Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Извънредно: Binance.US спира депозитите в щатски долари

Извънредно: Binance.US...
Извънредно: Binance.US спира депозитите в щатски долари

Извънредно: Binance.US спира депозитите в щатски долари, предупреждава за пауза при теглене на фиат

Binance.US обяви спирането на депозитите в щатски долари и уведоми своите клиенти за входяща пауза на каналите за теглене на фиат (USD) още на 13 юни.

На 9 юни Binance.US обяви, че е бил принуден да предприеме действия на фона на „изключително агресивни и сплашващи тактики“ от Комисията по ценни книжа и борси на Съединените щати.

Фирмата отбеляза, че в опит да защити своите клиенти и платформа, спира депозитите в щатски долари. Освен това Binance.US „уведомява клиентите, че нашите банкови партньори се готвят да поставят на пауза каналите за теглене на фиат (USD) още на 13 юни 2023 г.“

SEC използва изключително агресивни и сплашващи тактики в преследването на идеологическа кампания срещу американската индустрия за цифрови активи.

Компанията добави, че планира да премине към борса само за крипто, но поддържа съотношение 1:1 за клиентските активи. Известието също така предупреждава, че всяко прекъсване на обработката на тегления в бъдеще „може да е резултат от повишени обеми и затваряне на банки през уикенда.

Binance.US спира депозитите в щатски долари

„Търговията, залагането, депозитите и тегленията в криптовалута остават напълно оперативни, се потвърди. В резултат на „идеологическата кампания на SEC срещу американската индустрия за цифрови активи“, Binance.US и неговите банкови партньори са изправени пред нарастващи предизвикателства, се казва в него.

Тези банкови партньори са сигнализирали за намерението си да прекъснат фиатните рампи към борсата. депозитите в долари ще бъдат спрени от 9 юни, а двойките за търговия в щатски долари ще бъдат премахнати от списъка следващата седмица, заяви фирмата; въпреки това ще продължи да поддържа двойки за търговия Tether (USDT). В него се посочва, че всички щатски долари, останали на борсата, могат да бъдат конвертирани в стейбълкойн, който може да бъде изтеглен във веригата.

Десет двойки за търговия са делистирани от Binance.US. Източник: Binance.USBinance.US премахна осем Биткойн (BTC) двойки и две двойки BUSD (BUSD) на 8 юни, като отбеляза, че услугите на извънборсовия портал за търговия са поставени на пауза. BTC се търгува с премия на борсата в САЩ в началото на май.

SEC издаде спешна заповед на 6 юни за замразяване на активите на Binance.US. На следващия ден фирмата увери клиентите, че активите остават в безопасност, добавяйки, че платформата продължава да работи напълно, като депозитите и тегленията функционират нормално.

Cointelegraph съобщи за борбите, които Binance.US имаше при осигуряването на банкови партньори през април.

Публикацията на Роберт Петров: "Извънредно: Binance.US спира депозитите в щатски долари" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!