Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Новата мрежа DeWi разкрива доставка на миньори до 33 страни

  • Децентрализираната безжична мрежа Chirp обявява доставката на първата си партида шлюзове до 33 страни по света.

  • Първият етап от мрежата представлява първата в света публична IoT мрежа, която поддържа множество протоколи за дълъг обхват и включва нов за IoT дълъг обхват, 2,4 GHz ISM лента.

  • Потребителите, които купуват и хостват шлюзовете, ще бъдат възнаградени за осигуряване на покритие и поддържане на DePIN мрежата под формата на CHIRP токени.

Chirp, децентрализирана, глобална безжична мрежа, обяви доставката на първата си партида шлюзове, известни като „The Blackbirds“ до 33 страни по света. Според екипа тези шлюзове отбелязват важен крайъгълен камък в развитието на мрежата Chirp.

Изразявайки вълнението си от новата разработка, главният изпълнителен директор на Chirp Тим Кравчуновски каза, че е развълнуван да обяви успешното изпращане на своите портали до 33-те държави. Кравчуновски вярва, че това е значителна стъпка напред в мисията на фирмата да създаде наистина уникална DeWi мрежа.

Мрежата Chirp, със своите възможности за дълги разстояния и модел на стимулиране, представя новаторско решение за DeWi свързаност. Очакваме с нетърпение да посрещнем пазители и членове на общността да се присъединят към нас в това вълнуващо пътуване, докато продължаваме да предефинираме бъдещето на физическата инфраструктура.

Everstake разкрива новата тестова мрежа на Ethereum - Holešky: Важни дати и какво да очаквате

Според екипа, първият етап от мрежата Chirp представлява първата в света публична IoT мрежа, която поддържа протоколи с голям обхват, работещи в 2,4 GHz ISM обхват. С внедряването на тези шлюзове група лица, наречени „пазители“, ще хостват безжичната мрежа с голям обхват, осигурявайки широко безжично покритие за всички IoT устройства по света.

„Едно от ключовите предимства на мрежата Chirp е нейният модел за стимулиране“, обясни екипът на Chirp. „Пазачите“, които купуват и хостват шлюзовете, ще бъдат възнаградени с Chirp токени за осигуряване на безжично покритие и поддържане на DePIN инфраструктурата. Chirp токените са планирани да стартират на Sui след успешната тестова мрежа на Chirp. Тази токенизирана система за възнаграждение насърчава активното участие на потребителите и гарантира растежа и устойчивостта на мрежата.

В следващата фаза от своето развитие Chirp планира да обяви тестова мрежа на Sui blockchain през третото тримесечие на 2023 г. Екипът на Chirp вярва, че този крайъгълен камък допълнително ще подобри възможностите на мрежата и ще проправи пътя за разширена функционалност и интеграция с blockchain технологията.

Публикацията на Николай Кръстев: "Новата мрежа DeWi разкрива доставка на миньори до 33 страни" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!