Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Купувайки лотарийни билети или купувайки Биткойни, кой е по-вероятно да забогатее?

Купувайки лотарийни билети или купувайки Биткойни, кой е по-вероятно да забогатее?

Лотария и късмет, Биткойн и капитал.

Не, но лотарията ще губи пари стабилно, което е еквивалентно на използването на пари за купуване на надежда и благотворителност.

Ако BTC не се ликвидира, той ще бъде успешен

Ако е по-добро от „възможността за забогатяване“, пак е по-голямо от лотарията.

Чинията на Биткойн става все по-голяма и по-голяма и е твърде трудно да накараш слон да танцува.

Във всяка индустрия, след период на развитие, все повече и повече хора идват да се състезават, печалбите ще стават все по-тънки, а така нареченото внезапно богатство ще става все по-малко и по-малко. Такава ниска печалба все още може да печели стотици милиони годишно, защото базата е там.

Биткойнът не скача рязко за един ден, той също се колебае. Първата група хора не е задължително да забогатеят. Много вероятно е да са го продали отдавна и сега съжаляват.

Да станеш богат чрез закупуване на лотарийни билети е чист късмет. Точно като прераждането, битката е късмет. За всеки, който си купи билет от лотарията, който иска да спечели първата награда, или печелиш, или не. Всеки има шанс. Всеки път, когато се тегли лотарията, това е еквивалентно на повторно отваряне и влизане в играта, което е същото като тегленето на жребий, с изключение на това, че тази игра е по-голяма и бонусът е по-привлекателен.

Лотарията е за късмет и манталитет, а Биткойнът е вашите финансови ресурси, способности и манталитет.

Топ 3 надеждни начина за печелене на Биткойни, купувайки на всякаква форма на обмен

Каквото и да става, манталитетът ви трябва да е добър.Така нареченото внезапно забогатяване само по себе си е нещо, което може само да се срещне, но не и да се търси.

Запазете спокойствие и правете нещата, от които можете да спечелите пари, по приземен начин.

Също така е интересно да се сравнят двете. Първо, играта на лотарията е игра на късмет. Ако приемем, че няма сенчеста сцена, тогава спечелването на лотарията зависи от Божията награда; и цифровата валута е различна. Тези приятели, които са добри в краткосрочната игра, и тези, които могат устояйте на изкушението да държите дългосрочно, много от тях могат да спечелят пари на крипто пазара За да получите много богатство - така че лотарията е чист късмет, докато спекулацията изисква както умения, така и късмет. Второ, можете да се насладите на играта на лотария с няколко долара, но не можете да играете на цифрова валута, ако минималният лимит е стотици долари.Размерът на вашите средства ще повлияе пряко върху възможността ви да правите пари на крипто пазара, т.е. правейки много пари. И накрая, законно е да играете на лотария. Когато не спечелите от лотария, можете да се преструвате на благородник и правите обществено благосъстояние; а дигиталната валута е или потисната, или не се контролира, а понякога това е пулс. Въпреки това, без значение колко голяма е разликата между двете, крайната цел на потребителите е да получат повече пари. Защо е пълно с хора, които играят, защото има много повече бедни хора на този свят, отколкото си мислите.

Нека първо да поговорим за Биткойн. Биткойн се превърна в икономически мост за различни страни, образувайки безжична скала за баланс, която автоматично измерва валутните стойности на различни страни. Има много международни благотворителни организации, които запазват Биткойни, за да избегнат финансови сътресения, да спасят и да помогнат на хора в нужда.

Да поговорим за лотарията.Всяка страна по света има лотария.Направо казано, това е нещо като национална „френска рулетка“. Каква социална стойност има той? Мнозина ще възразят. Лотарията получава пари, които могат да се използват за развитие и облекчение. Но Биткойнът също няма ли това?

Самият Биткойн няма стойност, но след като циркулира в различни страни, стойността му далеч надхвърля тази на лотария с хазартен характер.

Обратно, ако никой не използва злато, златото няма стойност. Ако никой не купи лотарийния билет, той е просто парче хартия. Биткойн също е безполезен, ако никой не го купи.

Но след като Биткойнът влезе в обращение, стойността му е много по-голяма от тази на златото и лотарийните билети.

Първото е почти невъзможно.Хората, които настояват да купуват лотарийни билети в продължение на много години, могат да спечелят само пет или десет юана. Но Биткойнът е различен. Купуването на Биткойн няма да ви направи богати, но може да се счита за добра възвръщаемост на инвестицията, но моментът за закупуване е много важен. Следващият бичи пазар е тук. Това е свързано с разходите за задържане на позиции, време за задържане и цикъл на връщане.

В крайна сметка мога само да кажа, че купуването на лотарийни билети няма да ви задлъжнее и можете да си купите щастие, като харчите десетки долари на ден. Купуването на Биткойни не си струва да гледате, освен ако не загубите парите. Също така е възможно, в противен случай, след като манталитетът се промени, вие ще продължите да инвестирате, ако загубите пари, и няма да можете да попълните сумата. Вече имате манталитета да губите, когато купувате лотарийни билети. Когато инвестирате в Биткойн, ще мислите, че ако инвестирате, ще скочи до небето

Публикацията: "Купувайки лотарийни билети или купувайки Биткойни, кой е по-вероятно да забогатее?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!