Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Прогноза за цената на Dogwifhat (WIF): Може ли меме монетата да се повиши след скорошна активност на китове?

Прогноза за цената на...
Прогноза за цената на Dogwifhat (WIF): Може ли меме монетата да се...

Пазарни перспективи за Dogwifhat (WIF) на фона на положителни настроения

Текуща пазарна динамика

Пазарът на криптовалути изпитва положителна атмосфера, главно поради потенциалното одобрение на спот Ethereum ETF. Този оптимизъм оказва влияние върху различни сектори, включително мем монети. По-конкретно, базираната на Solana мем монета, Dogwifhat (WIF), е виждала колебания в цената си. След като достигна връх от $3,6799 през май, цената на WIF спадна с приблизително 20%. Има обаче леко възстановяване, което предизвика въпроси относно потенциала за възходящо движение.

Дейност на китовете и пазарна стойност

Пазарната стойност на базираните на Solana мем монети, включително WIF, се увеличи с над 5% през последните 24 часа, достигайки 8,75 милиарда долара. Движенията на китовете са изиграли значителна роля в това увеличение. Трябва да се отбележи, че Lookonchain откри натрупване на китове в WIF на 22 май, точно преди увеличение на цената. В сряда WIF се покачи до $3,28 на Binance, повлиян от положителното настроение около одобрението на Ethereum ETF и възходящите тенденции на по-широкия пазар.

Въздействие на продажбите на китове

Въпреки положителното настроение, продажбите на китове повлияха на цената на WIF. Според Lookonchain инвеститорите и китовите портфейли, които натрупаха WIF на 22 май, започнаха да вземат печалби в четвъртък. Например, кит, идентифициран като „37reKQ“, продаде 2,36 милиона WIF токена за приблизително 7,44 милиона USD монети (USDC) на средна цена от $3,155, намалявайки стойността на WIF с 6%. Друг голям инвеститор продаде 500 774 WIF за 1,47 милиона USDC на средна цена от $2,94, като печели с всяка продажба. Тези продажби доведоха до нестабилност и временно потиснаха цената на WIF.

Технически анализ и бъдещи прогнози

Индикатор MACD

Прогноза за цената на Dogwifhat (WIF): Може ли мемекойна да се възстанови след спад от 15%?

Метриката за конвергенция на подвижната средна (MACD) подкрепи възходяща теза за WIF, като пресече сигналната линия на 22 май. Този технически индикатор предполага потенциален възходящ импулс.

Ценови цели

WIF има за цел да се върне към своя връх от $3,28, който достигна на 22 май. Местният връх от $3,6799 на 6 май остава значително ниво на съпротива. Пробивът над $3,28 може да означава силна възходяща тенденция, потенциално достигаща или надвишаваща предишния връх.

Нива на подкрепа и съпротива

  • Ниво на поддръжка: В случай на пазарна корекция, WIF може да се върне до най-ниското ниво на поддръжка от $2,42, регистрирано на 19 май.
  • Ниво на съпротива: Основното ниво на съпротива, което трябва да наблюдавате, е местният връх от $3,6799.

Заключение

Въпреки че пазарът за WIF остава нестабилен, положителните настроения, водени от потенциалното одобрение на спот Ethereum ETF и неотдавнашната активност на китовете, предполагат, че има място за растеж. Инвеститорите трябва да наблюдават технически индикатори като MACD и ключови нива на подкрепа и съпротива, за да управляват тази волатилност. Следващите няколко седмици ще бъдат от решаващо значение за определянето дали WIF може да поддържа възходящата си инерция и да постигне нови върхове.

Публикацията на Роберт Петров: "Прогноза за цената на Dogwifhat (WIF): Може ли меме монетата да се повиши след скорошна активност на китове?" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Роберт Петров

Топ крипто новини

Одобрението на Et...
Одобрението на Ethereum ETF се очертава: Ще тласне ли Ethereum до нови върхове като Биткойн?

ETF за криптовалута: Трансформиращо влияние върху пазара Спот Биткойн ETF: разтърсващ пазар Одобрението на спот Биткойн ETF на 10 януари...

Прогноза за ценит...
Прогноза за цените на Shiba Inu (SHIB): Активността на китовете намеква за възходящ дългосрочен потенциал

Shiba Inu (SHIB) китове и пазарни тенденции Преглед на дейността на китовете Последните данни във веригата показват забележителна...

Анализ на цената ...
Анализ на цената на Биткойн: Ключови прозрения от Zero Ika за краткосрочно бъдеще

Анализ на Биткойн пазара: прозрения и бъдещи прогнози В последните разработки Биткойнът показа значително движение, привличайки вниманието на...

Прогноза за ценат...
Прогноза за цената на Биткойн: Супер бичи бягане до $82 000? Прозрения на анализатор и как да се подготвим

Бичият потенциал на Биткойн: Анализатор прогнозира супер бичи бяг до $82 000 Пазарът на криптовалути, известен със своята волатилност и...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!