Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за август: Какви са събитията на ниво S през август и къде са съответните възможности?

1.Базова верига

Стартирането на Basechain беше неочаквано. Въпреки това, поради заключението, което направих в предишния инцидент с Поли — рискът от земното куче става все по-голям и по-голям, не участвах активно в земното куче на Basechain и веднъж завидях на играчите на земното куче, които забогатяха. Но в крайна сметка аз не участвах.

Моите очаквания за Basechain все още са $OP $VELO и аз също купих някои и направих няколко замаха.

Друго нещо, на което си струва да се обърне внимание, е дали има някакви възможности за ранната екология на Basechain, но досега не е имало достатъчно добро споразумение, нека да разгледаме.

2. ШИБ

Възможностите на Shib са фокусирани върху стартирането на Layer 2 (срещата на върха ще бъде обявена скоро и разработчиците също споменаха, че ще бъде пусната в близко бъдеще). Сигурно е твърде късно да се реагира сега, защото $BONE се повиши много, но $LEASH изглежда все още има потенциално пространство и цената му сега е почти същата като моята цена за покупка по това време.

В момента SHIB Layer2 няма какво да копае дълбоко. С текущата Layer2 война до момента, Shib Layer2 няма очевидна конкурентоспособност. Често е време да се оттеглим, преди добрите новини да ударят земята.

3.GNS

Обръщам голямо внимание на надграждането на $GNS до овластяване на собствени токени. Преди това екипът на GNS ще получава 16% от приходите от протокола, но сега, за да насърчи растежа на $GNS, $GNS ще изсече допълнителни 1 милион бройки (доставка +3,3%) и ще ги даде на екипа. може да заложи само $ в рамките на една година GNS (отборът преди това притежаваше 1,27 милиона $GNS).

И за да коригира и компенсира приходите на GNS NFT BOT, екипът също ще издаде допълнителни 3,36 милиона $GNS (предлагане +11%), за да ги мотивира (6-месечно линейно придобиване, отстъпка за незабавно изкупуване от 25%). Наградата за играчите на $GNS също ще бъде коригирана от 33% на 61%. Това ще стане през септември.

Какви събития си струва да се отбележат през август? Къде са съответните възможности?

4.Frax Finance

Основателят на Frax каза преди, че Frax v3 ще бъде пуснат в рамките на 30 дни, което означава, че продуктът ще бъде пуснат през август. Но мисля, че v3 може да не е в състояние да реши текущия проблем с приходите на Frax. По-конкретно, зависи от производителността на продукта v3 след стартирането му. Ако производителността на данните е средна, $FXS все още може да бъде добър начин за приземяване.

В бъдеще Frax ще внедри и продукти frxETH v2 и Fraxchain, но най-важното е да видим дали пазарът ще плати за това. Следването на тенденцията и разбирането на разказа е това, което екипът на Frax умее най-добре. Стратегията за RWA, която Frax ще обяви следващата, също е във фокуса на моето внимание.

5.BN Launchpool- $SEI & $CYBER

6. $LTC - Халвинг събитието ще се проведе на 4 август.

7. GMXO - v2 може да бъде пуснат през август. на

8. Evmos - 2.0 ще бъде пуснат на 2 август и Tokenomics ще бъде променен и подробностите трябва да изчакат допълнителни подробности от длъжностното лице.

9. $SSV -Часът за стартиране на основната мрежа може да бъде обявен днес.

10. Spartadex - $SPARTA ще бъде пуснат на 3 август, приятели, които са виждали моето алфа обаждане преди, трябва да знаят. Купих NFT, за да спечеля еърдропа, а NFT също има печалба (50%-100%) и продажбата му предварително също е добра сделка. Въпреки това избирам да залагам на airdrop, което може да спечели повече. на

11. Lootbot — TG BOT, еърдроп за грабежи на пълен работен ден, скоро ще пусне платена версия и $LOOT доход дивидент и други функции.

Публикацията: "Прогноза за август: Какви са събитията на ниво S през август и къде са съответните възможности?" се появи първо в Крипто Новини Бг

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: KriptoNovini.Bg

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!