Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Мем монетите отново са в тенденция: мемовете на Уолстрийт на радара на Илон Мъск привличат вниманието

Напоследък мем монетите отново станаха популярни в света на криптовалутите. Може да има много причини за това, но най-очевидната е, че такива монети се разпространяват бързо в социалните медии и достигат до голяма аудитория. По-специално, имена като Milady Meme Coin и Pepe Coin са сред тези, които наскоро влязоха в радара на инвеститорите. дек.

Мем монетите са криптовалути, които обикновено се създават въз основа на интернет феномен, герой или елемент на хумор. Тези монети обикновено започват от ниски цени и нарастват в стойността си, когато набират популярност, монетата Milady Meme и монетата Pepe също бяха сред онези, за които се говори през по-декадентските периоди, но те са включени. Въпреки това има ново име, което се откроява достойно сред мем монетите: Wall Street Memes (WSM).

Мемовете на Уолстрийт са кръстени на феномен в социалните медии, който произвежда популярно хумористично съдържание, свързано с финансовите пазари. Сега тази платформа навлиза в света на криптовалутите с WSM coin, криптовалута, носеща собственото си име. Сега нека разгледаме отблизо този нов феномен за тези, които искат да купят токени на Wall Street Memes...

Мемовете на Уолстрийт привличат внимание

Wall Street Memes е нов проект за криптовалута, който стартира на 25 май и получи голяма подкрепа от онлайн общността. Името на проекта се основава на мемета, които са интернет хумор, свързан с различни събития, случващи се на Уолстрийт, финансовите пазари и финансовия свят. Тези мемета обикновено представляват конкуренцията между малките институционални инвеститори и индивидуалните инвеститори.

Wall Street Memes предлага екосистема от общо 2 милиарда жетона. 1 милиард токени, представляващи 50 процента от общото предлагане, бяха предложени за предварителна продажба за общността. Това ще се извърши на 30 етапа, което значително увеличава цените на всеки етап. Цената ще се увеличава на всеки етап от предварителната продажба, която в момента е събрала повече от 8 милиона долара средства. Поради тази причина тези, които искат да купят токени на Wall Street Memes, трябва да побързат.

Екипът на Wall Street Memes вярва, че впечатляващата общност от инвеститори и търговци на платформата бързо ще купи токени и ще стане вид ентусиазирани поддръжници, на които други проекти могат само да се надяват. Мемовете на Уолстрийт произлизат от манията по акциите на мемовете през 2021 г. Мемовете на Уолстрийт бяха в центъра на движение, което се асоциира с подфорума на Reddit WallStreetBets. В един момент този ход означаваше, че индивидуалните инвеститори застрашиха и премахнаха господството на институционалните инвеститори.

Целта на мемовете на Уолстрийт е голяма

Родният токен на Wall Street Memes е WSM. Целта на проекта е да се определи твърда граница от $30,577,000 за WSM, токен ERC-20. Твърди се, че WSM може да съперничи на монети, които са се превърнали в интернет феномени като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe coin.

Проектът има редица планове, като сътрудничество с феномени на мем монети, глобални кампании за осведоменост, CEX списъци, дори специална „затворена общност“, насочена към създаване на стойност и увеличаване на търсенето на WSM в пътната карта на проекта. Това прави мемите на Wall Street потенциален конкурент, както и знак за гледане през следващите седмици.

Между другото, мемите на Уолстрийт не са нов участник в света на дешифрирането. Те вече направиха големи вълни в NFT индустрията с колекцията Wall St Биковете NFT, която беше умопомрачителна след пускането си, разпродадена в рамките на половин час и е много популярна.

Взаимодействията на Илон Мъск потвърждават влиянието на мемовете на Уолстрийт

Мемовете на Wall Street имат изключителна аудитория от почти милион страстни поддръжници. И това не е всичко. Докато страницата в Twitter достигна повече от 231 хиляди последователи, различни страници в Instagram също събраха 110 хиляди последователи. дек.

Но това, което отличава тази общност от другите е, че тя получава невероятно взаимодействие. Имена като милиардера, главен изпълнителен директор на Tesla и собственик на Twitter Илон Мъск, известен с интереса си към мем монети, са взаимодействали с общността на Wall Street Memes не веднъж, а два пъти. Това направи проекта едновременно много обсъждан и много известен.

Имайки такава лоялна армия от последователи, шансовете Wall Street Memes да бъдат листвани на много топ крипто борси изглеждат изключително високи. Ето защо броят на хората, които искат да купят токени на Wall Street Memes, се умножава всеки ден.

Wall Street Memes не само има процъфтяваща общност и изключително успешна NFT колекция на Wall St Bulls, но и неговата токеномика го издига на съвсем ново ниво на блясък.

От друга страна, струва си да напомним, че 50 процента от предлагането на WSM е запазено за предварителни продажби и 30 процента за награди на общността. Останалите 20 процента гарантират наличието на ликвидни активи както на централизирани, така и на децентрализирани фондови борси.

Ето новата любима монета на Илон Мъск: мемовете на Уолстрийт

Публикацията: "Мем монетите отново са в тенденция: мемовете на Уолстрийт на радара на Илон Мъск привличат вниманието" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!