Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

PEPE: Ако биковете задържат тази подкрепа, рали е възможно

Могат ли биковете да се възползват от повторния тест на важното ниво на подкрепа, за да се съберат отново, или продавачите ще разширят своето мече доминиране?

  • Цената е на ключово ниво на подкрепа, тъй като мечките се стремят да разширят своето господство.

  • Увеличено предлагане на борсите, което предполага повишен натиск за продажба.

Натискът от продажба върху Pepe [PEPE] се засили, след като мечките превърнаха подкрепата от $0,00000151 в съпротива. Това предполага, че слабостта на купувачите може да окаже значително влияние върху дългосрочното ценово действие на PEPE.

Междувременно, последните 48 часа бяха влакче за пазара на криптовалута. По време на публикуване Биткойн [BTC] се повиши от $28 900 до $30 000, преди да падне отново до ценовото ниво от $29 000.

Тъй като движението на BTC има малко влияние върху PEPE, ценовото действие на това ключово ниво на подкрепа може да държи ключа към следващото ценово действие на memecoin.

Мечките търсят да разширят господството си

Мечките поеха контрола над ценовото действие, след като възходящият импулс на PEPE достигна голямо препятствие в ценовата зона от $0,00000186. Между 14 и 24 юли PEPE падна с 20%, достигайки нивото на подкрепа от $0,00000151. Възходящата защита на това ниво беше бързо разрушена от още 20% спад до ключовото ниво от $0,00000121.

PEPE: Ако биковете задържат тази подкрепа, рали е възможно

Ценовата зона от $0,00000121 е от решаващо значение за биковете, тъй като последното възходящо рали трябва да обърне това ниво за устойчиво покачване. Ако биковете изоставят това ниво, PEPE може да достигне ново годишно дъно между $0,00000080 и $0,000001.

Китовете предполагат, че PEPE се натрупва на ниски цени, въпреки мечата доминация, подчертана от ценовата диаграма.

Неотдавнашен доклад подчерта огромно изтичане на 677 милиарда PEPE токени от големи борси. Ако тенденцията на натрупване продължи, се очаква биковете да отскочат от тази подкрепа.

90d средна възраст на монетата спада

Показателят PEPE във веригата на Santiment показва намаляване на 90-дневната средна възраст на монетата. Спадът намекна за увеличен поток между адресите, което предполага, че търговците може да се подготвят за ново разтоварване.

Тясно свързано, има увеличение на предлагането на борсите, което показва къде се прехвърлят токени. Увеличаването на борсовото предлагане може да доведе до допълнителен натиск върху продажбите.

Ако цената спадне още повече от медийното ниво, цената може да достигне $0,000001. Това е мястото, където започна предишното рали в средата на юни и купувачите се надяват на подобен резултат.

Публикацията на Николай Кръстев: "PEPE: Ако биковете задържат тази подкрепа, рали е възможно" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Николай Кръстев

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!