Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Как да останете печеливши, когато търгувате с крипто

Обменът на крипто може да бъде изключително задоволителен, но и изключително опасен. Има много елементи, които могат да повлияят на развитието на стойността на цифровите валути, като органичен пазар, новини, насоки, усещане и небето е границата оттук нататък. Следователно е жизненоважно да имате строга процедура и дисциплина, докато обменяте крипто.

Една от най-широко признатите системи за получаване на печалби в крипто е да продадете малко ниво от вашите притежания на стандартни интервали, като постоянно или месец. По тези линии можете да си осигурите допълнения, докато все още сте отворени към пазара. Например, можете да продадете 5-10% от вашата криптовалута всеки път, когато тя се увеличи с 30% или повече, откакто сте я закупили. Това ще ви помогне да намалите залаганията си и да се опитате да не продавате твърде рано или след точката, от която няма връщане.

Още една техника за извличане на предимства в криптовалутата е използването на специализирано изследване и маркери, за да се разграничат вероятните нива на обструкция и подкрепа, както и инверсии на модели. Нивата на противопоставяне са разходи, при които пазарът като цяло ще се сблъска с натиск за продажба, докато нивата на помощ са ценови етикети, при които пазарът като цяло ще се сблъска с натиск за покупки. Инверсиите на модела са промени в хода на развитието на пазара. Чрез използване на инструменти, например линии на шаблони, движещи се средни точки, корекции на Фибоначи и осцилатори, можете да откриете тези нива и сигнали и да планирате входа и фокуса си съответно¹².

Защо мислите, че е лесно, когато гледате K - линията в прегледа, но губите много пари, когато търгувате?

Очевидно няма методология, подходяща за всички, за получаване на ползи в крипто. Трябва непрекъснато да правите собствено проучване и разследване, преди да преследвате каквито и да било решения за обмен. По същия начин трябва да помислите за жаждата си за хазарт, графика на времето и целите, докато обменяте крипто. Освен това, помнете, никога не допринасяйте повече от това, което можете да загубите.

Вярвам, че това ви помага да видите част от начините за извличане на ползи в крипто. Ако имате някакво желание да се запознаете с крипто обмена, можете да разгледате част от елементите на уеб списъка, които намерих за вас по-долу. Весела размяна.

$BTC $SOL $ETH

#

Публикацията: "Как да останете печеливши, когато търгувате с крипто" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!