Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Пауъл: Още две повишения на лихвите

Мъск каза: Подгответе се за битка в клетка със Зукърбърг. Зукърбърг отговори директно: Изпратете ми адреса. Мъск спомена „Октагона на Лас Вегас“. Говорител на Meta каза, че Зукърбърг е сериозен. Meta планира да стартира платформа, която да съперничи на Twitter. Сложната бизнес конкуренция често изисква прости решения.

Обратно към темата:

Комитетът по финансовите услуги на Камарата на представителите на САЩ ще гласува през юли законодателство, насочено към създаване на по-ясен път за преминаване на цифровите активи от ценни книжа към стоки и разработване на цялостна рамка за стабилни монети. Fidelity добави повече от 747 000 акции на Microstrategy stock MSTR през първото тримесечие, в момента на стойност около 247 милиона долара. BlackRock добави 14 923 акции на Microstrategy stock MSTR към нетния си дял от 61,3015 акции през първото тримесечие. Credit Agricole и CACEIS, подразделението за обслужване на активи на Santander, са се регистрирали при френските регулатори, за да предлагат попечителски услуги за криптовалути. Общоевропейската платформа за търговия с ценни книжа стартира Биткойн ETF, стартиран от френската инвестиционна компания Melanion Capital.

Neutr, инфраструктурна компания за интелигентни договори на Cosmos, завърши финансиране от 10 милиона долара. Maverick Protocol, DeFi инфраструктура, завърши стратегически кръг от $9 милиона на финансиране. Данните на Glassnode показват, че общата стойност на депозитните договори за ETH 2.0 е достигнала 24449306ETH, което е рекордно високо ниво. MakerDAO завърши закупуването на повече от 700 милиона щатски долара в съкровищни ​​облигации на САЩ, а общите притежания на облигации надхвърлиха 1,2 милиарда щатски долара Целта на инвестирането в облигации е да се увеличи експозицията към нискорискови и високоликвидни традиционни активи. Резервният фонд на USDC, управляван от BlackRock, рестартира закупуването на държавни облигации на САЩ и започна да натрупва директни притежания на държавни облигации на САЩ. Споразуменията за обратно изкупуване ще бъдат запазени като част от резерва.

Пауъл повтори сигнала си за повече повишения на лихвите! #Биткойн устоява!

XEROF, швейцарска компания за финансови услуги, стартира Сертификат за активно попечителство (AMC) на стойност 100 милиона долара Диверсифицирайте инвестициите си в криптирани активи. Vijay Ayyar, ръководител на международните пазари в платформата за криптовалута CoinDCX, каза: Поредица от съобщения за спот Биткойн ETF приложения, издадени от големи институции, възстановиха възходящите настроения на канадския пазар и видяхме, че тази тенденция се движи повече от чистите спот покупки . Изпълнителният директор на CryptoQuant Ки Йънг Джу каза, че базираният на TRON TUSD върху Bn е инжектирал 1 милиард долара на пазара на Биткойни. 1 милиард долара TUSD бяха депозирани в Bn преди седмица с купувачна сила от стари китове или азиатски субекти. Bakkt публикува констатациите от своето „Проучване на потребителските нагласи на криптовалутите в САЩ на две години“, проучване сред повече от 2000 американски потребители, които притежават или използват криптовалути. Въпреки неотдавнашните сътресения на пазара на криптовалути, цялостното обмисляне на покупката на собствениците на криптовалути остава стабилно на 84%, като 48% от анкетираните посочват, че интересът им към закупуване на криптовалути не се е променил, а 30% са увеличили интереса.

Фестивал на драконовите лодки Анканг. В сряда и четвъртък Пауъл даде показания в Камарата на представителите. Пауъл каза: Ако икономиката се представи според очакванията, 2/3 от комисията смятат, че е подходящо лихвените проценти да се повишат още два пъти тази година; Прогнозите на Фед показват някои намаления на лихвените проценти през следващата година, в зависимост от икономиката; ние сме много близо до цел за лихвен процент, но би било разумно да действаме предпазливо, не искаме да повишаваме лихвените проценти твърде много; мисля, че с малко увеличение на безработицата се очаква инфлацията да продължи да намалява; решението от миналата седмица беше да се върви напред по-бавно върви напред. Федералният резерв "спря" повишаването на лихвените проценти този месец и започна да изследва връзката между икономиката, инфлацията и лихвите, но не изключи възможността за повишаване на лихвените проценти по-късно и "само" проследи данните.

Този месец Федералният резерв също се появи като първият член на гълъба, който призовава за прекратяване на повишаването на лихвените проценти Бостик каза: Фед трябва да запази лихвените проценти на текущите нива поне до края на годината, за да прецени по-добре въздействието на агресивните лихвени проценти повишения на икономиката на САЩ. Bostic вярва, че лихвените проценти са достатъчно високи, за да предизвикат забавяне на икономиката и трябва да избегнат дълбока рецесия. От текущия общ процент на инфлация (CPI 4%) и избора на Фед за "пауза" може да се види, че няма място за рязко покачване на лихвените проценти. Текущият лихвен процент е 5,25%, 5,5-5,75% пик и ще има повишение на лихвения процент следващия месец по подразбиране и след това въведете крайното обратно броене, с вероятност повече от половината да приключи в края на следващия месец. Наскоро гигантите също се борят да предприемат действия и да започнат да оформят пазара на криптиране. Fidelity и BlackRock не само кандидатстваха за Биткойн спот ETF, но също така увеличиха притежанията си в акциите на Microstrategy. Те вече индиректно държаха Биткойн. Те използваха стотици милиони долари средства, за да стоят на опашка, мисля, че сега е подходящият момент за криптиране на оформлението. Обикновените хора, ако не се противопоставят на гигантите, също могат да се радват на дивидентите от упоритата си работа.

Помолете стареца за краткосрочен съвет, но той не може да даде съвет. В краткосрочен план тези институции може все още да планират начини за навлизане на пазара, така че краткосрочните предложения не са много значими. По отношение на работата, миналата седмица старецът смяташе, че цената на Биткойн е твърде висока, защото цената на Биткойн не беше много надолу, но цената на вилата беше ниска, защото вилата беше нарязана наполовина през в краткосрочен план, така че старецът избра да увеличи позицията си във вилата миналата седмица. След като информацията за ETF на BlackRock излезе, старецът добави още малко. (Винаги има отговори в зоната за коментари) Тъй като не е сигурен, старецът може да купува само на партиди и да продава на високи цени след няколко намаления на лихвените проценти. BlackRock, Fidelity, Invesco и други институции ще се опитат да обяснят по най-добрия начин техните клиенти Истории, които насърчават търсенето на пай. Честит фестивал на драконовите лодки, починете си рано.

Публикацията на Роберт Петров: "Пауъл: Още две повишения на лихвите" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!