Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Говори се, че идва бичият пазар през 2025 г., кой е написал сценария? Ще има ли промени?

Въпрос за Zhihu, сравнително повърхностен въпрос, ще отговоря небрежно.

Кой е написал сценария? Три роли:

1. Бизнес цикълът на САЩ и паричната политика. В Съединените щати има общи избори на всеки четири години и икономическият цикъл и паричната политика на Съединените щати са свързани с това. Обърнете се към моя Zhiding Weibo.

2. Сатоши Накамото

Казахте, че когато Китай Бен Сатоши е проектирал и разработил Биткойн, защо е проектирал да бъде намаляван наполовина на всеки четири години. Малко намаляване на производството всеки ден може също да бъде намалено наполовина на всеки четири години.

Освен това блокът за създаване на Биткойни беше през януари 2009 г., точно след първите избори в САЩ по време на кризата с високорисковите ипотечни кредити.

За първия халвинг миньорите грабнаха прогреса през ноември 2012 г. Ако миньорите вече не грабнат прогреса, всяко халвинга ще бъде в месеца на изборите в САЩ.

Петте основни сигнала предполагат, че идва бичият пазар. Когато идва бичият пазар, можете да правите пари само като схванете общата тенденция!

Следователно Сатоши Накамото проектира Биткойн въз основа на цикъла на Съединените щати. Халвирането е наполовина изхода на Биткойн, което означава, че Биткойнът, който може да бъде изкопан със същата изчислителна мощност в цялата мрежа, е наполовина. Ако изчислителната мощност на цялата мрежа остане непроменена, това означава, че цената на копаене на Биткойн се е удвоила. Следователно, докато изчислителната мощност на Биткойн не спадне до половината от първоначалната стойност, цената на копаене на Биткойн ще се увеличи.

Разходите не определят цената, но оказват влияние. Тъй като се копаят все повече и повече Биткойни с висока цена, цената на Биткойн постепенно се увеличава. Следователно историческият бичи пазар на Биткойн се случи през втората година от халвинга. 3 пъти, без инциденти.

Всъщност практикуващите зад тази роля са копаене и борси. Поради възхода на Биткойн, минната индустрия и борсите могат да продължат да работят. Така че Bitcoin е основният интерес на валутния пазар. С изключение на отделните проекти на MLM, нито един от проектите няма да предизвика Биткойн.Всички те хвалят собствените си проекти и едновременно с това хвалят Биткойн.

Следователно през втората година от халвинга е консенсус и очакване на валутния пазар да насърчи бичия пазар на Биткойн.

3. SEC

През ноември 2017 г. SEC одобри Биткойн фючърси. Ниу Динг

През ноември 2021 г. SEC одобри Биткойн фючърсен ETF. Ниу Динг

Въпреки това, точно защото всички очакват бичи пазар през 2025 г., има голяма вероятност те да не чакат до 2025 г., за да купуват. Така че ще купувам предварително Мисля, че бичият пазар може да дойде по-рано, например може да е в края на 2024 г. или началото на 2025 г. В допълнение, SEC може да не успее да отложи одобрението на Биткойн спот ETF до края на 2025 г. Приложението на BlackRock за Bitcoin ETF получи доста голямо внимание. BlackRock е най-голямата институция за управление на активи в света.

Публикацията на Димитър Тодоров: "Говори се, че идва бичият пазар през 2025 г., кой е написал сценария? Ще има ли промени?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Димитър Тодоров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!