Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ethereum надхвърли $3,600 на фона на крипто скок: Какво следва за ETH?

Ethereum надхвърли...
Ethereum надхвърли $3,600 на фона на крипто скок: Какво следва за ETH?

Ethereum скочи над нивото от $3600 в устойчив крипто пазар

В динамичния пазар на пазара на криптовалута през 2024 г. Ethereum се очертава като виден играч, разбивайки бариерите с неотдавнашния си скок отвъд крайъгълния камък от $3600. Това забележително постижение, напомнящо за нивата, наблюдавани през януари 2022 г., разпалва дискусии относно траекторията на Ethereum, докато чертае нови територии. Нека се задълбочим в последиците от този крайъгълен камък и да проучим какво предстои за ETH.

Ethereum надмина $3600

По време на изготвянето на този анализ, Ethereum има страхотна цена от $3610, сигнализирайки за възходяща траектория, която зависи значително от пазарните движения на Bitcoin. Ако Биткойнът се стабилизира, алткойните като Ethereum могат да станат свидетели на засилени позиции, като се възползват от благоприятните пазарни условия.

Преминаването на прага от $3610 го определя като основно ниво на съпротива за Ethereum. Въпреки това, ако криптовалутата надмине тази бариера, пазарните настроения очакват по-нататъшно изкачване към границата от $3 650, отбелязвайки критичен момент за оценката на ETH.

Забележителни потоци в крипто инвестиционни фондове

Като доказателство за нарастващия интерес към сферата на криптовалутите, през последните часове станахме свидетели на скок в покупателната активност, което изстреля цената на Биткойн да надхвърли $67 000, доближавайки се примамливо близо до най-високото си ниво за всички времена с увеличение от 3,4%. Този скок следва значителен приток на инвестиции в спот Биткойн ETF през предходната седмица.

Цената на Биткойн се стабилизира на фона на изходящите потоци на GBTC: Какво следва за BTC?

Според доклади на Coinshares инвестиционните продукти в крипто активи са свидетели на значителен седмичен приток на обща стойност 1,84 милиарда долара. Освен това обемите на търговия скочиха над границата от 30 милиарда долара, съставлявайки значителна част от глобалния обем на търговия на Биткойн на водещи борси.

Какво предстои за Ethereum?

Докато Ethereum се сблъска със съпротива около границата от $3610, липсата на значително отдръпване подчертава склонността на инвеститорите да се възползват от незначителни спадове, което е показателно за стабилни настроения за купуване в близост до нивата на съпротива. В момента цената на ETH се движи около $3600, отбелязвайки забележително увеличение от 3% спрямо предишното затваряне.

Биковете се движат в среда, която е узряла за пореден път през огромната съпротива при $3,610. Успешен пробив може да катализира нова възходяща траектория, потенциално тласкайки двойката ETH/USDT към желания праг от $4000, с последваща консолидация, предвидена около $4200.

Възходящата траектория на подвижните средни подчертава преобладаващия пазарен импулс в полза на биковете. Въпреки това, продължителното пребиваване на индекса на относителна сила (RSI) в територията на свръхкупуване подчертава потенциала за временно отдръпване, като нивата на подкрепа са идентифицирани на $3,370, последвани от критичния психологически праг на $3,000.

Публикацията на Олег Димитров: "Ethereum надхвърли $3,600 на фона на крипто скок: Какво следва за ETH?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Олег Димитров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!