Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Moxy си партнира със Stainless Games, за да пусне шокови пръти

Moxy и Stainless Games обединиха сили, за да пуснат Shock Rods на платформата Moxy за потапящо геймърско изживяване в електронните спортове.

Stainless Games пускат Shock Rods на Moxy

Shock Rods е игра със стрелба на арена 6 на 6, която включва отборен мач 6 на 6 или стил на игра с 12 човека безплатно за всички.

Първоначално пуснати през 2019 г., Stainless Games в сътрудничество с Moxy.io пускат Shock Rods на платформата Moxy, която ще предостави на геймърите завладяващо eSports изживяване, докато се състезават с други гейминг ентусиасти.

Чрез платформата на Moxy за електронни спортове, феновете на Shock Rods могат да се присъединят към вълнуващи мачове и да имат шанса да спечелят награди от реалния свят за техния опит. Със своята най-съвременна технология и надеждни функции, платформата Moxy има за цел да осигури безпроблемно и вълнуващо игрово пътешествие.

Може също да харесате: Moxy.io представя концепцията „P&E“ преди Moxy Club Pre-Launch

Главният изпълнителен директор на Moxy.io, Мат де Фау каза:

„Moxy е развълнуван да си партнира със Stainless Games, за да донесе Shock Rods на нашата платформа. Нашата цел е да предоставим на геймърите изживяване в esports игри от световна класа, а Shock Rods е идеалното допълнение към нашия нарастващ списък от игри.“

Moxy.io си партнира със Stainless Games, за да пусне заглавието „Shock Rods“.

Moxy и Stainless Games се подравняват

Използвайки технологията Blockchain, Moxy предоставя възможности за eSports игри по заявка за всички геймъри. Той има за цел да предостави токен за игри и динамични възможности за игри за всички геймъри, с които да взаимодействат в световен мащаб. Moxy е първият, който предоставя такива услуги, и остава в челните редици, осигурявайки приобщаваща и възнаграждаваща среда за игри за всички участници.

Това е очевидно от стила на Moxy играй и печели, за разлика от популярния стил на игра play-to-earn. За разлика от играта за печелене, която се фокусира върху наградите и по-малко върху играта, стилът играй и печели на Moxy се фокусира върху предоставянето на фантастично игрово изживяване, повишавайки удоволствието с добавените финансови награди.

Добавянето на Shock Rods към платформата на Moxy е в съответствие с неговия ангажимент да осигури най-доброто изживяване за своите потребители. Като най-нова разработка на платформата, екипът на Moxy има за цел да развие платформата в тандем с текущата тенденция на растеж на електронните спортове.

От друга страна, Stainless Games, създателят на Shock Rods, е разработчик на видеоигри, базиран на остров Уайт, който е специализиран в разработването на игри за изтегляне за компании като Microsoft Windows и Xbox 360.

Stainless Games споделя същото ниво на ентусиазъм за партньорството, изразено от главния изпълнителен директор на Moxy. Партньорството ще им позволи да издигнат играта си до нови висоти в състезателната сцена на електронните спортове. Отдадеността на екипите на Moxy и Stainless Games е съгласувана, водена от целта да се разработят състезателни игри.

Прочетете повече: Moxy, блокчейн платформа за електронни спортове, разкрива бета предизвикателство за $100 000

Разкриване: Това съдържание е предоставено от трета страна. crypto.news не одобрява нито един продукт, споменат на тази страница. Потребителите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да било действия, свързани с компанията.

Публикацията на Георги Шопов: "Moxy си партнира със Stainless Games, за да пусне шокови пръти" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!