Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Най-добри избори на фона на крипто меча тенденция - Litecoin, Neo, Ethereum Classic

Най-добри избори на...
Най-добри избори на фона на крипто меча тенденция - Litecoin, Neo,...

Навигиране на крипто пазара: Най-добри възможности на фона на мечи настроения

Докато големите криптовалути се борят с мечи тенденции в петък, инвеститорите насочват вниманието си към пазарите на алткойни в търсене на най-добрите крипто активи за потенциални бързи печалби. Биткойн (BTC) в момента се търгува със загуби от около 1%, движейки се малко под границата от $64 000, докато Ether (ETH) остава в застой в средата на $3100s.

Преобладаващият макроикономически фон продължава да създава предизвикателства за крипто активите, като друго издание на данни от САЩ подчертава постоянен инфлационен натиск, сигнализирайки, че Федералният резерв едва ли ще приложи намаления на лихвените проценти в скоро време. Тази среда доведе до търговия на щатския долар и доходността на държавните облигации на САЩ близо до многомесечни върхове спрямо повечето основни валути, което допълнително понижи настроенията за криптовалутите.

BTC в риск от падане под $60 000

Тъй като входящите потоци от ETF преминават към изходящи потоци и оптимизмът след преполовяването на Биткойн намалява, BTC е изправен пред риска да падне под прага от $60 000. Това предполага, че Bitcoin в момента може да не е най-благоприятният крипто актив, който да се обмисли за инвестиция, според данни от TradingView.

В светлината на тези предизвикателства инвеститорите трябва да бъдат внимателни и да избират алткойни разумно. Ето някои най-добре представили се в петък, които биха могли да представляват убедителни възможности в настоящата пазарна среда:

Litecoin (LTC)

Shiba Inu е изправен пред меча тенденция на фона на волатилността на пазара - анализ на Биткойн и XRP

Въпреки по-широката слабост на пазара, Litecoin (LTC) показва устойчивост и се опитва да пробие по-високо. Търгувайки в $88s и задържайки се над своята 21-дневна пълзяща средна (DMA), LTC отбеляза 25% увеличение от предишни месечни дъна. С 5% печалба през последните 24 часа, LTC се откроява като един от най-печелившите крипто днес, според CoinMarketCap. Ако LTC успее да поддържа импулса си и да надхвърли многогодишния си диапазон, той потенциално може да се насочи към върхове около $300, предлагайки значителен потенциал нагоре на текущия бичи пазар.

Нео (NEO)

Neo (NEO), криптовалутата на интелигентния договор блокчейн NEO, се представя добре, с 5% увеличение на цената през последните 24 часа до $20 за токен. Въпреки че все още е значително под върховете си от 2021 г., NEO исторически показва потенциала за експоненциални печалби от сегашните си нива. С възможността да регистрира 5x печалби на текущия бичи пазар, NEO се очертава като силен конкурент за инвеститорите, търсещи най-добрите крипто активи, които да купят сега.

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic (ETC), неразклонената версия на оригиналния блокчейн Ethereum, демонстрира устойчивост с 4% увеличение през последните 24 часа, търгувайки се близо до $28. Въпреки че ETC е изправен пред предизвикателства по отношение на приемането в сравнение със своя аналог Ethereum, той има потенциала да възвърне предишни върхове, както се вижда от скока му до $175 през 2021 г. – 6,5 пъти увеличение от настоящите нива. Тъй като шумът и FOMO стимулират настроенията на пазара, ETC може да бъде готов за значителни печалби, което го прави привлекателна опция за инвеститори, търсещи най-добрите крипто активи за закупуване сега.

В заключение, докато по-широкият крипто пазар е изправен пред насрещни ветрове, съществуват възможности за проницателни инвеститори, желаещи да се ориентират в нестабилността и да изберат обещаващи алткойни със силен потенциал за растеж. С внимателен анализ и стратегически инвестиционни решения, инвеститорите могат да се възползват от най-добрите възможности в текущия пазарен пазар.

Публикацията на Николай Кръстев: "Най-добри избори на фона на крипто меча тенденция - Litecoin, Neo, Ethereum Classic" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Биткойн отхвърлен...
Биткойн отхвърлен при MA50: сигнализира ли за по-нататъшен низходящ тренд?

Биткойн е изправен пред ново отхвърляне при MA50: Предстои ли още низходящ тренд? Биткойн (BTCUSD) претърпя ново отхвърляне при 1D MA50 (синя...

Анализ на BNB, So...
Анализ на BNB, Solana и Ripple: потенциални сценарии

Анализиране на BNB, Solana и Ripple в текущата пазарна среда Пазарът на криптовалути продължава да проявява нестабилност, разочаровайки...

Биткойн: Стратеги...
Биткойн: Стратегически пазарни прозрения

Скорошният ръст на Биткойн на фона на стратегически пазарни движения Биткойн (BTC) демонстрира забележителен ръст в представянето на пазара,...

Биткойн е изправе...
Биткойн е изправен пред натиск при подкрепа от близо $60 000

Биткойнът се бори за $60 000: Институционално влияние и краят на „опасната зона“ Биткойн (BTC) се сблъска с натиск надолу, тъй...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!