Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Как да спечелим пари бързо с криптовалута през 2023 г

Освен ако не решите да инвестирате в акции на криптовалута, първата ви стъпка е да закупите крипто. След като сте придобили първата си крипто инвестиция, опитайте някоя или всички от тези тактики за печелене на пари с крипто:

1. Търговия

Можете да закупите крипто и да го задържите, докато стойността му се повиши, след което да продадете за печалба — и дори да участвате в дневна търговия, ако целта ви е бърз доход.

Но внимавайте: както криптовалутата, така и дневната търговия са с висок риск, така че никога не инвестирайте повече, отколкото можете да си позволите да загубите.

2. Залагане

Ако се интересувате от притежаването на криптовалута, можете да я заложите - или да се съгласите да я паркирате на борса или в пул за залагане за определен период от време. Ще спечелите повече криптовалута, за да поддържате вашата на място, защото това помага за финансирането на блокчейн операции.

Като цяло вие печелите крипто, като залагате, защото ще получавате лихва или дивиденти, често с висока ставка. Въпреки това, често трябва да се ангажирате с определен период от време, за да заключите вашата криптовалута в блокчейна, и ще бъдете подложени на рисковете от запазването на вашата крипто на борса.

3. Кредитиране

Можете също така да изберете да заемате притежанията си в криптовалута, което ви позволява да начислявате лихва - понякога с годишна процентна доходност от 15% или повече.

Това обаче прави вашата крипто по-малко ликвидна, което означава, че е по-трудно да се продаде. Повече от една платформа за крипто кредитиране се бори с ликвидността през последните месеци.

4. Подаръци

Истории на успеха с Биткойн: Как да спечелим пари от криптовалута и да станем Биткойн милионер

Можете да печелите безплатно криптовалута по различни начини, от търсене на подаръци, наричани още airdrops, до завършване на малки задачи на уебсайтове в замяна на крипто монети, наречени кранове.

Въпреки че е лесно да получите безплатно криптовалута чрез airdrops или кранове, няма вероятност да спечелите много. И ще трябва да внимавате, защото някои от тези „безплатни подаръци“ са прикрити измами и ще ви дадат злонамерен софтуер вместо безплатно крипто.

5. Добив

Майнингът е изчислителен процес, чрез който нови монети се пускат в обращение. Не всички монети са създадени чрез копаене, но много са, включително Биткойн. Може да бъде печеливш, но изисква голямо оборудване и е много енергийно неефективен, което означава, че често е скъпо да започнете и може да не върнете тази инвестиция.

Запознайте се с местните закони, ако искате да започнете да копаете за крипто. Това е незаконно в няколко държави и някои щати на САЩ.

6. Игри

Можете да печелите криптовалута чрез NFT игри play-to-earn като Axie Infinity, Zed Run и Gods Unchained. Изпълнявайте задачи и се състезавайте с други играчи, за да спечелите крипто или NFT, които след това можете да инвестирате отново в играта, да задържите или продадете.

Някои от тези игри предлагат безплатни демонстрации, така че можете да ги изпробвате, за да сте сигурни, че ще ви харесат, но обикновено ще трябва да инвестирате в NFT, за да играете за печалба.

Публикацията: "Как да спечелим пари бързо с криптовалута през 2023 г" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!