгръща за DigiToads. Оживеният социален шум около DigiToads е доказателство за неговата нарастваща популярност и ангажираност на общността. Докато Litecoin се бори с предизвикателствата на пазара, нарастващото социално присъствие на DigiToads показва силни последователи и потенциал за растеж. DigiToads проправи уникален път в крипто сферата, привличайки вниманието от всички ъгли на пазара. Докато проектът се подготвя за следващата си фаза, очакването продължава да расте. DigiToads се очертава като обещаващ претендент за най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

Публикацията на Наталия Иванова: "Ежедневният обем на търговия с Litecoin нараства с 28% след халвинга; DigiToads вижда нарастващ социален шум" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!