Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Memecoins скок след Биткойн халвинга: WIF и PEPE водят групата

Memecoins скок след...
Memecoins скок след Биткойн халвинга: WIF и PEPE водят групата

Халвинга на Биткойн предизвиква скок на Memecoin: WIF и PEPE водят групата

Неотдавнашното събитие за преполовяване на Биткойн изпрати вълни на пазара на криптовалути, разпалвайки възходящи настроения сред инвеститорите. Мемекойните, по-специално, отбелязаха значително покачване на стойността, като най-добре представящите се като доджкойн (DOGE) и шиба ину (SHIB) станаха свидетели на скокове на цените с над 5% през последните 24 часа. Въпреки това, сред този скок, по-малко известни мемекойни като dofwifhat (WIF) и PEPE се появиха като неочаквани звезди.

WIF: Изненадващо отличие

Според данни от CoinMarketCap, WIF се противопостави на очакванията, като повиши стойността си със забележителните 11% в рамките на един ден. В момента memecoin се търгува на $2,85, като може да се похвали с пазарна капитализация над $2,8 милиарда. Скокът в цената е придружен от значителен скок в обема на търговията, което показва повишена инвеститорска активност около токена.

Повишеният интерес към WIF го изстреля в светлината на прожекторите в рамките на крипто общността, като разговорите в социалните медии и настроенията около токена претърпяха забележителен подем. Въпреки това, на фона на оптимизма, бяха изразени опасения относно потенциална корекция на цената в краткосрочен план, както се вижда от леко покачване на процента на финансиране.

Технически анализ на сигнали

По-внимателен поглед към техническите индикатори на WIF разкрива смесена перспектива. Докато паричният поток на Chaikin (CMF) падна под неутралната граница, сигнализирайки за потенциален спад, индексът на относителната сила (RSI) също предполага мечи настроения сред инвеститорите. Тези индикатори предполагат, че корекция на цената може да е на хоризонта за WIF.

PEPE: Яхване на бичата вълна

XRP е готов за потенциален скок след халвинга на Биткойн

Паралелно с впечатляващото представяне на WIF, PEPE също претърпя скок в стойността, изкачвайки се с почти 4% в рамките на 24-часов период. Търгувайки на $0,000005194 с пазарна капитализация над $2,18 милиарда, PEPE привлече вниманието както от анализатори, така и от инвеститори.

Анализиране на потенциални предизвикателства

Анализът на Hyblock Capital обаче предполага, че PEPE може да срещне съпротива около границата от $0,000006, което потенциално води до увеличени ликвидации и последващи спадове на цените. Техническите индикатори, включително паричния поток на Chaikin, намекват за възможен спад за PEPE в близко бъдеще.

Очертаване на пътя напред

Въпреки че и WIF, и PEPE демонстрираха забележителен ръст след преполовяването на Биткойн, инвеститорите се съветват да продължат с повишено внимание. Техническите индикатори предполагат възможността за корекции на цените и за двата токена, подчертавайки важността на задълбочения анализ и стратегиите за управление на риска.

Заключение

Халвингът на Биткойн катализира скок в стойностите на мемекойните, като токените като WIF и PEPE водят таксата. Въпреки че тези монети се радват на значителни печалби, предпазливостта е оправдана, тъй като техническите индикатори сочат потенциални корекции на цените. Тъй като пазарът на криптовалута продължава да се развива, инвеститорите трябва да останат бдителни и информирани, за да се справят ефективно с нестабилните пазарни условия.

Публикацията на Тодор Цонев: "Memecoins скок след Биткойн халвинга: WIF и PEPE водят групата" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Прогнози за Solan...
Прогнози за Solana (SOL), LUNA и PEPE

Навигация в променливостта: Прозрения за Solana (SOL), LUNA и PEPE койн на фона на несигурността на пазара Пазарът на криптовалути преживя...

Стратегически про...
Стратегически прозрения на фона на потенциалния спад на Биткойн

Навигиране в потенциалния спад на Биткойн: Прозрения от пазарния експерт Майкъл Ван Де Попе На фона на продължаващото очарование от...

Прогноза за Битко...
Прогноза за Биткойн: Навигиране във волатилността с Patric H. Insights | CryptelligenceX

Навигация в променливостта на Биткойн: прозрения от Патрик Х. в CryptelligenceX В непрекъснато променящия се пазар на криптовалутата...

Прогнозиране на т...
Прогнозиране на тенденции: Анализ на Ethereum (ETH) и алткойни

Крипто стратегът Михаел ван де Попе прогнозира тенденциите за Ethereum (ETH) и алткойни Крипто стратегът Михаел ван де Попе очаква значителни...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!