Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Метеоритният скок на TON Coin

Метеоритният скок на...
Метеоритният скок на TON Coin

TON Coin скокове: може ли да надмине Dogecoin?

Предизвикване на господството на Dogecoin в крипто пространството?

Фондацията TON, оглавяваща The Open Network (TON), стартира инициатива за популяризиране на Toncoin като предпочитан рекламен метод на плащане, сигнализирайки за стратегически ход, който потенциално може да оспори господството на Dogecoin в сферата на криптовалутите.

Само през изминалата седмица TON стана свидетел на впечатляващ скок от над 37%, издигайки пазарната си капитализация до $24,4 милиарда, приближавайки се примамливо близо до територията на Dogecoin, само с разлика от $4 милиарда, след като измести ADA от желаната позиция в топ 10.

Въпреки че достигна скорошен връх от $8,80 на Bitfinex, TON оттогава се върна до около $7 към момента на докладване. За месечен период от време този токен възнагради инвеститорите със забележителна възвръщаемост от 60%.

Първоначално разработен от Telegram и впоследствие предаден на общността с отворен код, Toncoin генерира шум на пазара на криптовалута, особено подхранван от спекулациите около потенциалното публично листване на Telegram (IPO), развитие, прогнозирано от влиятелни фигури в пространството на криптовалутите.

Solana Meme Coin MYRO: Анализатор прогнозира 163% скок и 100x печалба

През март главният изпълнителен директор на Telegram Павел Дуров разкри, че компанията е събрала оценка, надхвърляща 30 милиарда долара от потенциални инвеститори, изразявайки предпочитание към директен IPO път.

Друг катализатор, задвижващ популярността на Toncoin, е играта Notcoin, включваща програма за награди за потребители, които се включват активно в екосистемата TON чрез инсталиране на портфейли, придобиване на NFT, надграждане на акаунти в Telegram и участие в други проекти, базирани на TON.

За по-нататъшно разширяване на обхвата на Toncoin, фондацията TON изгради партньорство с HashKey Group, фирма за финансови услуги за цифрови активи със седалище в Хонг Конг. Сътрудничеството има за цел да подобри достъпа до fiat on-ramp и off-ramp услуги за потребителите на портфейла на Telegram, докато проучва пътища за подпомагане на проекти на ранен етап в рамките на екосистемата TON.

Технически анализ и прогноза за цените

Техническият анализ предполага, че докато Toncoin изглежда готов за по-нататъшно поскъпване, краткосрочната корекция изглежда неизбежна. Индексът на относителната сила (RSI) сигнализира за състояние на свръхкупуване за TON, потенциално предизвикващо временно отдръпване, тъй като бичите инвеститори капитализират печалбите, упражнявайки низходящ натиск върху ценовата траектория на монетата.

Междувременно, средният насочен индекс (ADX), регистриран на 62, подчертава стабилен възходящ тренд, като ADX, надхвърлящ 24, се счита за възходящ.

В случай, че Toncoin поддържа възходящата си инерция, предишният рекорд за всички времена от $8,80 може да представлява страхотно ниво на съпротива. Въпреки това, предвид текущата си траектория, монетата се намира във фаза на откриване на цената. В случай на корекция, ценовият диапазон около $6 може да предложи завладяваща точка на консолидация, служейки като поддържаща база за движение на цените и съвпадаща с индикатора EMA10.

Публикацията на Роберт Петров: "Метеоритният скок на TON Coin" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Ще се повиши ли ц...
Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000%.

Ще се повиши ли цената на XRP? Анализатор прогнозира скок от 3000% на фона на краткосрочно спадане до $0,40 XRP, който в момента се...

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!