Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Изчакайте дъното да приключи и след това погледнете силата на отскока по-късно.

При липсата на горещи точки на пазара, масовите имитатори започнаха да тестват значително. Настоящият пазар е много слаб. Следователно, по отношение на операцията, ние все още се фокусираме върху защитата и допълването чрез нападение. Текущото дъно преди пазарния тест е 28 500 ~ 28 000. Този диапазон е голям. Това е вероятностно събитие. Следователно съответният имитатор може да има вълна от вмъкване на пин надолу от текущата позиция. Ако не зададете стоп загуба или не добавите маржин предварително, това е лесно цената да остане непроменена и позицията да се загуби! Ако пазарът не е силен, е възможно да падне директно под 28 000. Затова не е препоръчително да бъдете прекалено агресивни в момента и да мислите за закупуване на дъното!

Преди да пристигне трендовият пазар, трябва да свършим добра работа в управлението на позициите. Когато дойде време да спрем загубата, трябва да спрем загубата. Първото е да оцелеем, а второто е да спечелим пазарни печалби. Ако принципалът е изчезна, тогава дори и да е по-късно Колкото и добър да е пазарът, няма нищо общо с вас!

Надграждането на Канкун е известен хайп разказ в края на тази година. Текущата пазарна корекция е възможност за засада. Разбира се, предпоставката е да се гарантира, че позицията ви оцелява, петното не е отмито и договорът не е изчистен вън! По този начин, когато тенденцията пристигне, можем да постигнем резултатите, които искаме!

В краткосрочен и средносрочен план можете да планирате тези две монети!

На

Sui има фиксиран диск за отключване на 3-то число на всеки месец, което само ще увеличи натиска върху по-късното обращение. Изглежда, че цената не се е помръднала, но пазарната стойност непрекъснато се увеличава. В момента не се препоръчва за продължителна употреба. В краткосрочен план, стига пазарът да не достигне ново дъно след отключване през който и да е месец, можете да опитате да вземете краткосрочна печалба.

арб

Въпреки че ARb не е отключен тази година, огромно количество от 300 милиона U ще бъде отключено на 16 март следващата година Екипът на ARB и инвеститорите ще отключат неговите токени на обща стойност 1,26 милиарда щатски долара. Започвайки от този ден, на 16-то число всеки месец, през следващите 4 години ще се отключват повече. Очевидно не е подходящ за дългосрочен план. За щастие тази година няма отключваща плоча. Ако краткосрочният и средносрочният план са подходящи, все още можете да се намесите и да хапнете.

Тази и следващата година са пиковите периоди за отключване на нови проекти през последните две години, които все пак ще донесат добри печалби на ранните инвеститори в проекти, така че не гледайте само пазарната цена и се замисляйте дълбоко. В крайна сметка, в дългосрочен план , може да отнеме само половин година или дори две или три години. Не е шега. , може да не сте в състояние да си позволите разходите за време. Бъдете внимателни, има много качествени проекти, но ако местоположението е неразумно и пазарната стойност е неразумна, те не могат да бъдат държани като основна линия.

Анализ на последващата тенденция на Ethereum

За операции в рамките на деня, дъното в момента се консолидира на 1807. Радикалните приятели могат да се намесят в дълги поръчки. Целевият натиск по-горе е 1870-1890. Просто поддържайте общия диапазон на текущия пазар и изчакайте дъно. Ако може да пробие, допълнителен натиск по-горе е 1940-1950 г. Поддържайте Просто изчакайте пробив в дългосрочен план.

Дъното на шока на пазара на Биткойн е на път да бъде очевидно, обърнете внимание на натиска и изчакайте отскока.

Подкрепата на отбранителната тенденция по-долу е 1770-1750. Стабилните приятели могат да изчакат краткосрочният пин да се върне тук, преди да продължат да се намесват в дълги поръчки, за да покрият позиции. Изчакайте дъното да приключи и след това погледнете силата на отскок. Сега цялото нещо все още се движи напред-назад в рамките на диапазона. , подкрепата отдолу не е счупена

Пазарът се колебае от близо месец. След текущото краткосрочно възстановяване, пазарът вече е навлязъл в долния диапазон и се колебае напред-назад. Времето на колебание е сравнително дълго. За следващия пазар изчакайте дъното да бъде установен преди да вземе последващата дългосрочна тенденция.Тенденцията е достатъчна, тъй като след като пазарът се възстанови от подкрепата по-долу през годината, той все още не е установил голямо дъно, така че се казва, че

За текущата пазарна ситуация, ако се движите напред и назад в диапазона на навременното дъно, можете да изчакате дъното да бъде завършено, преди да вземете последващия дългосрочен план.Можете да хванете ключовите позиции и да изчакате дъното да бъде установено преди да приемете следващите дългосрочни!

Сред новите тенденции на валутния пазар кои нови сектори заслужават внимание?

Първият е LSD Сред масовите протоколи LSD протоколът има най-висок TVL. L2 L1 знае много, но няма много LSD протоколи, които наистина имат смисъл. Освен това, независимо дали е Layer2 или Layer1, LSD е тяхната обща инфраструктура. Протоколът с най-висок TVL е Lido (LDO), който се нарежда на второ място в TVL

Някои приятели може да кажат, че LSD не е нов сектор и ще бъде достъпен през 2021 г. През ноември 2021 г. имаше само 14 споразумения по това трасе, а сега има 113 споразумения. Въпреки това, сравнявайки кредитирането и DEX, които бяха популярни в последния кръг, има 283 проекта за кредитиране и 943 DEX. Подобно сравнение прави LSD да изглежда много млад.

Нека да разгледаме Lido (LDO). Той достигна най-високата си TVL през април 2022 г., когато цената на валутата беше паднала много, и все още е във възходяща тенденция през 2023 г. Нека да разгледаме цената на валутата й. Тя се е увеличила по-малко от 5 пъти през 2021 г. и се е увеличила само 10 пъти от най-ниската до най-високата точка. Следователно редакторът все още смята LSD за нов сектор.

LSD има идеален смисъл. От една страна, той предоставя на инвеститорите на дребно възможност да участват в възли.Инвеститорите на дребно могат да залагат токени, да участват в възли на публични вериги като Ethereum и да печелят предимства за копаене на възли.

От друга страна, поради участието на инвеститори на дребно, степента на децентрализация в стойността на публичната верига се е увеличила, което също е от полза за блокчейн екосистемата. Без значение колко слой2 слой1 има, обществените вериги се нуждаят от LSD като инфраструктура.

И накрая, все още има много неща, които не са написани, като конкретни възможности и конкретни решения.Тези неща често не могат да бъдат обобщени в една статия.

Публикацията на Роберт Петров: "Изчакайте дъното да приключи и след това погледнете силата на отскока по-късно." е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!