Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Robinhood разширява крипто предложенията в Европа

Robinhood разширява...
Robinhood разширява крипто предложенията в Европа

Robinhood официално стартира търговия с криптовалута в Европа; Изчерпателен преглед

В стратегически ход, насочен към разширяване на глобалното си присъствие, Robinhood, популярната онлайн брокерска платформа, официално стартира своята функция за търговия с криптовалута в Европа. Това разширяване бележи значителна стъпка отвъд Съединените щати, отразявайки ангажимента на Robinhood да предоставя цялостно изживяване при крипто търговия за потребителите по целия свят. Ето какво трябва да знаете за новото крипто приложение на Robinhood в Европа.

Основни характеристики на приложението за крипто търговия на Robinhood:

  1. Избор на токени и планове за разширяване : Най-новият крипто продукт на Robinhood позволява на европейските потребители да купуват, продават и държат над 25 токена, включително видни криптовалути като Bitcoin, Ethereum, XRP, Cardano, Solana и Polkadot. Платформата има амбициозни планове да разшири още своя избор от токени, като въведе допълнителни криптовалути и активира функции като прехвърляне на токени и залагане до 2024 г.
  2. Достъпна платформа: Приложението Robinhood Crypto е достъпно за лица в Европа на възраст 18 и повече години, в сила от 7 декември. Предлага се както на устройства с iOS, така и на Android, като осигурява лесно за потребителя и широко достъпно изживяване при крипто търговия.
  3. Без такси за търговия и отстъпки: Една от забележителните характеристики на крипто приложението е липсата на такси за търговия. Потребителите също така ще получават процент от месечния си обем на търговия обратно в Биткойни, подобрявайки цялостното предложение за стойност. Приложението прозрачно показва спреда, включително отстъпки от поръчки за продажба и търговия, като предоставя на потребителите изчерпателна информация за цените и елиминира опасенията, свързани със скрити такси.
  4. Фокус върху образованието и Награди: Крипто приложението на Robinhood е настроено да въведе допълнителни функции през 2024 г., включително образователни награди. Тази инициатива е в съответствие с мисията на платформата за демократизиране на финансите и повишаване на финансовата грамотност сред нейната потребителска база.

PayPal разширява крипто предложенията с партньорството на MoonPay

Йохан Кербрат, GM на Robinhood Crypto, заяви:

„Вярваме, че крипто е финансовата рамка за утрешния ден и че играе важна роля в нашата мисия да демократизираме финансите за всички. Поради тази причина ние сме развълнувани да разширим крипто търговията до клиенти в целия ЕС, позволявайки им да купуват и продават любимите си токени безопасно и сигурно.“

Защо в Европа?

  1. Регулаторна среда: Robinhood избра Европа като стратегически център за разширяване поради всеобхватните политики на региона за регулиране на крипто активите. Предложеният от Европейския съюз регламент за пазарите на криптоактиви (MiCA) демонстрира проактивен подход към регулирането на криптовалутите, наблягайки на мерките срещу прането на пари и защитавайки търговците от пазарни колебания.
  2. Контраст с регулаторния контрол на САЩ: За разлика от регулаторните предизвикателства, пред които са изправени крипто фирмите в Съединените щати, решението на Robinhood да се разшири в Европа е в съответствие с регулаторния пейзаж, който благоприятства крипто операциите. Преди това компанията е въвела доброволни ограничения върху определени токени за своите клиенти в САЩ по време на период на засилен регулаторен контрол.

Набегът на Robinhood в Европейският крипто пазар означава стратегически ход в отговор на благоприятната регулаторна среда в региона. С богат избор от токени, удобен за потребителя интерфейс и ангажимент за прозрачност и образование, Robinhood има за цел да предостави на европейските потребители безпроблемно и сигурно изживяване при крипто търговия. Тъй като платформата продължава да се развива, нейното разширяване на международните пазари е готово да допринесе за глобалната достъпност и приемане на криптовалутите.

Публикацията на Милчо Атанасов: "Robinhood разширява крипто предложенията в Европа" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Милчо Атанасов

Топ крипто новини

Крипто инвеститор...
Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в $2,26 милиона за 8 часа

Крипто инвеститор превръща 13 $SOL в милиони: Историята на sundayfunday.sol В удивително развитие, инвеститор в криптовалута, известен като...

Bitcoin кит възоб...
Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за скока на цената на BTC

Bitcoin кит възобновява натрупването: Потенциален бичи сигнал за BTC В забележителен обрат на събитията значителен Биткойн (BTC) кит възобнови...

Изявлението на Ви...
Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum

Изявлението на Виталик Бутерин за свободата на словото предизвиква противоречия сред потребителите на Ethereum В скорошно изявление...

Доклад за XRP мон...
Доклад за XRP монети: Основни акценти и анализ

Доклад на Ripple (XRP). Ripple публикува първия си тримесечен отчет за годината, подчертавайки значителни развития за XRP и XRP Ledger (XRPL)...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!