Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Опит в търговията с валута: Помислете защо не можете да правите пари в този кръг?

говорим за спекулации

Преди да започнете, помислете върху три въпроса

1. Може ли индустрията на цифровите валути да прави пари?

2. Можете ли да правите пари в индустрията на цифровите валути

3. Каква роля играете в индустрията на цифровите валути

Класификация на действията на пазара на цифрови валути

На пазара на валутни спекулации има два типа поведение: инвестиции и спекулации:

1. Тези, които инвестират, се наричат ​​инвеститори, а тези, които спекулират, се наричат ​​спекуланти

2. Спекулативното поведение се разделя на спекулативна пазарна или професионална търговия

инвестирам

Теоретично погледнато, инвестицията е дългосрочно поведение и нейният фокус е, че печалбата е най-важната независимо от продължителността на времето

Разбира се, участват три елемента: разходи за време, оценка на риска и бъдещи ползи

Ако всички на финансовия пазар са прави, това разстройва финансовата система, така че финансовият пазар се поддържа от повечето хора, които грешат, и тези грешни хора са създали група богати хора със собствените си пари.

спекулативен пазар

Когато разгръщаме различни платформи една по една и превключваме напред-назад между платформите на бичия пазар, този режим се нарича спекулация. Когато се появи спекулация, еволюиралите транзакции ни превръщат от спекуланти в търговци. Бурната психология на клиентите се трансформира в психология на професионалния търговци.

Търговията се разделя на оценка на риска, психология и управление на парите и т.н.

Днес говоря основно за психология, управление на фондове, оценка на риска и печалба

Спекулантите се наричат ​​колективно праз от пазара и парите, спечелени от всички дилъри, са основно парите на спекулантите.Разбира се, някои хора следват стъпките на основната сила, за да изберат да жънат дилърите, така че често казвам, че най- романтично нещо, за което мога да се сетя, е да се разпространява на инвеститори на дребно на висока позиция Чипове, хората не могат да вървят срещу тенденцията, те могат само да следват тенденцията.

търговска психология

Инвеститорите на дребно продават, ако се чувстват оптимистично

Ако инвеститорите на дребно се чувстват мечи, купувайте бързо

Това е много прост антипсихологически модел на търговия

Причините, влияещи върху цените на валутите на пазара на виртуални валути, са разделени на няколко модула:

1. Развитие на пазара, политически фактори, пазарни настроения, исторически цени, операции на големи играчи и извънредни новини.

и технически анализ на дребно

В реалната търговия манталитетът е на първо място, управлението на парите е второто, а технологията е третото

технически анализ

Всеки път, когато правите поръчка, трябва да се запитате каква поръчка правите, краткосрочна, средносрочна, дългосрочна или група.

Уморително е да не правите пари в краткосрочен план, но дългосрочните инвестиции са много лесни и могат да направят пари. Сега е средата на бичи пазар, така че трябва да продавате високо и да купувате ниско, за да направите разликата. Спекулациите с монети трябва да са щастливи спекулации.

Най-изгодното нещо в техническия анализ е да се хване лентата, независимо дали става въпрос за фючърси, валута или валутен кръг

Така че има една поговорка: преследване на високо и съсипване на живота, купуване на дъно за три поколения бедност, честен в групата, рано или късно богат и красив

Лентата е важно средство за печалба в цялата финансова област, а лентата е разделена на върхове и спадове. С други думи, най-ниската и най-високата точка на лентата, избират късо на върха и дълго с бекхенд в ниската точка и този период на печалба ще ви позволи да продължите да печелите.

И ако правите в дългосрочен план, вие наистина сте грабнали най-ниската точка. Когато пикът се покачи, вие ще бъдете развълнувани, защото ще правите пари и може да отидете по-високо в бъдеще, но ако пикът падне, вие ще достигне дъното.Ще настъпи друга промяна в психологията на пазара, така че през този период трябва да направим нашите промени според промените в диска. Защото когато наистина стигнете до коритото, наистина може да не успеете да го задържите.Много вероятно е да сте копирали на дъното и да сте продали на дъното. Така че в този процес ще бъдете под голям психологически натиск.

Управление на позицията

Открих, че много хора избират да правят половин или дори пълни позиции, когато правят транзакции. Всъщност хората с пълни позиции се притесняват по време на целия процес. (Наредете се на покрива)

Методи за управление на фондове, които могат да оцелеят на пазара

Първият е позицията

Контролът на позицията е, че не повече от 30% от позицията е позволено всеки път, когато влезете в позиция.Дори и да имате най-голямо доверие, вие дори имате 80% сигурност, че той ще се повиши, и не повече от 60% от позицията е позволено. Защото все още имате 40% от главницата и тези 40% са възвръщаемостта на капитала, дори след като 60% от вас вече ви няма. Но ако влезете с пълна позиция в един момент, тогава ще загубите главницата си, когато загубите пари, и може да не успеете да се обърнете отново.

Когато изберете да влезете в позиция, вие вече сте въвели 30% или 50%. Когато тенденцията наистина следва очакваната тенденция и решите да увеличите позицията си, надявам се, че ще увеличите позицията си отново. Защото една позиция е достатъчна, за да изтегли средната цена до много висока позиция.

Например, ако имате 20 000 юана, отваряте половин позиция и я купувате за 1 юан. Когато се покачи до 2 юана, вие сте обърнали 50% от главницата, което е 100% от вашата позиция. Ако използвате оставащите 50% за покриване на позицията са еквивалентни на закупуването на 20 000 монети на цена 1,5, което увеличава разходите ви с 50%, така че вие ​​сте еквивалентни на поемането на други 50% от риска, т.е. първоначалната ви 100% печалба става 50 % печалба и 50% риск.

Следователно не е позволено да увеличавате позицията всеки път, когато увеличавате позицията, а средствата за увеличаване на позицията трябва да са наполовина по-малко от средствата за първото отваряне, тъй като промяната на цената е напълно контролирана от основната сила, дори ако копирахте до дъното, основната сила. Ще има и начин да ви измие.

За да дадем прост пример, само тези, които са разбили компютрите и мобилните си телефони, могат да получат Litecoin, закупен на 25 юана сега. Ако хората, които често наблюдават транзакции, купуват Litecoin на 25 юана, наистина е трудно да получите повече от 100 юана. Тъй като основната сила ще измие пазара напред-назад, правейки ви неспособен да го задържите, защото когато има много ловци на дъното, те ще грабнат чиповете на основната сила и основната сила ще ви измие от играта, като падне под вашия долна цена.

стоп загуба

Стоп загубата трябва да е на първо място, но няма стоп загуба без влизане в позицията, така че стоп загубата е на първо място след влизане в позицията. Всеки път, когато правите поръчка, независимо дали е краткосрочна, дългосрочна, средносрочна или суинг, трябва да зададете стоп загуба. Стоп загубата е режим на търговия, който гарантира безопасността на средствата.

Най-общо казано, стоп загубата се определя според способността на индивида да понесе загубата, но ние можем да си сътрудничим с технологията, за да изберем опорната позиция, за да направим стоп загубата.

Някои инвеститори не спират загубите, когато търгуват с фючърси, което е еквивалентно на опашка на покрива. Така че без значение какъв финансов модул правите, не се борете срещу поръчките. Ако направите грешка, трябва да я признаете. Пазарът ще ви прости и ще ви даде възможности. Но ако не признаете грешката си, тя ще против тенденцията Носете памучни дрехи през лятото.

Стоп загубата се определя според способността на индивида, най-общо казано, тя се основава и на индивидуалния анализ на пазара, преобразуването на подкрепа и съпротива и когато се достигне очакваната точка, той може да избере непрекъснато да премества стоп загубата нагоре или надолу.

Преместването на стоп загубата нагоре означава да гарантирате печалбата си.

Например, когато влезете на пазара с 1 юан, настройката за спиране на загубата трябва да бъде 8 цента, а след това, когато се покачи до 2 юана, нивото на подкрепа варира около 1,5 юана, можете да промените нивото на стоп загубата на около 1,5 юана. Това е стоп загубата нагоре,

Преместването на стоп загубата надолу е много трудно решение, защото сте в състояние на загуба. Това несъмнено ще увеличи риска ви, така че не се препоръчва да намалявате стоп загубата. След като стоп загубата се премести надолу, това е еквивалентно на липса на стоп загуба в известен смисъл.

Не забравяйте да зададете свой собствен стоп загуба, преди да направите поръчка, има само задънена улица за съпротива на поръчки! ! !

вземете печалба

Тейк печалба е много ефективен модел за печалба в суинга, защото когато можете да предвидите пика на суинга, който правите, задействането на стоп печалбата може напълно да гарантира вашата печалба и автоматично да извлече печалба от играта.

В краткосрочен план, тъй като трябва да бързо влизате и бързо излизате, вие наблюдавате пазара, така че не е нужно да гледате стоп печалбата, но трябва да зададете стоп загуба.

Средносрочните и дългосрочните инвеститори ще проверяват цената от време на време и обикновено затварят позициите си ръчно.

Следователно стоп печалбата е по-подходяща за средната линия и суинг.

Вземането на печалба зависи от личните способности, не трябва да взимате печалба до най-високата позиция на пазара и няма да грабнете най-ниската позиция на пазара.

корекция

Корекцията също е начин на търговия за запазване на печалбите. Често се споменава в чуждестранна валута.

Пример: След като отворите позиция, използвате 10 000 юана, за да реализирате 100% печалба и средствата ви стават 20 000 юана. Когато установите, че печалбата ви намалява, независимо колко добра е тенденцията, вие все още смятате, че това е нормално Когато печалбата се промени от 10 000 на 5 000, вие избирате да затворите позицията, което се нарича корекция, а процентът на корекция е 50%. Най-общо казано, нашият марж на печалба ще бъде принуден да затвори, когато се върне до 50%. Дори и да не можем да максимизираме печалбите, ще направим всичко възможно да запазим печалбите си. Следователно, когато печалбата се свие, трябва да вземете предвид корекцията, да запазите печалбата и да затворите позицията ръчно, без значение колко добра е точката. Това е добра идея за търговия.

Корекцията е свързана с личността на дадено лице и неговата система за търговия (системата за търговия е навик за търговия, както и личен навик за търговия, формиран от личността, психологията и чувствата на човека относно диска. Ние го наричаме Нарича се система за търговия и тя е система за търговия на всеки.)

търговски манталитет

1. Емоционален индекс

2. Контрол на ума

Във войната между парите и парите основната сила е да се използва антипсихологическият режим, за да се грабнат разменните монети на инвеститорите на дребно.Например, при транзакция с възходяща тенденция, той ще използва отдръпване, за да ви накара да се паникьосвате и да вземете махнете си разменните монети. Защото финансовият пазар е игра на пари и пари, психология и психология. Следователно делът на индекса на настроението в целия пазар е много висок.

Има много видове емоционални индекси, като бързи чувства на радост и скърби, самоувереност, страх, алчност и т.н., които могат да бъдат усетени в един цикъл на търговия и можем ясно да усетим емоциите на пазара в една търговия ден.

Например, на текущия пазар на Litecoin, целият пазар е в бавен период на изчакване. През този период няма увеличение на обема и енергията. Никой не смее да влезе или да се оттегли. Не смейте да увеличавате вашата позиция. Това е нормална търговска емоция.

В процеса на правене на печалби може да се окажем с намаляващи печалби или дори загуби поради нашата самоувереност и алчност. Когато имаме емоции на страх и загуба, няма да имате спокоен ум, за да посрещнете пазара, така че емоциите на пазара са пряко свързани с вашите лични емоции, когато вашите средства се увеличат. Всичко това е свързано със средата на растеж на индивида. Когато се изправим пред целия финансов пазар, трябва да поставим емоциите си в спокойна ситуация, за да разгледаме проблема.

Някои инвеститори на дребно се радваха, когато пазарът се повиши, и се скараха на майките си, когато падна малко.Всъщност възходът и спадът на пазара са нормални явления. Не смятайте, че можете да доминирате на пазара, когато той се покачва, и чувствайте, че целият пазар ви е изоставил, когато пада. Трябва да имате спокоен ум, за да се изправите пред пазара, дори и да е загуба, трябва да се изправите спокойно и да анализирате какво сте направили грешно, защото пазарът може да търпи всичко.

Например, на валутния пазар, дори ако Съединените щати внезапно бъдат унищожени и индексът на щатския долар падне рязко, диаграмата на К-линията може да поеме унищожаването на Съединените щати и всяка страна. Следователно графиката на К-линията може да побере всички негативни и бичи пазари. Без значение колко лоша е линията K, той може да я понесе.

КАК МОЖЕТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТЪРГОВИЯТА НА МАРЖИН НА BINANCE, ЗА ДА ПРАВИТЕ ПАРИ

Така че не се борете с пазара. В цялото настроение за търговия ще имате някои важни промени в настроението.По време на процеса на задържане на позиции, например, вие държите дълга поръчка и тази дълга поръчка може да не е в много добра точка и може да е под зона на съпротива Вие избирате да влезете на пазара.В този момент вашата психология трябва да е особено страхлива и уплашена, така че е много важно да спрете загубата. Когато държите празна поръчка, се оказвате на ниво на поддръжка и вашата психология в този момент също е страховита. Има и къси позиции и Takong, което също е очевидна паника. Много инвеститори на дребно също се паникьосват, когато имат къси позиции и къси позиции. Това също е много нормално търговско настроение на пазара. Разбира се, не се поддавайте на емоциите на целия пазар. Ако пропуснете, пазарът винаги ще ви даде шанс да влезете отново на пазара. Не е непременно нещо лошо, че сте пропуснали.

Има една известна поговорка на фючърсния пазар:

Влизате на пазара с пари, докато губите пари, вие правите пари!

Влизаме на този пазар с пари с цел да правим пари, но не с цел да правим пари. Въпреки че влизате на пазара с цел да правите пари, може да не успеете да правите пари, защото при реална транзакция един квалифициран търговец може да прави пари само ако има умен ум, а глупакът може да прави пари само когато е глупак.Губи пари от транзакцията. Тъй като мисленето му не скача бързо, той няма да може да се закрепи на този пазар.Дори и да работи усилено вдругиден, той може да не е в състояние гъвкаво да следва стъпките на основната сила за избор на печалби.

С други думи, трябва да сме в крак с ритъма, защото пазарът може да започне да работи повече на празен ход и да се окаже къс по всяко време. Трябва да запазите спокойствие и гъвкав ум в истинската сделка.

Концепцията за печалба от индекса на настроението

В процеса на вашата печалба може да не сте в състояние да задържите чипа. Например, ако купите за 1 юан, все още може да сте в състояние да го задържите, когато се покачи до 2 юана, но може да сте извън, когато се покачи до 3 юана.Когато цената се покачи до 4 юана, може да имате развълнувана фантазия, че велосипедът скоро ще се превърне в кола и веднага ще направите състояние.По това време може бързо да затворите позицията си и да излезете от игра с печалба. В резултат на това никога не сте мислили, че той може да достигне 100. В този момент вие сте в състояние на ума. Когато дойде общата тенденция, надявате ли се, че можете да получите най-ниската позиция, Например, когато получите Litecoin на 25 юана, той се повишава до 80 юана и няма рязък спад.В този момент няма абсолютно никаква нужда да ликвидирате позицията си. Може би той може да лети до 250. Но всъщност, под 100, 90% от инвеститорите на дребно са затворили най-ниските си позиции на 25%. Тези, които наистина не са затворили позициите си или не са ги виждали отдавна, или са истински майстори. Или е било съвпадение, което е съвсем нормално нещо.

Друго нещо, как контролираме манталитета си, единствената голяма промяна в манталитета е спирането на загубата и загубата. Стоп загубата и загубата са неизбежни на пазара и трябва да се научим да ги приемаме със спокоен ум и ум. Защото само тези, които са претърпели големи загуби, ще се посветят на изучаването на технологиите. Тъй като никога не сте претърпели загуба, сърцето ви ще се носи във въздуха и не можете наистина да научите и наистина да почувствате вятъра и дъжда на пазара.

Емоцията е голямо табу в системата за търговия. Не преследвайте покачването, когато сте на късо. Преследването на покачването и убиването на спада е нещо, което всеки инвеститор на дребно ще направи, така че щом нещо се покачи, когато няма подходяща входна точка Бъдете със сигурност не избирайте да влезете, защото вашето влизане е да носите стола седан за основната сила. Повдигането на стола седан означава, че дърпате пазара за основната сила, така че не използвайте емоционални избори, за да влезете на пазара с негодуващо отношение, дори и да изчакате малко по-дълго, защото емоционалната психология ще ви накара да се борите срещу основните силата и тенденцията, така че в този момент вие Неспособността да контролирате пазара ще доведе до провал.

Имаше инцидент с ликвидиране на 5,5 милиарда на фючърсния пазар преди. Защо го ликвидира? Защото не призна грешката си, съпротивляваше се на заповедта и стана емоционален. , но на финансовия пазар той е по-тънък от крака на мравка. Особено на фючърсния пазар, новодошлите не трябва да навлизат на фючърсния пазар всички наведнъж, тъй като натискът и рисковете, поети от фючърсния пазар, са много по-големи от тези на спот пазара.

Не обвинявайте пазара, че не следва вашите мисли и тенденцията, която задавате. Уважаването и почитането на пазара е най-важното за всеки, който влиза в контакт с финансовия пазар, защото пазарът винаги е прав и пазарът може да побере всичко. Това изречение Разбирането е, че не се борете срещу тенденцията, не се борете срещу пазара, ако пазарът каже, че върви надолу, трябва да следвате стъпките му, за да стигнете до къси позиции, и ако пазарът каже, че върви нагоре, вие трябва да следваш стъпките му, за да стигнеш дълго. Не се притеснявайте, когато нямаме способността да преценим дали пазарът ще се повиши или ще падне.Това е свързано с техническия анализ.

Манталитетът на истинския търговец е номер едно, управлението на парите е номер две, а технологията е номер три.

Има много видове технологии, но сред тези три фактора най-трудният е манталитетът, а най-лесният е технологията.

търговска дисциплина

За да се стандартизира концепцията, че всеки търговец нарушава собствената си търговска система по време на търговския процес. Често срещана грешка на търговеца:

1. Обичате да разпитвате за клюки в различни канали

Това е много често срещан манталитет на инвеститорите на дребно. Когато питате другите, вие се ангажирате с непосветен манталитет. Този манталитет е погрешен. Всеки съвет, даден ви от други, е препратка и вие трябва да имате свои собствени идеи. Не давайте сърцето си в ръцете на други хора.

2. Обичайно мислене

Когато нямате никакъв опит на мечи пазар и бичи пазар, когато сте на бичи пазар, вашето мислене винаги ще бъде дълго, купувайте и чакайте покачване, така че когато не можете да правите разлика между дълго и мечка, вие ще мислите на бичи пазар За да правите пари на бичи пазар и да губите пари на мечи пазар. Така че никога не насочвайте мисленето си в една посока. В процеса на преминаване през бичи пазар и мечи пазар винаги трябва да сте готови да се превърнете от бик в мечка и от мечка в бик. Обикновено мечката се обръща в бик.Необходим е голям цикъл, който в технологиите се нарича прераждане и историята ще се повтори. Когато мислите по един начин на мислене, ще бъде лесно за основната сила да използва вашето мислене, за да избере да ви прибере.Този вид мислене ще върне парите, които печелите.

3. Правете поръчки с пълни позиции

Всеки новодошъл основно ще направи грешка.Всеки ще си помисли, че поставянето на поръчки с пълни позиции или отварянето на голям ливъридж ще донесе повече печалби.Това е погрешно разбиране.

Задържайки поръчки с пълна позиция, когато посоката е правилна, има вероятност да загубите възможност за добавяне на поръчки. И когато тръгнеш в грешната посока, няма как да се спасиш, освен загуби.

В този момент нямате шанс да купите на ниска цена, за да намалите средната си цена. Ако загубите главницата си, губите и няма напрежение.

Следователно е табу в търговията, когато позицията е пълна!

4. Когато търговията е в конфликт с реалния живот, когато нямате време да правите поръчки, не правете поръчки твърдо

Поради строгия ред може да не сте в състояние да правите нещата добре в действителност и дори да загубите пари на пазара.

Например пазарът на виртуална валута е пазар T+0, 24 часа на ден и половината от ситуацията му се променя бързо, така че цената може да се промени за няколко минути или няколко минути.За тези, които нямат време за работа, ако Ако не можете да спрете загубата навреме, ще пропуснете най-добрата възможност и дори ще понесете загуба.

5. Изрично е забранено всеки да взема пари на заем, за да влезе на финансовия пазар

Заемането на финансовия пазар първо се отразява на вашия манталитет. Когато вашият манталитет се промени и сте нетърпеливи да направите печалба, вие вече губите пари. Когато не се успокоите да се изправите пред пазара, всичко, което можете да получите, е загуба.

какво е истински търговец

Трябва да имате настоятелно сърце и спокоен ум, както и ум с бърза честота на преобразуване на мисленето

Има малко звезди на финансовия пазар, а има много звезди. Десет години по-късно, ако попитате кой е името на човека, спечелил 300 Биткойна и хиляди лайткойни с 0,5 Биткойна, всеки може да забрави, но десетилетия по-късно, когато споменавате Бъфет и Сорос, все още помните този бог на акциите и майстор на късите продажби.

Истинският търговец трябва да отговаря на много условия. Спекулациите на пазара не са нещо, което всеки може да направи, защото спекулативният пазар е пряко свързан с търговията. Добрият търговец трябва да има добър търговски талант. Талантът е много важно понятие.

Когато сте на този пазар от десет години и не можете да правите стабилни доходи в продължение на двадесет години, каква причина имате да продължавате да правите това на този пазар, точно както искате да се влюбите, тръгвате след момиче, но това момиче не те харесва, можеш ли да я преследваш завинаги?

Добрият търговец е пряко свързан с таланта. Добрият търговец няма манталитета да се надява да забогатее за една нощ. Този манталитет е това, което той каза, когато ограбваше настроенията на целия пазар, но истинският търговец няма да има този манталитет.

Търговец на валута каза, че целта ми е да реализирам месечна печалба от 30% от главницата си и загуба от 5-10% от главницата. Ако реализирам печалба от 30% този месец, ще затворя всички позиции, а през останалото време, освен да уча, просто се наслаждавам на живота. Ето защо много търговци харесват този пазар, защото пазарът няма да ви направи винаги печеливши, нито ще ви позволи винаги да губите пари. Добра идея за търговия е да правите стабилни дългосрочни печалби, а не да забогатеете за една нощ. Ако забогатеете за една нощ, често не можете да задържите това богатство, защото може да не напуснете бързо пазара и да изберете да се установите и може да преследвате по-големи печалби.

Когато сте навън, не бързайте да влизате на пазара, трябва да си кажете, че съм навън, трябва да изчакам, чакането е много добър начин да влезете, защото само като чакате търпеливо можете да разгледате целия финансов пазар рационално и по-рационално Разгледайте цялата чиния. Питайте се всеки ден дали сте влезли на пазара, ако не, моля, изчакайте търпеливо. Чакането не носи непременно пари, поне няма да загубите пари. Но ако влезете на пазара на сляпо, може да не спечелите пари, но със сигурност ще загубите пари.

Когато навлизате на финансовия пазар, трябва да се запитате дали да се определите като спекулант, инвеститор или търговец, защото когато нямате талант за търговия или спекулативен талант, можете само да изберете инвестиционната област, за да реализирате печалби и да планирате дълго - срок.

Шест от десет истински търговци може да са разведени, а само един или двама от останалите четирима могат да правят пари. И сред тези двама души трябва да има жена. Разликата между жените и мъжете е, че те знаят какво да правят, докато мъжете често са по-алчни.

Така че, когато направите свое собствено позициониране и решите да бъдете търговец, трябва да започнете да изучавате систематично и да изберете да преглеждате пазара, когато уреждате печалбите си всяка седмица (прегледайте историческия пазар и консолидирайте усещането си за пазара). да коригирате манталитета си.

психология на дребно

Умствените практики на инвеститорите на дребно са същите. Когато пазарните настроения са развълнувани, основната сила трябва само да тласка вълните и да яде чипове във важни точки, а инвеститорите на дребно активно ще последват, а инвеститорите на дребно ще тласкат цената до точката, която основната сила иска да достигне , и тогава основната сила ще се разпредели лесно на високи позиции чипове.

Когато настроенията на пазара са високи, много хора ще бъдат заразени от настроенията на пазара и целият пазар ще бъде изпълнен с лудост, така че ще има много високи позиции и високите позиции ще бъдат нарушавани отново и отново.

След като преживеете голямо покачване, внезапен голям спад ще успокои целия пазар, точно като да бъдете заляти със студена вода, когато е много горещо, тогава пазарът ще се паникьоса и тогава инвеститорите на дребно ще се страхуват, че загубите им ще се разширят, A голям брой чипове в ръцете са разпродадени, но точките на пазара ще падат отново и отново, което ще прекъсне известна подкрепа, което ще засили цялата ситуация и също ще предаде вашия Litecoin на 25 юана.

Цените на валутите са неотделими от емоциите на пазара. Когато излизат партида след партида негативни или бичи бомби, инвеститорите на дребно на пазара по-често не могат да анализират и да мислят спокойно с рационален ъгъл и манталитет. Лесно е да се заразите според настроенията на целия пазар, така че основната сила да успее.

Няма проблем да поддържаме печалби, когато цената на валутата пада, но проблемът е, че трябва да преценим дали това е реален спад или умишлена паника, причинена от основната сила.

Например: преди известно време беше пусната новина, Bitcoin рансъмуер вирус, този вирус бързо се разпространи в света, в този момент големите световни медии се борят да излъчват Bitcoin, в този момент Bitcoin е признат от целия свят, много компютърът е заразен.В този момент, от гледна точка на страната, Bitcoin определено ще бъде определен като инструмент за пране на пари, но за цената на валутата, тъй като вирусът не може да бъде кракнат за кратко време, много хора плащат за важни документи. Възнаграждение, в този момент тези хора определено ще купуват Биткойни на пазара на Биткойни. От 25 май цената на Биткойните беше допълнително изтласкана до исторически върхове. От 18888 до 19000. Така че трябва да тълкуваме тази новина правилно. Разбира се, когато Биткойнът е признат от някои страни, тази новина е за разширяване на глобалната осведоменост за Биткойн. Разбира се, последствията не трябва да обмисляме ние, а за страната.

През юни страната ще регулира Биткойн, което може да е лошо в краткосрочен план, но е наистина добре в дългосрочен план, защото когато страната регулира, тя не забранява изрично Биткойн, което е точно това, което положителната страна признава с друго отношение Биткойн. Следователно, когато се сблъскаме с новини, трябва да мислим рационално за новините.

Когато можем да използваме разумно психологическия анализ и техническия анализ, можем да избегнем рисковете и да увеличим максимално печалбите. Бъфет каза, че излизам, когато пазарът е в кулминацията си, и влизам, когато е най-ниският. Причината е много проста, но много малко хора наистина могат да го направят.

Когато пазарът се паникьосва, като например когато Litecoin беше намален наполовина преди известно време, пазарът е изпълнен с чувството, че Litecoin ще върви надолу и Litecoin ще достигне 80, а когато Litecoin достигне 250, пазарът е пълен с Litecoin 800, така че когато тази болезнена психология навлезе във всички, е лесно да загубят рационалността си. Хладната глава е магическото оръжие за победа.

Последното изречение обобщава, че инвестицията е рискована и трябва да сте внимателни, когато навлизате на пазара.

Сега се надявам всички да помислят върху трите въпроса в началото.

Когато имате достатъчно време и енергия, искате да инвестирате, спекулирате и търгувате, тогава можете да разграничите фондовете.

Вземете 50% от средствата за инвестиране, 30% от средствата за спекулации на различни платформи и 20% от средствата за избор на реални транзакции на този пазар с манталитета да губите пари по всяко време. Защото наистина съществува пазар, който може да загубите парите си по всяко време. Разбира се, ако 20% от средствата могат да ви позволят да платите достатъчно обучение, си струва.

Трите области на финансовия пазар

монета в ръка, монета в сърце

Има пари в ръката, но няма пари в сърцето

Без пари в ръката, без пари в сърцето

Крайното състояние е да напусне финансовия пазар

В света има хиляди виртуални валути, а на пазара има стотици, така че е невъзможно да се проучат всички

Първо, трябва да сте наясно с финансовото си състояние и да използвате част от средствата в дългосрочен план, защото в дългосрочен план можете да спечелите пари най-лесно.

Второ, не търгувайте често Колкото повече правите, толкова повече грешки ще правите.

Можете да спечелите N 100% в живота си, но можете да загубите само един 100%

Следователно вашето съотношение печалба/загуба е концепция, която не е правопропорционална в живота. Надявам се всички да обърнат внимание на това.

Трето, научете се да чакате, защото чакането може да ви накара да разберете повече за това кой сте и какво искате да правите.

Надявам се, че това, което казах, е полезно за вас, не е лесно да се създаде, благодаря ви за харесването и препращането!

Публикацията: "Опит в търговията с валута: Помислете защо не можете да правите пари в този кръг?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!