Последни новини
Новини по криптовалути Прогнози по криптовалути

© KriptoNovini.Bg 2024. | Крипто новините са написани за вас от сърце

Coinbase International Exchange разширява предложенията с три нови алткойни

Coinbase International...
Coinbase International Exchange разширява предложенията с три нови...

Coinbase International Exchange разширява хоризонта с нови алткойн деривати: Polkadot (DOT), Internet Computer (ICP) и NEAR Protocol (NEAR)

Coinbase International Exchange, водеща платформа в сферата на криптовалутите, разкри планове за въвеждане на деривати за три видни алткойни: Polkadot (DOT), Internet Computer (ICP) и NEAR Protocol (NEAR). Този стратегически ход има за цел да предостави на потребителите достъп до по-широк набор от авангардни криптовалути, в съответствие с ангажимента на Coinbase за иновации и диверсификация.

Диверсифициране на крипто предложенията

Инициативата за разширяване ще започне с въвеждането на пазарите DOT-PERP, ICP-PERP и NEAR-PERP, подчертавайки отдадеността на Coinbase да разшири своите предложения. Планиран да стартира не по-рано от 10:00 UTC на 22 февруари 2024 г., този важен етап означава ключова стъпка в пътуването на борсата към възприемане на алткойни и задоволяване на развиващите се нужди на нейната потребителска база.

Пазарна динамика

Въпреки че съобщението на Coinbase предвещава значително развитие за пазара на алткойни, то съвпада с период на нестабилност на цените за Polkadot, Internet Computer и NEAR Protocol. През последните 24 часа тези алткойни претърпяха забележим спад, като DOT, ICP и NEAR станаха свидетели на спад на цената съответно от 2,69%, 4,05% и 4,99%.

Стратегически последици

Robinhood разширява крипто предложенията в Европа

Решението на Coinbase International Exchange да подкрепи тези алткойни подчертава техния потенциал и означава далновидния подход на борсата към пазарните тенденции. Като признава значението на иновациите в областта на криптовалутите, Coinbase има за цел да предостави на своите потребители достъп до обещаващи активи, които имат потенциала да стимулират бъдещ растеж.

Въздействие на пазара

Въпреки че включването на DOT, ICP и NEAR в предложенията на Coinbase е обещаващо, истинското въздействие върху техните цени остава да се види. Тъй като тези алткойни управляват колебанията на пазара и настроенията на инвеститорите, одобрението на Coinbase може потенциално да повлияе на техните траектории. Пазарната динамика и външните фактори обаче в крайна сметка ще определят дългосрочното представяне на тези активи.

В заключение, решението на Coinbase International Exchange да изброи деривати за Polkadot, Internet Computer и NEAR Protocol отразява нейния ангажимент за разширяване на своите продуктови предложения и възприемане на иновациите на пазара на криптовалута. Тъй като тези алткойни се присъединяват към платформата на Coinbase, инвеститорите и ентусиастите очакват с нетърпение да видят как това развитие ще оформи бъдещите им траектории.

Публикацията на Георги Шопов: "Coinbase International Exchange разширява предложенията с три нови алткойни" е написана за KriptoNovini.bg

Ще сме ви благодарни ако споделите тази новина!

Tumblr
LinkedIn
Reddit
VK
Telegram
E-Mail
WhatsApp
Viber

Новини от днес


Свързани новини

Още новини с автор: Георги Шопов

Топ крипто новини

Dogecoin (DOGE) и...
Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) са изправени пред значителни загуби

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) на фона на спада на меме монетите Пазарът на криптовалути, особено на мем токени като Dogecoin (DOGE) и...

Потенциалният ско...
Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: Анализ на Glassnode

Потенциалният скок на Биткойн до $85 200: проницателен анализ на Glassnode В скорошна нишка в Twitter от съоснователите на Glassnode, водеща...

Ripple (XRP): Пра...
Ripple (XRP): Правната битка със SEC и анализ на цените

Ripple (XRP) е изправен пред гнева на SEC по време на правна битка: Анализ на цените и пазарни тенденции Продължаващият правен спор между...

Средносрочна перс...
Средносрочна перспектива на Биткойн: Проучване на бичи и мечи перспективи

Оценка на средносрочната перспектива на Биткойн: съображения и съзерцания @AltcoinSherpa споделя прозрения за средносрочната траектория на...

Последни новини


Новини по криптовалути


Ретро крипто новини


Крипто Прогнози


Крипто Новини


Крипто сайтове


За нас


KriptoNovini.Bg: Достоверен източник за последни крипто новини и прогнози

KriptoNovini.Bg е вашият портал към света на криптовалутите. Ние ви предоставяме най-актуалните новини, задълбочени анализи и точни прогнози за Биткойн, Етериум, Алткойни и други.

Ето какво можете да очаквате от KriptoNovini.Bg:

  • Бързи и точни новини: Бъдете в крак с най-новите разработки в света на криптовалутите.
  • Прогнози от експерти: Получавайте ценни прозрения от водещи анализатори и инвеститори.
  • Анализи на пазара: Разберете какво движи цените на криптовалутите.
  • Ръководства за начинаещи: Научете всичко, което трябва да знаете, за да започнете с криптовалути.
  • Инструменти и ресурси: Намерете всичко, от което се нуждаете, за да инвестирате разумно.

Крипто Новини Бг е вашият верен спътник в крипто пътуването. Присъединете се към нас днес!