Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Hamster Run: Как Hams стана популярен за една нощ?

Вероятно хората, които са изобретили конните надбягвания, блокчейна и онлайн предаването на живо, не са очаквали, че тези три изобретения ще бъдат комбинирани по изключително странен начин няколко години по-късно: гледане на група хамстери, които се състезават на twitch и използване на токени, за да изберат любимите си битки Залози ще бъдат поставени и накрая ще бъдат спечелени награди.

Изключително лесно за игра

Това е целият геймплей на HamstersGG, проект, който внезапно избухна във веригата BSC тези дни: живи и много сладки хамстери започват от една и съща стартова линия, който първи премине финалната линия, печели, разбира се, същото е като всякакви надбягвания с коне, състезания с кучета, състезания с пилета или състезания с хамстери.Подобно на костенурките, можете да подкрепите съществата с истински пари и да се присъедините към публиката в чат стаята, за да аплодирате хамстерите (макар че те няма да могат да ги чуят).

Където има звездни състезателни коне, има и звездни състезателни плъхове. Свирепи атлети като "Роки" или "Бъстър" са естествено незаменими в печелившия списък, но има и лоши състезателни плъхове, които разочароват публиката, която иска да се разстрои и да се върне , като например следното:

необяснима експлозия

Може би се чудите: „Някой наистина ли е достатъчно отегчен, за да гледа състезание с хамстери?“

Отговорът е да. От стартирането й на 11 юли броят на хората, участващи в тази игра, се увеличава. През последните няколко дни хората, които идват да гледат надпреварата с хамстери, зачестиха. Досега уебсайтът поддържа повече от 800 души.В същото време онлайн сумата на залагането също се увеличава, от 10 u, 20 u в началото, до 300 или дори 400 u сега, можете интуитивно да видите „популярността“.

Този вид необясним, но очакван проект е точно това, което чужденците могат да си представят за мемите, а освен това е интерактивен - въпреки че е трудно да се каже колко изчислими елементи на играта съществуват зад високовероятното предварително записано видео, но все още има хора. Той работи неуморно, за да изчисли историческите рекорди и процентите на печалби на хамстерите, опитвайки се да намери светия граал на залаганията за хамстерите.

Трасето PoW стана популярно и Dynex стана популярен, а цената на валутата скочи десетки пъти, изправена пред множество съмнения от общността

Разбира се...и рязко нарастващи токени

Както всички безразсъдни проекти, Hams също има свои собствени токени. 80% от приходите, генерирани от платформата, ще бъдат разпределени към фонда за награди. Притежателите на токени ще бъдат възнаградени според дела на токените, които притежават, докато останалите 20% % ще В допълнение, 5% ще се събират като данъчна такса за всяка продажба и покупка на токени, които ще се използват за маркетингови и технически актуализации на екипа.

Към момента на писане на тази статия цената на токените HAMS достигна единична цена от $2,37, с ликвиден пул близо $100 W и 24-часов обем на търговия от $1000 W, увеличение от близо 10 000% от началото сутринта на 20-ти.

Дивият запад на криптирането е толкова объркващ, че някои хора нямат търпение да извикат лозунга „Хамс е истинската RWA“.

Краят на мечия пазар е...?

Всъщност проекти, подобни на състезателни игри, са се появявали в миналото, но най-голямата разлика в сравнение с миналото е, че играчите не трябва сами да купуват NFT на коне или крави, а вместо това да използват по-директен начин - залагането може да бъде завършено Всички стъпките до известна степен оправдават мнението, че „криптирането е голямо казино“.

Колкото по-мечи е пазарът, толкова по-проспериращи са хазартните проекти. Независимо дали става въпрос за предишния FOMO 3D, различни казина във веригата или предварително записаните хамстери, те по същество са игри с отрицателна дългосрочна EV, но краткосрочна термин Увеличението на цените на валутата, предизвикано от популярността, както и вратичките, породени от самата игра до известна степен, и дори манталитета на „таксуване, който не бърза“ по време на мечия пазар, направиха подобни истории повтарят се отново и отново и хамстерите бягат отново и отново На връщане.

Колко дълго може да тича хамстер? Никой не може да даде точен отговор, но поне не е време да спре.

Публикацията на Сребрин Петров: "Hamster Run: Как Hams стана популярен за една нощ?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Биткойн (BTC) е и...
Биткойн (BTC) е изправен пред критичен момент с $1,01 милиарда в дълги ликвидации

Биткойн (BTC) на кръстопът: $1,01 милиарда в дълги ликвидации сигнализират за критичен момент Биткойн (BTC) се намира в ключов момент, когато...

DogeCoin (DOGE) у...
DogeCoin (DOGE) управлява волатилността сред смесени богатства

Dogecoin (DOGE) е изправен пред волатилност на фона на смесени богатства Dogecoin (DOGE) беше подложен на голяма волатилност през последните...

Cardano (ADA) е г...
Cardano (ADA) е готов за потенциално рали

Cardano (ADA) е готов за потенциално рали: Метриките във веригата сигнализират за възможност за закупуване Cardano (ADA) може да е на ръба на...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!