Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Лайткойн показва бичи показатели във веригата при низходяща тенденция след халвинга! Ще скочи ли цената на LTC скоро?

След събитието за халвинга стойността на Litecoin претърпя големи колебания, като бързо падна под ключовите нива на подкрепа. Въпреки че мнозина очакваха LTC да бъде възходящ от тези дъна, липсваше необходимият импулс за закупуване. Текущите показатели във веригата обаче предполагат, че китовете тихо правят ходове, вероятно в очакване на силен бичи скок през следващите седмици.

Огромният обем на транзакциите на Litecoin продължава да расте

Напоследък Litecoin (LTC) прави вълни със своя постоянно нарастващ обем на търговия, което показва подновен интерес сред търговците. Според данните на IntoTheBlock големият обем на транзакциите на Litecoin се увеличава през последните седем дни. Обемът нарасна от $1,74 милиарда на $1,84, което предполага, че китовете инвестират в пазара на LTC, докато наближават текущия спад.

Устойчивото увеличение на обема обикновено предшества възходяща тенденция, тъй като показва силно търсене и положителни настроения сред търговците и инвеститорите. Освен това, ако цената на LTC се покачи рязко поради натиск за купуване, това може да предизвика голям брой къси ликвидации.

В допълнение към съществуващите положителни индикатори, има още един фактор, който може да засили възходящия импулс на Litecoin: скорошното поведение на миньорите. Данните сочат голяма промяна в поведението на миньорите, особено що се отнася до техните навици за продажба.

Устойчивото увеличение на обема обикновено предшества възходяща тенденция, тъй като показва силно търсене и положителни настроения сред търговците и инвеститорите. Освен това, ако цената на LTC се покачи рязко поради натиск за купуване, това може да предизвика голям брой къси ликвидации.

В допълнение към съществуващите положителни индикатори, има още един фактор, който може да засили възходящия импулс на Litecoin: скорошното поведение на миньорите. Данните сочат голяма промяна в поведението на миньорите, особено що се отнася до техните навици за продажба.

Използването на NFT газ показва низходяща тенденция, сигнализира за промяна в пейзажа

Копачите на Litecoin отбелязаха значително намаляване на изходящите потоци от копачите на Litecoin през последните две седмици. По-конкретно, измерването на количеството Litecoin, преместено от портфейлите на копачите, е спаднало значително. Той се срина от връх от 28 милиона долара до много по-ниските 13,7 милиона долара.

Тъй като миньорите продават по-малко лайткойн, предлагането на лайткойн на пазара може да намалее. Намаленото предлагане, съчетано със стабилно или нарастващо търсене, може да окаже натиск за повишаване на цените. Струва си да се спомене, че общият лимит на предлагане на LTC е 84 милиона броя, а в момента има 73 милиона Litecoin в обращение.

Какво следва за цената на LTC?

Litecoin е изправен пред предизвикателства при отскачането на силната подкрепа при $80, което сочи към липса на натиск за купуване около по-високите нива от $85.

20-дневната EMA на 4-часовата ценова графика е намаляла до $82,8, съчетана с RSI под средната си линия, което предполага, че мечките в момента управляват. Ако цената на LTC се понижи и не успее да се задържи над $80, това ще означава рязка корекция надолу. Следващата поддръжка за наблюдение е $74, след това $65.

От друга страна, основната съпротива за гледане на възходящата траектория е $85, което е възходящата страна на зоната на консолидация. Ако купувачите повишат цените над $88, това може да сигнализира за началото на по-съществено възстановяване, с потенциал за $97. Въпреки това може да има по-голям натиск за продажба на тази ценова точка.

Предишното представяне предполага, че биковете са обнадеждени. След халвинга на Litecoin през 2019 г., въпреки че LTC падна от $66 на $35 през декември 2019 г., той ще скочи до $400 през 2021 г.

Публикацията на Николай Кръстев: "Лайткойн показва бичи показатели във веригата при низходяща тенденция след халвинга! Ще скочи ли цената на LTC скоро?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!