Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Ревът на Биткойн биковете: анализаторите гледат към целева цена от $140 000 до юли на фона на халвинга

Ревът на Биткойн...
Ревът на Биткойн биковете: анализаторите гледат към целева цена от...

Биткойн, готов за метеоритен възход: Анализаторите прогнозират цена от $140 000 до юли

Докато Биткойнът се подготвя за дългоочакваното събитие за халвинг и регулаторната яснота привлича, пазарът се подготвя за потенциален скок, като анализаторите, ръководени от мистериозния TechDev, рисуват ярка картина. Според TechDev и неговия екип, стойността на Биткойн може потенциално да се удвои от сегашните си $72 000 до зашеметяващите $140 000 до юли, предвещавайки безпрецедентна възходяща траектория.

Смелият призив на Bollinger Band

Вълнението отеква из целия пазар, тъй като известната лента на Болинджър сигнализира за потенциалната траектория на стремително изкачване на Биткойн, надминавайки предишния си връх за всички времена преди предстоящото преполовяване. Въпреки че лентите на Болинджър предлагат ценна информация, те представляват само един от многото технически индикатори, по-скоро реактивни, отколкото предсказващи. Тяхната неотдавнашна индикация за Биткойн, затварящ два последователни месеца над горната лента, намеква за условия на свръхкупуване, макар и с различна надеждност, особено на нестабилни пазари.

Перспективата? Оптимистично!

Присъединявайки се към хора на оптимизма, Антъни Скарамучи, главен изпълнителен директор на SkyBridge Capital, предвижда Биткойнът да се изкачи до нови висоти от $170 000 в рамките на текущия цикъл. Той дори се осмелява да си представи бъдеще, в което Биткойн управлява половината от стойността на глобалния пазар на злато, потенциално скоквайки до $400 000 за BTC.

Биткойн: Очакванията нарастват за целева цена от $170 000 на фона на исторически пробив преди халвинга

Оптимизмът на Scaramucci произтича от неотдавнашното одобрение на спот Биткойн ETFs, очаквайки повишено търсене от страна както на дребно, така и на институционални инвеститори. Тези ETF вече са привлекли над 12 милиарда долара входящи потоци, което означава нарастващ интерес към Биткойн като значителен клас активи.

Предстоящият бум на крипто

Междувременно главният изпълнителен директор на Ripple, Брад Гарлингхаус, рисува своя собствена картина на предстоящата експлозия на крипто, прогнозирайки, че целият крипто пазар може да удвои стойността си, достигайки зашеметяващите 5 трилиона долара до края на годината. Гарлингхаус подчертава няколко фактора, движещи тази оптимистична перспектива, включително наближаващото събитие за преполовяване, исторически свързано с повишено търсене и скокове на цените.

Освен това той подчертава значението на регулаторните разработки, които биха могли да легитимират крипто активи и да привлекат повече институционални инвеститори. Гарлингхаус също посочва нарастващата популярност на Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF) като друг катализатор за по-широко приемане на крипто, което прави потенциала на Биткойн по-достъпен за по-широк кръг инвеститори.

Очакването е по-високо от всякога!

Остават по-малко от две седмици до събитието за преполовяване на Биткойн, вълнението обхваща пазара, тъй като участниците с нетърпение очакват потенциалното му въздействие върху бъдещето на криптовалутата. Докато очакванията нарастват, анализаторите и инвеститорите са готови за това, което може да бъде преобразуващ период в пътуването на Биткойн.

Публикацията на Светлана Петкова: "Ревът на Биткойн биковете: анализаторите гледат към целева цена от $140 000 до юли на фона на халвинга" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Светлана Петкова

Топ крипто новини

Скорост и стойнос...
Скорост и стойност на мрежата на Solana: Анализ

Скоростта и стойността на мрежата на Solana: Задълбочен анализ Светът на криптовалутите е обсебен не само от цените, но и от скоростите и...

Биткойн показва п...
Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга

Биткойн показва признаци на съживяване след халвинга: Ще продължи ли да расте? В средата на март Биткойнът обнови своя рекорд за всички...

Одобрение на Ethe...
Одобрение на Ethereum ETF: въздействие върху пазара, експертни мнения и прогнози за цените

Потенциално въздействие на спот одобрение на Ethereum ETF: Готовност на пазара и реакция на цената Коефициенти за одобрение за Ethereum ETF...

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!