Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Какво трябва да очакват търговците на Биткойн през август, тъй като несигурността се задава

Ценовото действие предполага, че е възможен бичи обрат за Биткойн, но индикаторите във веригата показват, че разпродажбата е неизбежна.

  • Структурата на пазара е низходяща, но импулсът надолу е отслабнал.

  • Ликвидните джобове над $30 000 са атрактивна цел за късо свиване.

Съобщението на Федералния комитет за отворен пазар (FOMC) за повишаване на лихвения процент с 25 базисни пункта не предизвика голяма волатилност в Биткойн [BTC], което предполага, че събитието е оценено. Волатилността и обемът бяха слаби през последните няколко дни, но пазарната структура е в полза на мечките.

Късите позиции, отворени след пробив под най-ниските стойности на диапазона, са уязвими от притискане, тъй като Биткойнът не се е понижил през последните няколко дни. Статичното ценово действие на Биткойн след спада му под $298 000 предполага, че такова свиване или дори възходящо обръщане може да се очертае.

Пробив под диапазона не е видял устойчив натиск за продажба

RSI е под своите неутрални 50, което предполага, че мечките все още контролират 1-дневната времева рамка. OBV падна под нивата на подкрепа в началото на юли. Цените достигнаха по-ниски дъна и индикаторите са в съответствие с мечи перспективи.

ГОЛЯМО ПОМПВАНЕ: РАЗПОЛАГАНЕ НА БИТКОЙН И КАКВО ТРЕЙДЪРИТЕ ТРЯБВА ДА ОЧАКВАТ ПРЕЗ 2024 Г.

Въпреки по-ниските дисбаланси на графиката след скока на Биткойн през юни, не е ясно дали мечките ще успеят да принудят Биткойн на юг. Шумът около BlackRock, Fidelity и други кандидати за Биткойн ETF миналия месец не успя да тласне цените нагоре. Това предполага промяна в настроението.

Следователно мечките ще бъдат по-доминиращата сила на пазара, докато Биткойнът не затвори дневно над $30 500 и задържи тази зона като подкрепа за ден или два. При по-кратки времеви рамки е вероятно движение нагоре за събиране на ликвидност в диапазона от $30 000 до $30 500. Това отскачане може да се използва за иницииране на къси позиции, насочени към нивата на подкрепа от $28 500 и $27 300.

Големият скок в показателя за изгаряне на възрастта на Биткойн може да е зловещ

Съотношението MVRV за 90 дни бавно намалява. Това означава, че натискът върху продажбите от страна на печелившите ще отслабне през следващите дни. На 27 юли обаче средната възраст на монетата спадна значително. Това е доказателство за увеличено движение на Биткойни между адреси и повишена активност на продавачите.

Впоследствие индикаторът за изминало време се повиши значително, като изводът беше, че текат големи количества Биткойни, които преди това не са били използвани.

Тези развития са силен сигнал, че на хоризонта може да има масивна разпродажба. Купувачите, склонни към риск, могат да изчакат условията да се променят, преди да потърсят възможности за закупуване.

Публикацията на Николай Кръстев: "Какво трябва да очакват търговците на Биткойн през август, тъй като несигурността се задава" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!