Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Инвеститорите в Ethereum очакват спад до критична подкрепа! ETH анализ на 3 август

  • В 4-часовата техническа диаграма на Ethereum, ако цената затвори под нивото от $1840, низходящата тенденция може да продължи към диапазона на подкрепа от $1791 до $1774.

  • Поддържането на цената на ETH над подкрепата от $1828 засилва възможността за възходящо движение, но затварянето под $1828 може да ускори спада към диапазона на подкрепа от $1791 до $1774.

  • Според анализаторите на Coinotag, ако Ethereum срещне силни реакции на купуване от диапазона на подкрепа от $1791 до $1774, възходящата тенденция може да продължи от това критично ниво на подкрепа до $2200.

Когато разглеждаме техническата диаграма на Ethereum, движения под $1840 засилват низходящия тренд, докато стабилност над $1828 увеличава възможността за възходящо движение.

Средносрочен ETH анализ

Ежедневна ценова графика на ETH/USD

При разглеждане на дневната техническа графика на Ethereum може да се види, че цената продължава низходящото си движение поради неуспеха си да пробие значителното ниво на съпротива от $1880. Ако цената на ETH продължи низходящата тенденция със затваряне на свещници под $1815, спадът на Ethereum може да продължи до диапазона на подкрепа от $1777 до $1749.

Въпреки това, ако цената на ETH получи силни реакции на купуване от диапазона на подкрепа от $1777 до $1749, тя може да поиска да започне движение нагоре от тази зона на подкрепа. Тази критична зона за поддръжка се следи отблизо от много инвеститори на Ethereum.

Ако Ethereum срещне силни реакции на купуване от диапазона на подкрепа от $1777 до $1749, той може да изпита възходящо движение към $2200, започвайки от тази зона.

Следователно инвеститорите в ETH трябва внимателно да наблюдават критичната зона на подкрепа. Въпреки това, ако цената на Ethereum затваря ежедневно над $1880, това ще е превърнало низходящата тенденция във възходяща тенденция. Дали това ниво на съпротива може да бъде надминато или не, също трябва да се следи внимателно като важно развитие.

Краткосрочен ETH анализ

4-часова диаграма на цената на ETH/USD

Ethereum трябва да преодолее тази критична съпротива за възход! ETH анализ на 14 август

Когато се разглежда 4-часовата техническа графика на Ethereum, може да се види, че цената се движи под значителното ниво на подкрепа от $1840. Ако цената на ETH затвори под $1840 на 4-часова база, движението надолу може да продължи до диапазона на подкрепа от $1791 до $1774.

Въпреки това, докато цената на Ethereum остава над подкрепата от $1828, възможността за възходящо движение става по-доминираща. Въпреки това, затварянето под нивото от $1828 може да ни накара да видим цената на ETH в диапазона на поддръжка от $1791 до $1774.

Анализаторите на Coinotag прогнозират, че ако Ethereum срещне силни реакции на купуване от диапазона на подкрепа от $1791 до $1774, може да изпита възходящо движение, започвайки от това критично ниво на подкрепа до $2200.

Въпреки това, ако цената на ETH затвори над $1860 на 4-часова база, очакването за спад ще бъде отменено. Ако Ethereum успее да надмине съпротивата от $1860, следващите му цели ще бъдат $1917 и $1962. Следователно инвеститорите трябва внимателно да следят посочените нива на подкрепа и съпротива.

$ETH

Публикацията на Николай Кръстев: "Инвеститорите в Ethereum очакват спад до критична подкрепа! ETH анализ на 3 август" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!