Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за Polygon (MATIC): скок с над 6%, може ли още?

Polygon (MATIC) скочи с над 6%, прекъсва решаващата съпротива, гледа още повече нагоре

Polygon (MATIC) демонстрира впечатляващ скок от над 6% през последните 24 часа, издигайки стойността си над значителната граница от $0,85. Този забележителен възходящ тренд привлече вниманието на инвеститори и анализатори, сигнализирайки за потенциална промяна в ценовата траектория на Polygon.

Анализът във веригата идентифицира ключова зона на съпротива

Анализът във веригата изигра решаваща роля роля в разбирането на пътуването на Polygon, особено чрез подчертаване на критична зона на съпротива, варираща от $0,79 до $0,84. Тази зона беше идентифицирана като страхотна поради значителния брой инвеститори, притежаващи MATIC в тази група. Установено е, че приблизително 38 570 адреса притежават около 4,24 милиарда MATIC в този диапазон.

Поведението на инвеститорите в рамките на такива диапазони често е ключов фактор, влияещ върху пазарните реакции, особено когато цената преразгледа тези нива. Анализатори и търговци следят отблизо значението на пробиването на тези зони на съпротива за потенциални промени в пазарните настроения.

Пробив и последици

Polygon китове натрупват 32 милиона MATIC токени: Катализатори за скок от $1 на фона на експанзията на Gemini

Polygon успешно проби тази критична зона на съпротива, надминавайки трудното предлагане стена, очертана между $0,79 и $0,84. Този пробив се счита за забележително постижение за MATIC, което показва потенциала за по-нататъшно движение нагоре. Успешният пробив не само означава устойчивостта на възходящия импулс на Polygon, но също така намалява нивата на съпротивление във веригата, наблюдавани след скока.

Анализаторите подчертават положителните последици от този пробив, като намаленото съпротивление във веригата предполага по-плавен път за покачване на цената на Polygon. Пробивът от това страхотно ниво на съпротива накара наблюдателите да очакват как ще се развие ценовото действие на MATIC през следващите дни, особено като се има предвид намаленото съпротивление във веригата на по-високи нива.

Прогнози и пазарни настроения

Докато Polygon продължава своята възходяща траектория, инвеститорите и анализаторите са предпазливо оптимистично настроени относно потенциала за устойчив възходящ импулс. Успешното пробиване на ключовата зона на съпротива позиционира MATIC благоприятно, с фокус върху това как ще се движи през намалените нива на съпротива във веригата.

Общността на криптовалутите очаква по-нататъшно развитие на ценовото действие на Polygon, като предвижда дали скорошният скок е показателен за по-разширена възходяща тенденция. Тъй като крипто пазарът остава динамичен, представянето на Polygon несъмнено ще бъде внимателно наблюдавано за всякакви признаци на продължаващо възходящо движение или потенциални корекции в близко бъдеще.

Публикацията на Сребрин Петров: "Прогноза за Polygon (MATIC): скок с над 6%, може ли още?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Сребрин Петров

Топ крипто новини

Спад на крипто па...
Спад на крипто пазара: разбиране на текущата ситуация

Дешифриране на спада на крипто пазара: Навигиране на страха и оптимизма Крипто пазарът преживява значителен спад, като и Биткойн (BTC), и...

Анализ на цените ...
Анализ на цените на DOGE: Мечи прогнози с ключови нива на подкрепа, които да наблюдавате

Анализ и прогноза на цените на DOGE Текущо състояние Търговците станаха свидетели на спад в цената на Dogecoin (DOGE) с 4,89% през...

Плаване в крипто ...
Плаване в крипто моретата: Уроци от ликвидирането на кит

Навигация в крипто морето: Уроци от ликвидирането на кит Светът на криптовалутите е бурно море, характеризиращо се с бързи колебания и високи...

Златният кръст на...
Златният кръст на Биткойн: справяне с техническите предизвикателства на крипто пазара

Златният кръст на Биткойн: Начертаване на курс през техническите предизвикателства на крипто пазара В непрекъснато развиващия се пазар на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!