Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Объркващ ли е пазарът след спокойния период на повишаване на лихвите? Как трябва да се коригира стратегията?

Тази седмица е спокоен период преди повишаване на лихвените проценти.След като предишният CPI падна повече от очакваното, пазарът беше в краткосрочно състояние на изчакване през първия ден. Добрите новини на макро ниво карат хората да вярват, че увеличението на лихвите през юли може да е най-голямото увеличение на лихвите от две години. Новината увеличи шансовете като последното увеличение на лихвите. Въпреки че краткосрочното представяне на пазара е сравнително предпазливо, вярвам, че заключението, че средата и края на юли ще станат относително висок диапазон през втората половина на годината, няма да се промени.

На краткосрочния пазар някои големи играчи на пазара започнаха да правят нови оформления, като COMP, 1INCH, SUSHI и XRP и т.н. внезапно направиха усилия. Това показва, че маркет мейкърите имат по-високи очаквания за краткосрочния до средносрочен пазар и също така е един от признаците, че пазарът е достигнал връх. Въпреки това, след краткосрочния спад на пазара, с необходимата паника, както Bitcoin, така и Ethereum претърпяха краткосрочни тегления на подкрепа. Съдейки по текущата ситуация, при която позициите на етерните договори са изчистени, що се отнася до ethereum, ще има много малък натиск върху линията Dayang да се обърне и да се повиши. Следователно, преди крайния срок за корекция, подходът за поддръжка стъпка по стъпка все още се очаква да бъде печеливша възможност.

Във всеки случай обаче, след този краен срок за повишаване на лихвите, всички трябва да започнем да променяме мнението си. Постоянно променящият се краткосрочен пазар може да е труден за разбиране, но детерминистичното положително и решително отрицателно вече са на път. Най-важното: нещо през втората половина на годината е да се запасите с U и да чакате възможности, и смело да дадете всичко от себе си, когато пазарът наистина дойде.

Що се отнася до последващата пазарна тенденция, има само девет дни преди следващото увеличение на лихвения процент.Ако няма положителни резултати на този етап, тогава е вероятно проследяването да започне период на отрицателен спад и дори може да се срине поради въздействието на неочаквано събитие.

Объркващ ли е пазарът след спокойния период на повишаване на лихвите? Как трябва да се коригира стратегията?

Има много начини да хванете горещи точки на крипто пазара. Например, като вземем 1INCH като пример, пазарът показа улики за улавяне на горещи точки още преди няколко дни, като обръщане на внимание на положителните новини, увеличаване на обема на търговия и обемът на търговия на корейските борси продължи да расте. В допълнение, увеличението на отворените лихви по договорите също е важен показател. Разбира се, в случай на преследване е много необходимо да спрете печалбите на партиди, да защитите принципала и да използвате разумно печалбите.

Освен това на крипто пазара дали е полезно да се обръща внимание на покачването и падането на дадена валута може да се прецени чрез наблюдение на диска и проверка на новини. Намерете отговора навреме, преди да решите да влезете или излезете.

Тази година е сравнително трудно да се правят пари. Основната причина е, че горещите точки се въртят твърде бързо, което прави много хора неспособни да поддържат ритъма. Причината, поради която основната сила прави това, е поради ограничените средства от една страна, а от друга страна е да се култивира краткосрочното мислене. Въпреки това е опасно да се развива краткосрочно мислене преди началото на бичия пазар, защото това може да доведе до невъзможност да се държи изгодна разменна монета на бичия пазар, което ще доведе до преследване на възходи и падения.

С оглед на горната ситуация предлагам, че основната цел на тази година е да сте стабилни, да печелите колкото можете повече и да не поемате рискове, ако не можете. В същото време краткосрочното мислене може да бъде възприето по подходящ начин, но краткосрочното мислене трябва да бъде изоставено след 2024 г., тъй като по това време вероятно ще бъде пазар за прибиране на пари. Най-важното: нещо е да притежавате свои собствени разменни монети, да следвате тенденцията, да взимате печалби и да теглите пари в брой на партиди. След целия бичи пазар е много възможно да получите възвръщаемост от 10-30 пъти.

Накратко, за последващата пазарна тенденция трябва да обърнем голямо внимание на положителните и отрицателните кацания след крайния срок за повишаване на лихвения процент и да се възползваме от горещи възможности въз основа на наблюдение на пазара и проверка на новини. В същото време е много важно да поддържате стабилен манталитет, да не преследвате прекомерни печалби и да гарантирате безопасността на принципала.

Публикацията на Николай Кръстев: "Объркващ ли е пазарът след спокойния период на повишаване на лихвите? Как трябва да се коригира стратегията?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Анализ: Ще падне ...
Анализ: Ще падне ли цената на Dogecoin?

Анализиране на потенциалния спад на цената на Dogecoin: Препоръчва се повишено внимание сред пазарните условия Dogecoin (DOGE) отдавна е...

Биткойн пада рязк...
Биткойн пада рязко под ключовите нива на поддръжка

Биткойн мечките доминират, тъй като цената пада рязко под ключовите нива на подкрепа Биткойн (BTC) направи рязък завой към низходящата...

Анализ: Ще се пов...
Анализ: Ще се повиши ли Биткойн (BTC)?

Потенциалното покачване на Биткойн: анализиране на възможностите на фона на несигурността на пазара Биткойн (BTC) се представи по-слабо през...

Dogecoin (DOGE) в...
Dogecoin (DOGE) вижда „златен кръст“: Предстои ли възходящ импулс?

Анализ: Dogecoin (DOGE) готов за Златен кръст Dogecoin (DOGE), известен като най-голямата мем криптовалута в света, е на ръба на значителен...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!