Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Marathon Digital Holdings с рекорден месечен добив на Биткойни

Marathon Digital...
Marathon Digital Holdings с рекорден месечен добив на Биткойни

Marathon Digital Holdings постига рекорден месечен добив на Биткойни през декември 2023 г

Ръстът на скоростта на хеширане води до 290% годишно увеличение на производителността на копаене

Marathon Digital Holdings, виден играч в сектора за копаене на Биткойн, постави нов крайъгълен камък, като постигна рекорден месечен добив на Биткойн през декември 2023 г. Корпорацията за копаене изкопа впечатляващите 1853 Биткойна през месеца, отбелязвайки значително увеличение от 290% в сравнение с декември 2022 г. и забележителен скок от 56% спрямо предходния месец ноември. Marathon Digital Holdings гордо заявява, че това е най-високата месечна сума, постигната някога от публична компания за добив на Биткойни.

Основни акценти:

  1. Рекордна месечна продукция: Marathon Digital Holdings изкопае общо 1853 Биткойни през декември 2023 г., постигайки изключителен крайъгълен камък в своите копаене операции.
  2. Ръст на годишна база: Декемврийската продукция представлява забележително увеличение от 290% в сравнение със същия месец на предходната година (на годишна база).
  3. Скок на скоростта на хеширане: Рекордното месечно представяне се дължи на значително увеличение на скоростта на хеширане от 18,4%, достигайки 22,4 екзахаша в секунда. Този скок в изчислителната мощност допринесе за повишената ефективност на копаене.
  4. Стратегическа експанзия: Marathon Digital Holdings наскоро придоби два центъра за копаене за $179 милиона, което позволява на компанията да разшири своя капацитет за копаене от 584 MW на 590 MW. Този стратегически ход позиционира Marathon за по-нататъшен растеж и оперативна ефективност.
  5. Пазарно представяне: На 28 декември Marathon за кратко стана най-търгуваната публична компания сред големите и средни корпорации на американския фондов пазар, надминавайки гигантите в индустрията с обем на търговия от $3,3 милиарда.
  6. Индустриални тенденции: Стабилното представяне на Marathon е в съответствие с по-широката тенденция в сектора за добив на Биткойн, тъй като компаниите се подготвят за предстоящото халвинг на Биткойн през април и очакват регулаторни развития като потенциалното одобрение на спот Биткойн ETF, което се очаква още на 8 януари.

Едновременното постижение на Riot Blockchain

Marathon Digital купи два действащи сайта за копаене на Биткойни

В конкурентната среда на добива на Биткойни съперникът на Marathon, Riot Blockchain, също демонстрира значителен растеж. Riot Blockchain постигна най-високия си хешрейт досега на 5 декември, като придоби допълнително оборудване за копаене на Биткойни на стойност 291 милиона долара.

Гледната точка на изпълнителния директор

Fried Thiel, председател и главен изпълнителен директор на Marathon, подчерта ключовата роля, изиграна от скока на скоростта на хеширане за постигане на рекордно месечно производство. Отдадеността на компанията да разшири своя капацитет за копаене и да остане в челните редици на тенденциите в индустрията позиционира Marathon Digital Holdings като забележителен играч в развиващия се пазар на копаене на Биткойн.

Изключителното представяне на Marathon през декември 2023 г. отразява ангажимента на индустрията за мащабиране на операциите и оптимизиране на ефективността на фона на динамична пазарна среда. Докато компаниите за добив на Биткойн се подготвят за ключови събития, включително предстоящото халвинг и регулаторни разработки, постиженията на Marathon подчертават стратегическото значение на адаптирането към развиващата се динамика на индустрията.

Публикацията на Георги Минев: "Marathon Digital Holdings с рекорден месечен добив на Биткойни" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Минев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!