Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Пазарът на алткойн се подготвя за отключване на токени за $250 милиона: Предстои спад на цената?

Пазарът на алткойн се...
Пазарът на алткойн се подготвя за отключване на токени за $250...

Пазарът на алткойн се подготвя за потенциален спад на цената, тъй като събитията за отключване на токени за $250 милиона се задават следващата седмица: Ето какво трябва да знаете

Тъй като пейзажът на криптовалутите се подготвя за значително сътресение, предстоящите събития за отключване на токени, планирани между 27 февруари и 1 март, са готови да инжектират на пазара токени за криптовалута на стойност близо $250 милиона. В скорошен туит Token Unlock разкри предстоящото пускане на токени от осем видни алткойн проекта, сигнализирайки за потенциална низходяща тенденция на пазара.

Преглед на събитията за отключване на токени

Avalanche (AVAX) се подготвя за отключване на токени за $400 милиона, очаква се повишена волатилност

Планирано да се разгърне следващата седмица, тези събития за отключване на токени включват забележителни проекти, включително Yield Guild Games (YGG), SingularityNET (AGIX), Sui, Optimism (OP), Prime, Manta Network, dYdX и ZetaChain. Процесът на отключване обаче варира в различните проекти, като варира от 0,35% до 5,57% от съответните им оборотни доставки.

Ключови събития и въздействие върху цените на алткойн

  1. Yield Guild Games (YGG) : Отключване на 16,69 милиона YGG токена на стойност $8,62 милиона на 27 февруари, което представлява 5,57% от циркулиращите доставки.

  2. SingularityNET (AGIX) : Отключване на 8,97 милиона AGIX токена на стойност $6,25 милиона на 28 февруари, съставляващи 0,71% от циркулиращите доставки.

  3. Sui : Отключване на 4 милиона SUI токена на стойност $6,96 милиона на 29 февруари, еквивалентно на 0,34% от циркулиращите доставки.

  4. Оптимизъм (OP) : Отключване на 24,16 милиона OP токена на стойност $88,42 милиона на 29 февруари, съставляващи 2,52% от циркулиращите доставки.

  5. Echelon Prime (PRIME) : Пускане на 1,66 милиона PRIME токена на стойност $20,56 милиона на 29 февруари, което представлява 4,89% от циркулиращото предлагане.

  6. Manta Network : Отключване на до 1,87 милиона MANTA токена на стойност $6,20 милиона на 1 март, което представлява 0,74% от циркулиращите доставки.

  7. dYdX : Пускане на 33,33 милиона DYDX токена на стойност 98 милиона долара на 1 март, съставляващи 1,09% от предлагането в обращение.

  8. ZetaChain : Изхвърляне на 5,29 милиона ZETA токена на стойност $13,18 милиона на 1 март, добавяйки 2,24% от циркулиращото предлагане на пазара.

Отговор на пазара и потенциална нестабилност на цените

Отключването на токени традиционно води до повишен натиск за продажба на алткойни, което често предизвиква мечи настроения на пазара. Въздействието е особено изразено, когато токените отключват повече от 3% от циркулиращите си доставки, което води до забележими корекции на цените. Следователно търговците се съветват да следят отблизо тези събития, тъй като те могат да предизвикат значителна нестабилност на цените. Онези, оборудвани с проактивни стратегии и задълбочена подготовка, могат да разкрият доходоносни възможности за търговия на фона на очаквания пазар

Публикацията на Николай Кръстев: "Пазарът на алткойн се подготвя за отключване на токени за $250 милиона: Предстои спад на цената?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!