Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Потенциалното кратко свиване на DeFi Altcoin след експлойт от $41 милиона

Забележителна фигура в крипто света привлече вниманието към потенциална повратна точка за алткойн проект, наскоро засегнат от зашеметяващите хакване на стойност 41 милиона долара. Credible Crypto, влиятелен анализатор под псевдоним със значителни последователи в Twitter, хвърли светлина върху ситуацията около Curve (CRV), платформа за децентрализирано финансиране (DeFi). Тъй като родният токен на платформата се движи близо до текущата си оценка, анализаторът подчертава нарастващия интерес към къси позиции и повишава перспективата за предстоящо свиване на къси позиции – пазарен сценарий, който може да предизвика значителна нестабилност на цените.

Анализиране на потенциала за кратко свиване: Credible Crypto завладя своята аудитория от 343 200 души в Twitter, като се задълбочи в сложността на Curve (CRV) и сегашното му затруднение. Анализаторът посочва значителен скок в късия интерес около DeFi токена. Същината на въпроса се крие в потенциалните последствия, ако CRV токенът не успее да се оттегли още повече от съществуващата си ценова точка. Анализаторът очертава концепцията за кратко свиване, като изяснява, че този пазарен феномен възниква, когато търговците, които са взели назаем актив на определена цена, очаквайки низходяща спирала, са принудени да изкупят обратно заетите активи поради непредвидено покачване на цената. Този каскаден ефект води до засилени ралита, което допълнително засилва динамиката на пазара.

Прозрения на Credible Crypto: В скорошния си анализ Credible Crypto изразява мнение, „Ескалацията на късите лихви на тези нива е забележителна. Въпреки че изглежда, че допълнителен низходящ замах е логичната траектория, имайки предвид консенсусните настроения, значителният къс лихвен процент може да проправи пътя за неочаквано свиване в обратна посока, ако скоро не се появи движение надолу.“ Анализаторът очаква период на интриги през следващите дни, като подчертава потенциала за определящи пазара промени.

Патовата ситуация на цените на Solana: Бум на DeFi срещу заплаха от кратко свиване

Технически анализ и прогнози: Credible Crypto се задълбочава в техническите подробности, прогнозирайки потенциален спад в стойността на CRV от сегашните $0,59 до $0,49, което означава забележимо намаление от 17%. Използвайки теорията на вълната на Елиът - методология, съсредоточена върху разпознаването на тенденциите в цените на активите чрез пет вълнови модели - анализаторът стига до тази прогнозирана цел. Въпреки това, анализаторът смекчава тази прогноза, като подчертава продължаващите несигурности след последните събития, включващи CRV.

„Въпреки че скорошните събития около CRV може да се уталожат, ние трябва да обърнем внимание на няколко оставащи променливи, преди да се съсредоточим изключително върху диаграмите. Тези фактори вероятно ще намерят решение през следващите 48-72 часа“, заявява Credible Crypto. Анализаторът набляга на предпазлива перспектива, предполагайки, че текущият низходящ тренд може още да не е достигнал своя край. Credible Crypto наблюдава потенциала за тласък към долния диапазон, по-специално ЗЕЛЕНАТА зона, в класациите.

Предистория на скорошния експлойт: Curve се сблъска със значителна неуспех, когато разкри уязвимост, свързана с езика за програмиране Vyper 0.2.15. Този пропуск в сигурността доведе до използването на няколко ликвидни пула в рамките на платформата. Последиците накараха засегнатите потребители да изтеглят средствата си. BlockSec, водеща фирма за инфраструктура за сигурност на блокчейн, изчислява, че експлойтът е довел до зашеметяваща кражба над 41 милиона долара.

Докато крипто общността наблюдава разгръщащите се събития около CRV и неговите потенциални пазарни промени, взаимодействието между кратък интерес, технически анализ и скорошни уязвимости подготвя сцената за интригуващ и потенциално ключов период в траекторията на алткойна.

Публикацията: "Потенциалното кратко свиване на DeFi Altcoin след експлойт от $41 милиона" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!