Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Litecoin (LTC) и Chainlink (LINK) с входящи потоци

Litecoin (LTC) и...
Litecoin (LTC) и Chainlink (LINK) с входящи потоци

Входящите потоци на алткойн нарастват на фона на опасенията на инвеститорите за бъдещето на Биткойн

В скорошно развитие няколко алткойни, включително Litecoin (LTC) и Chainlink (LINK), станаха свидетели на значителни притоци в рамките на същия период от време, отразявайки промяна в настроенията на инвеститорите на фона на несигурността около бъдещето на Bitcoin.

Вливания в Litecoin и Chainlink

Litecoin отбеляза входящи потоци на обща стойност $3,2 милиона, докато Chainlink регистрира $1,7 милиона входящи потоци през този период. Ръстът на притока идва на фона на нарастващата загриженост сред инвеститорите относно въздействието на четвъртото халвиране на Биткойни, което се случи на 19 април, върху копачите. Много инвеститори избраха временно да се откажат от Биткойн в очакване на стабилизиране на пазара. Докладите подчертават, че миньорите разпродават монетите си след халвинга, което допринася за увеличени изходящи потоци за Биткойни за втора поредна седмица.

Влияние на лихвените проценти върху апетита на инвеститорите

Освен това спекулациите относно решението на Федералния резерв да поддържа високи лихвени проценти доведоха до намаляване на апетита за по-рискови активи сред инвеститорите. CoinShares отбеляза спад в апетита на ETP/ETF инвеститорите, воден от очакванията за продължителни високи лихвени проценти от Фед.

Производителност на Litecoin и Chainlink

Спот Биткойн ETF записва $1,55 милиарда входящи потоци от стартирането

Ценовото представяне на Litecoin и Chainlink може да е допринесло за скока на притока. По време на докладването LTC се търгуваше на $84,89, отбелязвайки 3,97% увеличение през последните седем дни, докато LINK отчете 6,18% увеличение на цената. За разлика от тях, Bitcoin и Ethereum, двете най-добри криптовалути, показаха изоставащи резултати. Ако цените им продължат да стагнират, потокът от новата седмица също може да има отрицателна тенденция.

Анализ на обема за Litecoin и Chainlink

Анализирането на данните за обема за Litecoin и Chainlink разкрива колебания през последната седмица. Въпреки че обемите са спаднали от предишни върхове, през последните 24 часа се наблюдават леки увеличения. Увеличаването на обема за Chainlink може потенциално да предизвика по-нататъшни ценови възходящи тенденции, докато за Litecoin нарастващият обем може да окаже натиск надолу върху цената му, ако тенденцията се запази.

Преминаването на миньорите към AI

CoinShares също подчерта възможността Биткойн миньорите да изместят фокуса си към изкуствения интелект (AI) поради опасения относно намалените награди след халвинга. Намалените наполовина награди може вече да не са достатъчни за покриване на разходите на миньорите, което подтиква потенциално преминаване към AI в енергийно сигурни места за генериране на по-високи приходи.

Тъй като несигурността надвисва над бъдещето на Биткойн и неговото въздействие върху по-широкия пазар на криптовалута, инвеститорите остават бдителни, наблюдавайки отблизо развитието, за да адаптират стратегиите си съответно.

Публикацията на Георги Минев: "Litecoin (LTC) и Chainlink (LINK) с входящи потоци" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Прогнози за Solan...
Прогнози за Solana (SOL), LUNA и PEPE

Навигация в променливостта: Прозрения за Solana (SOL), LUNA и PEPE койн на фона на несигурността на пазара Пазарът на криптовалути преживя...

Стратегически про...
Стратегически прозрения на фона на потенциалния спад на Биткойн

Навигиране в потенциалния спад на Биткойн: Прозрения от пазарния експерт Майкъл Ван Де Попе На фона на продължаващото очарование от...

Прогноза за Битко...
Прогноза за Биткойн: Навигиране във волатилността с Patric H. Insights | CryptelligenceX

Навигация в променливостта на Биткойн: прозрения от Патрик Х. в CryptelligenceX В непрекъснато променящия се пазар на криптовалутата...

Прогнозиране на т...
Прогнозиране на тенденции: Анализ на Ethereum (ETH) и алткойни

Крипто стратегът Михаел ван де Попе прогнозира тенденциите за Ethereum (ETH) и алткойни Крипто стратегът Михаел ван де Попе очаква значителни...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!