Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Litecoin пада след халвинга, 3 причини, поради които TOADS е шедьовър в процес на създаване

От пускането си на пазара Litecoin се очерта като топ криптовалута за инвестиране, като публикува силни резултати. Наскоро Litecoin обяви, че е завършил халвирането – процес, по време на който блоковите награди, дадени на копачите, се намаляват наполовина – за да запази стойността на токена стабилна.

Неговият токен обаче е свидетел на отрицателно ценово действие след процеса. Спадът в цените на Litecoin накара потребителите на криптовалута да преминат към нова мем монета, наречена DigiToads (TOADS), която има хибриден DeFi модел и се захранва от мрежата Ethereum. Разнообразната му гама от функции е придружена от стабилна рамка за сигурност, която е прегледана от някои от водещите компании за одит на блокчейн в света.

Друга причина, поради която много потребители на криптовалута се стичат към DigiToads, е силният растеж на неговата ICO за криптовалута. В момента DigiToads е в последния си етап на предварителна продажба и е събрал над 6,7 милиона долара финансиране.

3 причини, които правят DigiToads топ монета за дългосрочни инвестиции

  • Игра за печелене, в която забавлението никога не свършва

DigiToads е обект на разговори в крипто града тези дни заради вълнуващата си игра play-to-earn. Играта Web 3.0 е перфектна комбинация от вълнуващ сюжет, вълнуващи награди и закачлива графика. Играта Metaverse е проектирана във виртуално блато, където играчите изпълняват предизвикателства и се бият със своите конкуренти, за да постигнат най-високите резултати за сезона.

Когато едномесечният сезон приключи, най-високите резултати в играта се награждават с токени TOADS – естествената крипто монета на мрежата DigiToads. Играчите могат да напреднат в напредъка си в играта, като купуват активи в играта за специални виртуални създания, наречени DigiToads. Тези същества могат да обърнат нещата в играта и да върнат играч в играта.

  • Месечни състезания за избиране на талантливи търговци

Цената на Litecoin пада след халвинга, свърши ли партито?

Екипът на DigiToads провежда месечни състезания за търговия, които му помагат да идентифицира най-талантливите търговци в общността и да ги обучава да му помагат да управлява съкровищницата. За да спечелят състезанията, участниците трябва да регистрират най-висок марж на печалба, докато търгуват с криптовалути. Ако спечелят, печалбите, спечелени от победителя, се разделят между платформата и победителя. След това тези победители трябва да присъстват на кратко обучение, преди да помогнат на екипа на DigiToads при управлението на хазната.

  • Гъвкав роден токен с атрактивни и иновативни случаи на употреба

Родният токен на DigiToads е монета ERC-20 с многофункционален модел. Неговият дефлационен модел му дава предимство пред други нови алткойни. Предлагането на дефлационен токен винаги се контролира, за да се поддържат оскъдни монети. Ограниченото предлагане ограничава колебанията на цените, като същевременно поддържа стойността на токена стабилна. Допълнителните монети се изгарят или унищожават, ако количеството токени надхвърли определения лимит.

Насочва ли се Litecoin към низходящ период на пазара?

Litecoin е децентрализирана платформа, която предлага евтини и сигурни цифрови плащания чрез използване на потенциала на блокчейн технологията. Първоначално е създаден като отделяне на Биткойн, но с годините еволюира, за да се превърне в топ алткойн.

Ключова разлика между двете криптовалути е времето за блокиране на Litecoin, което е само 2,5 минути и номиналните такси за газ. Неговата родна монета е токенът LTC. Както споменахме по-рано, Litecoin стана свидетел на спад в цените след намаляването му наполовина. Въз основа на скорошното му представяне и показателите във веригата, анализаторите смятат, че LTC токенът вероятно ще покаже низходящо движение на цената.

Заключение

Няма съмнение, че DigiToads е сред най-добрите алткойни за 2023 г. Неговите мощни функции също го правят надеждна опция за всеки, който иска да разнообрази портфолиото си. Въпреки това, ако попитате анализаторите за най-впечатляващата му характеристика, повечето ще споменат потенциала му за растеж. Хибридният DeFi модел на DigiToads го отличава, като дава на потребителите множество опции за печелене на пасивен доход.

Следователно потребителите на крипто получават свободата да експериментират с тези възможности и да изградят устойчив източник на доходи. Друга характеристика на платформата, която според анализаторите допринася за нейната популярност, е политиката на DigiToads за стимулиране на участието. За да печелят повече награди, потребителите са склонни да действат в най-добрия интерес на платформата, което от своя страна осигурява оптимален растеж на последната. Както показва последното ICO, потребителите на крипто са доста впечатлени от модела, управляван от полезни програми, което допълнително ще повиши популярността му.

Публикацията на Роберт Петров: "Litecoin пада след халвинга, 3 причини, поради които TOADS е шедьовър в процес на създаване" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!