Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Инвеститорите в Dogecoin празнуват, тъй като Meme монетата преодолява бариерата за съпротива

Инвеститорите в...
Инвеститорите в Dogecoin празнуват, тъй като Meme монетата...

Инвеститорите в Dogecoin се радват, докато мем монетата преодолява бариерата за съпротива

Инвеститорите на Dogecoin (DOGE) празнуваха, тъй като мем монетата преживя удобно седмично рали, разпалвайки надежди за макро-бик рали на хоризонта. Неотдавнашното покачване позволи на DOGE да надмине ключово ниво на съпротива, сигнализирайки за потенциал за допълнителни печалби в близко бъдеще.

Разбиване на бариерата

След кратко понижаване до $0,12 на 1 май, DOGE бързо набра възходяща инерция, повишавайки цената си с 15% през последните седем дни. Според последните данни от CoinMarketCap, DOGE възлиза на $0,1635, като може да се похвали с пазарна капитализация над $23 милиарда.

Вероятният катализатор зад този скок може да се отдаде на влиянието на Илон Мъск. Актуализираният раздел с често задавани въпроси на Tesla намекна за възможността за използване на DOGE за закупуване на повече продукти на Tesla, потенциално засилвайки настроенията на инвеститорите.

Въпреки това, въпреки ежедневното покачване на цените, настроенията около DOGE останаха низходящи, което се вижда от спада в неговите Weighted Sentiment. Освен това неговият социален обем отбеляза спад след скока на 4 май.

Обръщане на съпротивлението в поддръжка

Биткойнът преодолява бариерата от $50 000, разпалвайки отново плама на инвеститорите сред бързия скок

Известният крипто анализатор Rekt Capital сподели туит, който вдъхва надежда за по-нататъшно поскъпване на DOGE. Според туита, DOGE успешно е обърнал многогодишна съпротива в нова подкрепа, сигнализирайки края на своя макро низходящ тренд. Това развитие потвърждава макро възходяща тенденция за DOGE, което потенциално проправя пътя за нови върхове през следващите месеци.

Седмични цели и технически индикатори

Въпреки че макровъзходящият тренд е започнал, незабавното връщане към историческите върхове може да бъде прекалено амбициозно. Следователно беше извършен по-задълбочен анализ на показателите на DOGE, за да се оцени неговата траектория за седмицата.

Анализът на данните на Santiment разкри положителен обрат в съотношението MVRV на DOGE, което показва, че повече инвеститори са на печалба. Освен това скоростта му скочи, което предполага повишена употреба при транзакции в рамките на определен период от време.

Няколко технически индикатора също показаха бичи сигнали. MACD показа ясен възходящ кросоувър, докато индексът на относителна сила (RSI) посочи вероятност от продължаващи скокове на цените. Индексът на паричните потоци (MFI) обаче остана мечи, движейки се под неутралната марка.

Потенциални цели и нива на ликвидация

Данните на Hyblock Capital подчертаха важността на това DOGE да надхвърли $0,1669, тъй като се очаква ликвидациите да нараснат рязко на това ниво. Постигането на този крайъгълен камък може да постави началото на по-нататъшно поскъпване на цената на фона на продължаващото възходящо рали.

Публикацията на Роберт Петров: "Инвеститорите в Dogecoin празнуват, тъй като Meme монетата преодолява бариерата за съпротива" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Майкъл ван де Поп...
Майкъл ван де Попе прогнозира просперираща ера за криптовалутите

Крипто анализаторът Майкъл ван де Попе прогнозира трансформиращо бул рън за Биткойн и Етериум Крипто разговор на анализатора Майкъл ван де...

Биткойн скочи над...
Биткойн скочи над $67 000, докато пазарът на криптовалута се съживява

Биткойн скочи над $67K, докато крипто пазарът се възстановява с институционална подкрепа Цената на Биткойн (BTC) скочи над границата от $67...

Пазарен анализ на...
Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB).

Пазарен анализ на Shiba Inu (SHIB): Навигиране в несигурни води Текущо състояние: Shiba Inu (SHIB), вторият по големина мемекойн, наскоро...

Преглед на крипто...
Преглед на крипто пазара: BTC и ETH водят пазара до $2,35 трилиона

Текущ преглед на пазара Пазарът на криптовалута показа положително движение, като общата пазарна стойност достигна 2,35 трилиона долара на 17...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!