Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Pepe Coin води възстановяване на крипто; Цената на PEPE скача с 5%

Крипто екосистемата е в режим на възстановяване след бурна седмица, в която досега над 1 милиард долара бяха премахнати от пазара. Въпреки че това възстановяване се подхранва от Биткойн (BTC), чиито загуби се свиват към момента на писане, възходящите движения на PEPE също подхранват потенциалния подем на алткойните.

Интригата на PEPE няма край

PEPE сменя собственика си на цена от $0,000001134, след като избра цели 5% през последните 24 часа. Рязкото възстановяване на популярния мемекойн беше подкрепено от масовото приемане на токена от китовете. Стабилното натрупване на токена е една от най-силните му характеристики, която много анализатори смятат, че ще помогне за връщането на токена обратно към печелившите му пътища.

Ценова диаграма PEPE. Източник: Coingape/HighCharts

Въпреки че няма начин да се измери как ще се оформи цената на PEPE в краткосрочен до средносрочен план, фактът, че повечето китове държат чантите си, е очевиден като ход за поддържане на устойчивостта на мемекойна, независимо от тенденциите. на пазара по всяко време.

Pepe Coin води при възстановяване на крипто, скокове с 5%: Ще отмени ли още една нула?

PEPE е летец от дълго време и с високата си склонност към масивна възвръщаемост на инвестициите, неговата привлекателност в дългосрочен план е все още висока. Оценяването на PEPE заедно с основните му съперници в екосистемата на мемекойн е друг важен начин за предварителна оценка на потенциалното му представяне в краткосрочен план.

Според данните във веригата печалбата на PEPE от началото на годината (YTD) е нараснала с 1897%, докато тази на SHIB е фиксирана на загуба от 0,14%. Същите загуби изостанаха от Dogecoin (DOGE), чиято печалба от началото на годината е фиксирана на минус 9%, което прави PEPE най-атрактивната опция от триото.

Препоръчани статии

Ще бъде ли отменена нула?

PEPE демонстрира своята устойчивост и готовност за скок в сравнение с общия пазар на алткойни. Въпреки това, възможността мемекойнът да отмени още една нула от текущата ценова точка е почти трудна в краткосрочен план, освен че се регистрира непредвидено масово ценово рали.

Като цяло PEPE остава един от най-добрите токени в списъците за наблюдение на много търговци до края на уикенда и през следващата седмица.

Публикацията на Тодор Цонев: "Pepe Coin води възстановяване на крипто; Цената на PEPE скача с 5%" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Тодор Цонев

Топ крипто новини

Ethereum (ETH) из...
Ethereum (ETH) изненадва инвеститорите с възходящ импулс

Ethereum изненадва инвеститорите с възходящ импулс: поглед към $4K Ethereum (ETH) хвана инвеститорите неподготвени, тъй като цената му набра...

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!