Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

PayPal разширява крипто предложенията с партньорството на MoonPay

PayPal разширява...
PayPal разширява крипто предложенията с партньорството на MoonPay

PayPal разширява предложенията за криптовалута в партньорство с MoonPay

Мощникът на онлайн плащанията PayPal прави значителни крачки в сферата на криптовалутите, обединявайки се с водещия доставчик на криптовалути MoonPay, за да разшири своя набор от предложения. С това сътрудничество широката клиентска база на PayPal от над 426 милиона души получава достъп до множество от повече от 100 цифрови актива.

Едно от значителните препятствия при крипто транзакциите често са банковите регулации, причинявайки търкания, особено когато потребителите се опитват да използват своите дебитни карти директно. Това предизвикателство се адресира директно чрез стратегическото партньорство с MoonPay. Говорител на MoonPay пояснява: „Често крипто покупките се провалят, когато потребителите се опитват да използват своите дебитни карти директно поради определени банкови ограничения. Партньорството на MoonPay с PayPal предлага решение, което значително увеличава процента на успех на крипто транзакциите – дори когато се използва същият дебит карта." Тази интеграция рационализира процеса, като повишава степента на успеваемост на транзакциите, като същевременно премахва необходимостта потребителите да разкриват лична или карта информация отделно на MoonPay.

Преди това клиентите на PayPal имаха достъп до ограничен избор от криптовалути, включително Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), PayPal USD (PYUSD), Bitcoin Cash (BCH) и Litecoin (LTC). Въпреки това, със сътрудничеството на MoonPay, хоризонтът се разширява, предоставяйки на клиентите достъп до по-разнообразна гама от цифрови активи като Solana (SOL), Tether (USDT), Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA), Polygon (MATIC) и много други.

Интеграцията на MoonPay с PayPal надхвърля географските граници, като дава възможност на клиентите в САЩ във всичките 50 щата да купуват безпроблемно криптовалута чрез платформата, като използват различни начини на плащане, включително баланс по сметката, директно теглене от банка или транзакции с дебитна карта. Понастоящем 50% от потребителите в САЩ могат да се възползват от тази интегрирана услуга, като се очаква по-нататъшно разширяване.

Shiba Inu се издига, когато PayPal се обединява с MoonPay за безпроблемен достъп

Ключови атрибути на това партньорство подчертават подобрената гъвкавост, обширната поддръжка на токени, безпроблемните процеси на включване и повишеното удобство за потребителите. „За разлика от други решения, които ограничават покупките на PayPal до PYUSD или ETH, потребителите с акаунт в PayPal могат да купуват и продават над 110 различни криптовалути чрез MoonPay“, отбеляза говорител на MoonPay. Строгите мерки за съответствие, включващи контрол на IP, мониторинг на блокчейн и стабилен процес „Познай своя клиент“ (KYC), подчертават непоколебимия ангажимент на MoonPay за спазване на регулациите.

Генезисът на нахлуването на PayPal в сферата на криптовалутите датира от октомври 2020 г., когато компанията първоначално разкри планове за интегриране на цифрови валути в своята платформа. Впоследствие PayPal пусна опции за закупуване на криптовалута на своята платформа за социални плащания Venmo през април 2021 г., последвано от разширяване в Обединеното кралство през август същата година.

Важен крайъгълен камък в крипто пътуването на PayPal се случи през юни 2022 г., когато платформата започна да позволява на потребителите да прехвърлят Биткойн и етериум към външни портфейли, отбелязвайки основна промяна в подхода й към управление на цифрови активи.

Това стратегическо сътрудничество между PayPal и MoonPay представлява забележителен напредък в масовото приемане на криптовалути, насърчавайки по-голяма достъпност и приобщаване в екосистемата на цифровите активи. Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, партньорства от този калибър са готови да предефинират контурите на финансовите транзакции, задвижвайки иновациите и демократизирайки достъпа до цифрови активи в глобален мащаб.

Публикацията на Наталия Иванова: "PayPal разширява крипто предложенията с партньорството на MoonPay" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Наталия Иванова

Топ крипто новини

Биткойн скочи със...
Биткойн скочи със 7% за 24 часа, тествайки критичното ниво на съпротива от $66 000

Биткойн пробива: скокове със 7% за 24 часа, тествайки ниво на съпротива от $66 000 В забележителен обрат на събитията Биткойнът (BTC) скочи...

Shiba Inu (SHIB) ...
Shiba Inu (SHIB) е изправен пред образуване на низходящ триъгълник

Shiba Inu (SHIB) е изправен пред образуване на низходящ триъгълник на фона на пазарни опасения Shiba Inu (SHIB), виден токен в екосистемата...

Анализ на Биткойн...
Анализ на Биткойн: Цената се покачва със 7,5%, очаква $74 000

Анализът на Биткойн предвижда следващата цел - 74 000 $, тъй като цената на BTC се опитва да задържи печалби от 7,5%. Биткойн (BTC) скочи до...

Знаково постижени...
Знаково постижение на MicroStrategy: Включване в MSCI World Index

Знаково включване на MicroStrategy в MSCI World Index: Прегръщане на възхода на криптовалутата MicroStrategy, известна с това, че държи...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!