Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Shibarium и Retik Finance привличат вниманието към крипто общността

Shibarium и Retik...
Shibarium и Retik Finance привличат вниманието към крипто общността

Shiba Inu’s Shibarium Upgrade и Mega Giveaway на Retik Finance заемат централно място в крипто разработките

В бързо развиващия се свят на криптовалутите, две изключителни разработки привличат вниманието към крипто общността: предстоящите надграждани на Shibarium на Shiba Inu и значително раздаване на $333 000 на Retik Finance за притежателите на токени. Тази статия се задълбочава в подробностите за тези вълнуващи съобщения.

Комплектът Shibarium на Shiba Inu за подобряване на обработката на транзакциите

Shiba Inu, мем монета, която придоби значителна популярност в крипто пространството, се подготвя за значителен скок в производителността със своето решение за ниво 2, Shibarium. Според Shytoshi Kusama, ръководителят на проекта Shiba Inu, съществуващата способност за обработка на транзакции на Shibarium възлиза на впечатляващите 200 транзакции в секунда, което отбелязва само началото на своя потенциал.

В ексклузивно разкритие разработчикът на Shiba Inu Kaal Dhairya сподели прозрения за предстоящия хард форк, който е готов да увеличи значително пропускателната способност на транзакциите на Shibarium. Този ход е насочен към предизвикателствата на сложността, които са от решаващо значение в света на блокчейна, където мрежите като Ethereum и Bitcoin се обработват по-малко транзакции в секунда. Неотдавнашният хардфорк преминава към мрежата Sepolia подобрява скалируемостта и ефективността, особено в секторите на децентрализираните финанси (DeFi) и незаменимите токени (NFT). Тази надстройка въвежда стратегически механизъм за изгаряне на токени, за да укрепи икономическия модел на мрежата, потенциално увеличавайки стойността на нейните собствени токени.

Mega $333 000 Giveaway на Retik Finance вълнува притежателите на токени

В паралелно развитие, Retik Finance обяви проблемно раздаване, вдъхвайки вълнение в крипто пазара. Mega $333,000 Giveaway има за цел да възнагради общността и да насърчи активното участие.

Retik Finance (RETIK): Следващият голям претендент в Крипто Арена

Участниците в Retik Finance Mega Giveaway имат шанс да получат средно 10-те късметлии, всеки от които получи токени RETIK на стойност $33 000. Насърчава се активно да участва, изпълнява различни задачи и се споделя в новини в мрежата, като допълнителните бонуси се отключват при изпълнение на всички задачи. Допустимостта за Mega Giveaway изисква участие от минимум $100 в Retik Finance Presale, което гарантира активен принос към екосистемата на Retik Finance.

Иновативният подход на Retik Finance в DeFi

Освен щедрото си раздаване, Retik Finance се открива с иновативния си подход в децентрализираното финансиране (DeFi). Платформата има за цел да преодолее разпространението между света на криптовалутите и фиатните валути, като признава предизвикателствата, породени от инерцията на съществуващата екосистема за фиатни плащания.

Вместо това, за да се стремите да елиминирате фиатната валута, Retik Finance има за цел да надгради интерфейс, който ефективно преодолява разпространението между фиатната валута и крипто. Възползвайки се от богат опит при обработка на плащания във фиатна валута и ранно навлизане в блокчейн технологията, Retik Finance се позиционира като катализатор за промяна. Като предоставя безпроблемен интерфейс, който интегрира силните страни както на фиатните, така и на криптовалутите, платформата има за цел да отключи нови възможности, особено повишено приемане и достъпност.

Това като Retik Finance започва нетърпеливо очакване на втори етап от вашата предпродажба, предлагайки токени по $0,040 всеки, тя стратегически се позиционира като лидер, готов за пазарно лидерство през 2024 г. Забележителното постижение на платформата по време на целевата фаза на предпродажба, събирайки впечатляващите $450 000 само за 72 часа, служи като доказателство за силно търсене в рамките на бързо развиващия се сектор на децентрализираните финанси (DeFi).

Крипто индустрията остава динамична, с намалени иновации и вълнуващи разработки. Надстройката Shibarium на Shiba Inu се справя с предизвикателствата на скалируемостта, подпомагайки потребителското изживяване, докато Retik Finance не само се връща в общността ви със значими подаръци, но също така е пионер в подхода за преодоляване на пропастта между фиат и крипто. Тези съобщения подчертават продължаващите усилия за прокарване на границите на възможното в децентрализираните финанси, като подчертават динамичния и прогресивен характер на крипто пространството.

Публикацията на Светлана Петкова: "Shibarium и Retik Finance привличат вниманието към крипто общността" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Анализ: Ще падне ...
Анализ: Ще падне ли цената на Dogecoin?

Анализиране на потенциалния спад на цената на Dogecoin: Препоръчва се повишено внимание сред пазарните условия Dogecoin (DOGE) отдавна е...

Биткойн пада рязк...
Биткойн пада рязко под ключовите нива на поддръжка

Биткойн мечките доминират, тъй като цената пада рязко под ключовите нива на подкрепа Биткойн (BTC) направи рязък завой към низходящата...

Анализ: Ще се пов...
Анализ: Ще се повиши ли Биткойн (BTC)?

Потенциалното покачване на Биткойн: анализиране на възможностите на фона на несигурността на пазара Биткойн (BTC) се представи по-слабо през...

Dogecoin (DOGE) в...
Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?

Анализ: Dogecoin (DOGE) готов за Златен кръст Dogecoin (DOGE), известен като най-голямата мем криптовалута в света, е на ръба на значителен...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!